Αποφράξεις Νέος Κόσμος

Αποφραξεις Νεος Κοσμος – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ένας επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης είναι μια σημαντική προληπτική συντήρηση που μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί από την Αποφράξεις Νέος Κόσμος και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο των ακριβών φθορών στις σωληνώσεις των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων στο μέλλον.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού αγνοούν την αξία του καθαρισμού της αποχέτευσης μέχρι να είναι πολύ αργά, όμως πώς μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τα πρώτα σημάδια προειδοποίησης που θα μπορούσαν να σας ωφελήσουν με την άμεση κλήση του τεχνικού μας για να σας προσφέρει την υπηρεσία μας; Εξετάστε αν εμφανιστεί κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα της επικείμενης βουλωμένης αποχέτευσης και καλέστε μας άμεσα για να την αποκαταστήσουμε οριστικά και αποτελεσματικά.

Αργή αποστράγγιση

Εάν παρατηρήσετε ότι η αποστράγγιση σας είναι πιο αργή από ότι συνήθως, τότε πιθανόν να έχει σχηματιστεί φράξιμο στους σωλήνες σας. Μια αργή αποστράγγιση δεν σταματάει τη λειτουργία της αποχέτευσης εντελώς, το οποίο σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν χωρίς να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα, αλλά τελικά, όταν η απόφραξη θα γίνει μεγαλύτερη θα έχει καταστεί άχρηστη. Μπορείτε να αποτρέψετε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καλώντας τον τεχνικό μας για έναν επαγγελματικό καθαρισμό, το συντομότερο από τη στιγμή που θα παρατηρήσετε μια μείωση στην ταχύτητα αποστράγγισης.

Δυσάρεστες οσμές

Βρώμικες αποχετεύσεις συχνά αναδίδουν δυσάρεστες οσμές, χάρη στη συσσώρευση μαλλιών, λιπαντικών, σαπουνιών, και άλλων υλικών στους σωλήνες σας. Η οσμή μπορεί επίσης να προκληθεί από μια εκπομπή αερίων υπονόμων που προκαλείται όταν η αποχέτευση σας είναι μερικώς φραγμένη με συσσώρευση υλικών. Αυτά τα αέρια δεν είναι μόνο δυσάρεστα στην οσμή, αλλά μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνα για την υγεία της οικογένειάς σας. Καλέστε έναν τεχνικό από την Αποφράξεις Νέος Κόσμος αν διακρίνεται δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας.

Επαναλαμβανόμενες αποφράξεις

Αν συλλάβετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί το έμβολο ξεβουλώματος σε τακτική βάση, είναι καιρός να κάνετε έναν επαγγελματικό καθαρισμό στις αποχετεύσεις σας. Συχνές αποφράξεις δείχνουν μια σημαντική συσσώρευση υλικών στους σωλήνες σας που δεν καθαρίζονται επαρκώς όταν χρησιμοποιείτε το έμβολο σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα σωλήνες σας που μπορεί να είναι δαπανηρό για την επισκευή τους. Καλέστε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Νέος Κόσμος για να έχουν οι αποχετεύσεις σας το σωστό καθαρισμό που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου αυτού του είδους των ζημιών.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος παρέχουμε προληπτική συντήρηση των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού αποχέτευσης, για να σας βοηθήσει να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα υγιεινής στο μέλλον. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας με μια κλήση στην Αποφράξεις Νέος Κόσμος όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Η Αποφρακτική Νέου Κόσμου διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίου τύπου και εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε μηνιαίες συντηρήσεις πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, ώστε να ξεχάσετε μια για πάντα τα συχνά βουλώματα και τις φθορές στις αποχετεύσεις σας. Οι ολοένα και πιο πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες μας, δίνουν για μας τις καλύτερες συστάσεις. Βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο μ’ ένα τηλεφώνημα και καλύπτουμε όλο το Νομό Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Είναι σίγουρο ότι ο λόγος που επισκέπτεστε αυτήν τη σελίδα, είναι γιατί ή έχετε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας και χρειαζόσαστε επειγόντως λύση ή έχετε μια μόνιμη ανάγκη τακτικής συντήρησης και έχετε κουραστεί με τους διάφορους ημιεπαγγελματίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει τόσα χρόνια. Είτε πρόκειται για  το σπίτι σας είτε για την επιχείριση σας.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 981 9999!

Θα αναλάβουμε κάθε πτυχή του προβλήματος σας. Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την κατάσταση του δικτύου σας και θα απαντήσουμε όλες τις απορίες που έχετε.

Οι Αποφράξεις Νέος Κόσμος με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής πιέσεως προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο. 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Νέου Κόσμου.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Κάθε είδους απόφραξη των αποχετευτικών σωληνώσεων τριάντα χρόνια τώρα έχει γίνει μια εύκολη υπόθεση!!.

Το επίπεδο της εργασίας μας αφήνει το χώρο σας πεντακάθαρο ώστε να επιστρέψετε άμεσα στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής σας.

Είμαστε μια οικογενειακή τοπική επιχείρηση θέλουμε οι κάτοικοι της περιοχής του Νέου Κόσμου να μπορούν να απολαμβάνουν και αυτοί τις υπηρεσίες μας, φροντίζουμε ώστε οι τιμές μας να είναι προσιτές ενώ παράλληλα να καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες σας. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα γιατί το κύριο μέλημα μας είναι να σας προσφέρουμε μια μόνιμη λύση. Οι αποχετεύσεις σας ίσως να μην χρειαστούν καθαρισμό πότε  ξανά.

 • τεχνογνωσία
 • υπευθυνότητα
 • ταχύτητα
 • αποφράξεις νιπτήρων
 • ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας
 • αποφράξεις σε σιφώνια και υδροροοές

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλο τον Νέο Κόσμο άμεσα κοντά σας

neos kosmos-apofraxeis

Αποφραξεις Νεος Κοσμος σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Νέος Κόσμος – Καθαρισμός αποχέτευσης στον Νέο Κόσμο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Νέος Κόσμος παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νέος Κόσμος
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νέος Κόσμος
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στον Νέο Κόσμο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νέος Κόσμος
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Νέο Κόσμο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Νέο Κόσμο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νέος Κόσμος
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Νέο Κόσμο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νέος Κόσμος
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Νέο Κόσμο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
  ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Η αποφρακτική εταιρία του Νέου Κόσμου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Νεος Κοσμος με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Νεος Κοσμος καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Νέος Κόσμος, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στον Νέο Κόσμο και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στον Νεο Κοσμο και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα, χρησιμοποιείται για την επιθεώρηση του εσωτερικού των σωλήνων σας, έτσι ώστε να εντοπιστεί η θέση και η αιτία ενός ελαττώματος ή μπλοκαρίσματος. Η ακριβής αιτιολόγηση και η θέση του προβλήματός σας εξοικονομεί χρόνο, εξαλείφει τις εικασίες και αποτρέπει από επανειλημμένες και δαπανηρές επισκευές.Πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην υποβάθμιση των σωλήνων αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένων:

 • Εισβολή ρίζας
 • Μη ευθυγραμμισμένοι σωλήνες
 • Σύμπτυξη σωληνώσεων
 • Ξένα Αντικείμενα
 • “Κοιλιά” στη Γραμμή
 • Διάβρωση

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στον Νέο Κόσμο

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Νέος Κόσμος και στα Νοτια Προαστια

Αποφράξεις Νέος Κόσμος … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Νέος Κόσμος … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Νεου Κοσμου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Νέος Κόσμος για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Νεος Κοσμος από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Νέος Κόσμος σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Νέος Κόσμος η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Νέος Κόσμος – Apofraxeis lekanis Neos Kosmos – Apofraxis lekanis Neos Kosmos – Apofrakseis lekanis Neos Kosmos – Apofraksis lekanis Neos Kosmos

Αποφράξεις Νέος Κόσμος και Πληροφορίες

Ο Νέος Κόσμος είναι μεγάλη συνοικία της Αθήνας σχετικά κοντά στο ιστορικό της κέντρο. Ανήκει στον Δήμο Αθηναίων και συνορεύει νότια με τη Νέα Σμύρνη, δυτικά με την Καλλιθέα και το Κουκάκι, βόρεια με το Παγκράτι και ανατολικά με τη Δάφνη.

Εξυπηρετείται από τους εξής τρεις (3) σταθμούς μετρό: “Συγγρού-Φιξ”, “Νέος Κόσμος” και “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης εξυπηρετείται και από τις εξής πέντε (5) στάσεις τραμ: “Λεωφόρος Βουλιαγμένης”, “Φιξ”, “Κασομούλη”, “Νέος Κόσμος” και “Μπακνανά”.

Στην αρχαιότητα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στεγαζόταν ένα από τα τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες.

Συντεταγμένες: 37°57′19″N 23°43′31″E

 

Νέος Κόσμος
Η θέση του Νέου Κόσμου στον χάρτη

Η γειτονιά πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental (Ιντερκοντινένταλ) ονομάζεται Δουργούτι ή Ντουργούτι  και απαρτίζεται κατά το μεγαλύτερό της μέρος από προσφυγικές κατοικίες.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Νεος Κοσμος – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Νέος Κόσμος | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Νέου Κόσμου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Νέου Κόσμου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Νέου Κόσμου.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Νέος Κόσμος στο Web 2.0

Αποφράξεις Νέος Κόσμος wordpress