ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ξεκίνησε τις εργασίες της το 1985. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6931 030303.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Δεν σας παρέχουμε προχειροδουλειές γιατί γνωρίζουμε ότι θα έχετε επιπλέον επιβάρυνση, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και η ταλαιπωρία για εσάς θα είναι μεγαλύτερη. Η συνεχής και άρτια εκπαίδευση των τεχνικών της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  αλλά και η εξειδικευμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε μας έχει καταστήσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο μας. Σας εγγυόμαστε πλήρη αντιμετώπιση των προβλημάτων με αξιοπιστία, τιμιότητα και ειλικρίνεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Video

Μπορείτε να ενημερωθείτε σε 3 λεπτά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.

Καλέστε τους τεχνικούς της εταιρίας μας, για να διορθώσετε το πρόβλημα της αποχέτευσης. Θα διαγνώσουν το πρόβλημα από πρώτο χέρι. Θα σας εξηγήσουν πλήρως το πρόβλημα και τη λύση του. Θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στο χρόνο που έχει ορισθεί από εσάς, θα σας καθοδηγήσουν και θα σας συμβουλέψουν για την πλήρη αποπεράτωση όλων των εργασιών απόφραξης καθώς και για την ορθή συντήρηση των σωληνώσεών σας.

TRICKS TIPS

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Εάν διαπιστώσετε ότι το νερό στο νεροχύτη σας παίρνει πολύ χρόνο για να στραγγίξει ή η λεκάνη σας υπερχειλίζει και αποστραγγίζεται αργά, πιθανόν να φταίει ένα επερχόμενο φράξιμο.  Οι λειτουργικές αποχετεύσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή της καθημερινότητας του σπιτιού αλλά και της υγιεινής. Τα απλά φράγματα μπορεί να μεταμορφωθούν σε σοβαρά προβλήματα εάν δεν ελεγχθούν και δεν επισκευαστούν εγκαίρως. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τη συντήρηση των αποχετεύσεων σε καλή κατάσταση ώστε να αποτρέψετε δαπανηρές επισκευές.

Καλή χρήση των καλυμμάτων αποχέτευσης

Στους περισσότερους νεροχύτες οι σωλήνες που οδηγούν προς την κεντρική αποχέτευση είναι σχετικά μικροί, γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για τη διοχέτευση του νερού αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητους στο φράξιμο. Τοποθετώντας ένα διχτυωτό κάλυμμα αποχέτευσης πάνω από το άνοιγμα αποστράγγισης θα φιλτράρει τα υπολείμματα, εμποδίζοντάς τα να κολλήσουν στους σωλήνες και να προκαλέσουν κάποιο μπλοκάρισμα.

Προσέξτε τι πέφτει στην αποχέτευση

Το λάδι, το γράσο και άλλα λιπαρά υγρά είναι επικίνδυνα για τις σωληνώσεις. Ενώ η υφή τους μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι θα ξεπλένονταν εύκολα, όταν ψύχονται πυκνώνουν, καθιστώντας πολύ δύσκολη την όδευσή τους μέσα από τις σωληνώσεις. Έτσι, αντί να χρησιμοποιήσετε τον νεροχύτη σας ως κάδο απορριμμάτων, εναποθέστε το χρησιμοποιημένο λάδι σε ένα δοχείο και πετάξτε το στα σκουπίδια ή ανακυκλώστε το σε εταιρείες που ασχολούνται με αυτό. 

Ρίξετε ζεστό νερό στην αποχέτευση

Το ζεστό νερό (όχι βραστό) μπορεί να κάνει θαύματα για τη διάσπαση μικρότερων φραγών και βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας νέων. Οι αποχετεύσεις που συχνά έχουν άλλα υλικά εκτός από νερό όπως αυτές της κουζίνας ή της μπανιέρας σας, θα ωφεληθούν πολύ από το ήπιο αυτό ξέπλυμα. Ζεστάνετε νερό (έως 80 βαθμούς Κελσίου) σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίξτε το αργά στην αποχέτευσή σας.

Με λίγη προσπάθεια, η ομαλή ροή των αποχετεύσεων μπορεί να είναι εύκολη. Και, εάν προκύψει φράξιμο, οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το αποχετευτικό σας δίκτυο σε ομαλή λειτουργία.

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ σήμερα στο 6931 03 03 03.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ένα δένδρο προσδίδει μία ξεχωριστή ομορφιά και μοιράζει το απαραίτητο για την ζωή οξυγόνο στο περιβάλλον πάνω από το έδαφος. Οι ρίζες του όμως μπορεί να προκαλούν διάφορα προβλήματα υπογείως στο αποχετευτικό σύστημα. Μία από τις κύριες αιτίες των βουλωμένων σωλήνων και των φραγμένων αποχετευτικών συστημάτων είναι οι ρίζες των δέντρων.

Μια βουλωμένη ή μία κατεστραμμένη αποχέτευση ή ένας μπλοκαρισμένος σωλήνας μπορεί όχι μόνο να επηρεάσει την αποστράγγιση του σπιτιού, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πιο σοβαρά ζητήματα. Τα μπλοκαρισμένα συστήματα αποστράγγισης μπορούν να επιφέρουν υπερχείλιση φρεατίων και να συμβάλουν σε προβλήματα διαβίωσης ή θεμελίωσης σε ένα ακίνητο. Η γρήγορη επιδιόρθωση της αποχέτευσης μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα και να αποφύγουν ακόμη πιο δαπανηρές επισκευές.

Οι ρίζες κυνηγούν τις αποχετεύσεις

Οι ρίζες αναπτύσσονται καθώς αναζητούν θρεπτικά συστατικά στο έδαφος, συμπεριλαμβανομένου του νερού και του οξυγόνου. Η υγρασία από τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες είναι ελκυστικά σημεία καθώς αναζητούν τροφή. Το έδαφος γύρω από τους σωλήνες έχει συνήθως σκαφθεί και ανακατευτεί, καθιστώντας ευκολότερο για τις ρίζες να αναπτυχθούν και να ταξιδέψουν κατά μήκος των τάφρων που κατασκευάζονται για την όδευση των σωλήνων της αποχέτευσης σε σύγκριση με τα χώματα που παραμένουν ανεπεξέργαστα.

Το έδαφος κάτω από τους δρόμους και τις αυλές είναι επίσης πορώδες και κοκκώδες, γεγονός που διευκολύνει τις ρίζες να ευδοκιμήσουν κάτω από σκληρές επιφάνειες. Καθώς αναπτύσσονται κάτω από τον δρόμο ή την αυλή, οι ρίζες πιέζουν υπογείως και μπορεί να προκαλέσουν την δημιουργία ρωγμών.

Υπάρχουν πολλά σημεία κατά μήκος ενός συστήματος αποστράγγισης όπου οι ρίζες μπορούν να μπουν και να προκαλέσουν προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ρίζες εισέρχονται σε αποχετεύσεις ή σωλήνες μόνο όταν έχουν ήδη υποστεί ζημιά ή διαρροή. Με την πάροδο του χρόνου, ρωγμές και διαρροές μπορούν να σχηματιστούν από την συνηθισμένη φθορά. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μπορεί να προκαλέσουν πίεση στα συστήματα αποστράγγισης όπως για παράδειγμα οι έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες μπορούν επίσης να επιφέρουν ζημιές.

Επιλογές αντιμετώπισης εισβολής ριζών στην αποχέτευση

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την αντιμετώπιση ζημιών που προκαλούνται από τις ρίζες των δέντρων, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής ρωγμών, της απόφραξης με ριζοκοπτικούς μηχανισμούς ή της αντικατάστασης των υφιστάμενων συστημάτων αποστράγγισης με αυτά που έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις ρίζες.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την επισκευή της επένδυσης σωλήνων και αποχετεύσεων και την αντικατάσταση ή επισκευή των αρμών. Η υποστήριξη των σωλήνων με αυτό τον τρόπο σε κάποιες περιπτώσεις είναι μία καλή μέθοδος, καθώς είναι μια μη καταστροφική διαδικασία επισκευής η οποία δεν απαιτεί καμία εκσκαφή καθιστώντας την μια γρήγορη και οικονομικά αποδοτική λύση. Απλά σημαίνει ότι μια νέα επένδυση σωλήνα τοποθετείται στο εσωτερικό εάν η αποχέτευση η οποία συνδέεται με το σωλήνα διατηρεί την ακεραιότητά της. Αν και, οι σωλήνες μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθούν ολοκληρωτικά αν υπάρχει σοβαρή εισβολή των ριζών ή εάν οι σωληνώσεις έχουν υποστεί δομική βλάβη.

Οι εναλλακτικές δράσεις περιλαμβάνουν το κλάδεμα των ριζών και την απομάκρυνση προβληματικών δέντρων, θάμνων ή φρακτών για την ελαχιστοποίηση της ανάπτυξης και της πιθανότητας διείσδυσης των ριζών στο αποχετευτικό δίκτυο. Ωστόσο, η αφαίρεση των ριζών δεν λύνει πάντα το πρόβλημα, αν ο σωλήνας είναι κατεστραμμένος καθώς η αποστράγγιση θα συνεχίσει να διαρρέει.

Ένας κατεστραμμένος σωλήνας είναι επίσης ένας στόχος που εύκολα φιλοξενεί ρίζες από άλλα φυτά, ακόμη και αν αφαιρεθεί ένα προβληματικό δέντρο. Εκτός από την πρόκληση πιθανής βλάβης των θεμελίων, ένας σωλήνας με διαρροή σημαίνει επίσης ότι δεν διαχειρίζεται αποτελεσματικά τον προβλεπόμενο όγκο του νερού. Ως αποτέλεσμα, η επισκευή ενός κατεστραμμένου συστήματος αποστράγγισης θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις ρίζες

Έχουμε την γνώση, τον εξοπλισμό και την εμπειρία να βρούμε τα υπάρχοντα προβλήματα σε ένα σύστημα αποστράγγισης, όπως ραγισμένους ή διαρρέοντες σωλήνες. Μπορούμε να βοηθήσουμε στον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τις ρίζες δένδρων, θάμνους και φράχτες κοντά σε αποχετεύσεις και υπόγειους σωλήνες. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τακτικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για να διατηρούνται οι σωλήνες και οι αποχετεύσεις καθαρές.

 • Ριζοκοπτικά μηχανήματα για την αφαίρεση των ριζών μέσα στους σωλήνες.
 • Κάμερες ελέγχου των σωληνώσεων για τον ακριβή εντοπισμό του βουλώματος ή της διαρροής.
 • Πιεστικούς μηχανισμούς εκτόξευσης νερού για απόφραξη και καθαρισμό των σωληνώσεων.


Πριν από οποιαδήποτε απόφαση για εργασίες στο αποχετευτικό σας δίκτυο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα διάγνωσης προβλημάτων στους σωλήνες αποχέτευσης με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας CCTV ελέγχου αποχέτευσης.
– • –
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο
6931 03 03 03.

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Κηφισιά.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Κηφισιάς.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Κηφισιά.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Κηφισιά.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Κηφισιά.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Κηφισιά.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Κηφισιά.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Κηφισιά.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Κηφισιά.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Κηφισιά.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Κηφισιά.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Κηφισιά.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Κηφισιά.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει εδώ και χρόνια αποφράξεις και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα της, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Η κεφαλή εισάγεται στην αποχέτευση και διασπά τα διάφορα εμπόδια που έχουν φράξει την αποχέτευση χωρίς να φθείρει ή να δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στις σωληνώσεις. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ σημαντική καθώς πολλά χημικά προϊόντα του εμπορίου είναι αρκετά καυστικά για τις σωληνώσεις και επιβλαβή για την ατομική αλλά και την δημόσια υγεία. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή/ αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Με την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης του αποχετευτικού σας δικτύου. Διαθέτουμε ειδική έγχρωμη ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας για τον έλεγχο των σωληνώσεων. Εισάγεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας στο δίκτυό σας ώστε να γίνει:

 • Πλήρης επιθεώρηση της αποχέτευσης.
 • Εντοπισμός της θέσης και του είδους του βουλώματος.
 • Εντοπισμός του ακριβούς σημείου πιθανής διαρροής.
 • Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων.
 • Καταγραφή και αποθήκευσης του video ή των φωτογραφιών σε USB ή SDcard.

Την ψηφιακή καταγραφή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως:

 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για πιθανή αποζημίωση.
 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για τα αίτια και την προέλευση διαρροών.
 • Έλεγχο του αποχετευτικού δικτύου πριν την αγορά οικίας ή κτιρίου.
 • Έλεγχο για την μελέτη από τον τεχνικό σας για τους πιθανούς τρόπου επισκευής σε περίπτωση σπασίματος σωλήνα.
 • Εύρεση αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση όπως δαχτυλίδια, νομίσματα, σκουλαρίκια κ.ο.κ
 • Αποφυγή επίπονου σκαψίματος για την εύρεση της βλάβης στην αποχέτευση.

Οι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και με μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό της κάμερας. Η όδευση προς το σημείο του προβλήματος εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα γρήγορα. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την μέθοδο προσέγγισης και επίλυσης του προβλήματος.

Σας παραδίδουμε άμεσα την ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SDcard αρκεί να μας ενημερώσετε γι αυτό κατά την επικοινωνία σας μαζί μας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο6931 030303 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάμερα ελέγχου αποχέτευσης ή για να προγραμματίσετε έναν έλεγχο.

Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Προκειμένου να αποφύγετε όλα τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στην αποχέτευση σας, η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός των σωλήνων της αποχέτευσης, ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων φραγής. Με τον καθαρισμό, οι σωλήνες θα μένουν μόνιμα καθαροί χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως συσσωρευτούν μέσα αντικείμενα όπως τρίχες, λίπη, υπολείμματα φαγητών, χαρτιά, ρίζες και οποιοδήποτε άλλο φυσικό υλικό που θα μπορούσε να δημιουργήσει φραγμό. 

Ο καθαρισμός και η συντήρηση μπορούν να γίνουν σε όλα τα μέρη, είτε είναι σιφώνι μπάνιου και νιπτήρα, είτε είναι νεροχύτης, είτε φρεάτιο, είτε ο κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης μιας πολυκατοικίας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε τα μεγάλα κόστη για τυχόν επισκευές ή αντικαταστάσεις σωλήνων. Αντίθετα, χωρίς την συντήρηση και με την κακή χρήση της αποχέτευσης μπορεί να δημιουργηθεί έντονη υγρασία, να σπάσουν ή να ραγίσουν οι σωλήνες. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας προσφέρουμε συμβουλές καθώς και βοήθεια μέσω των τεχνικών μας οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας. Μπορούμε να καθαρίσουμε όλους τους βουλωμένους αγωγούς, είτε πρόκειται για ένα επιφανειακό πρόβλημα, είτε είναι το πιο σοβαρό αποχετευτικό πρόβλημα. 

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν την κατάλληλη εμπειρία για να λύσουν κάθε πρόβλημα αποχέτευσης που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. Ένα συμβόλαιο συντήρησης, προσαρμόζεται στις ανάγκες σας με κύριο στόχο το αποχετευτικό σας δίκτυο να παραμένει διαρκώς καθαρό όπως και η ροή του νερού ομαλή, ενώ απομακρύνεται ο κίνδυνος παρουσίασης φραγμών στις σωληνώσεις.

Ταυτόχρονα είμαστε πάντα διαθέσιμοι για άμεση επέμβαση σε περίπτωση που οποιοδήποτε έκτακτο πρόβλημα παρουσιαστεί απροσδόκητα.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνει αντλήσεις υδάτων ακόμα και σε δυσπρόσιτους χώρους! Διαθέτουμε οχήματα πολλών μεγεθών, τα οποία είναι σε ετοιμότητα για επέμβαση, ενώ οι σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης που προσαρμόζονται στα οχήματα επιτυγχάνουν αντλήσεις υδάτων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε κτίρια των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Μια ξαφνική καταιγίδα είναι η βασική αιτία πλημμύρας υπογείων, γκαράζ, αποθηκών ακόμα και ισογείων. Επίσης, οι ανελκυστήρες μπορούν να εμφανίσουν σοβαρές βλάβες. Η άμεση άντληση υδάτων, είναι η μόνη λύση για να σωθεί η περιουσία σας αλλά και η κτιριακή υποδομή.

Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στις ειδικές αντλίες αναρρόφησης μεγάλης ταχύτητας και το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές. Καλέστε μας στο6931 030303 και θα έρθουμε άμεσα στην τοποθεσία που θα μας υποδείξετε. Διαθέτουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στις αντλήσεις υδάτων, τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να κάνουμε την δουλειά επαγγελματικά, γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1985

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Προσφέρουμε όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στην Κηφισιά.

Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω-κυριολεκτικά. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε γρήγορα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις βάλουμε ξανά σε ομαλή λειτουργία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για τον εντοπισμό της πηγής φράγματος και την επιθεώρηση της ακεραιότητας των σωλήνων της γραμμής της αποχέτευσης. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διαθέτουν τον καλύτερο εξοπλισμό που καθαρίζει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κάθε επίμονο φράγμα.

Αν σκέφτεστε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας, προσέξτε την μέθοδο και τον τρόπο εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας έμβολο ή καυστικές χημικές ουσίες για να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας, είναι πιθανό να προκληθούν βλάβες στους σωλήνες αν δεν γίνει σωστή εφαρμογή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να καθαρίσετε ένα φραγμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε τους έμπειρους τεχνικούς της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που θα κάνουν τη δουλειά σωστά, αποτελεσματικά, με ασφάλεια καιθα φτάσουν στην πόρτα σας αμέσως. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμεραστο 6931 030303 για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου.

Η περιοχή είναι γνωστή για την εμπορική της αγορά, την άρτια ρυμοτομία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, τους επιβλητικούς πυργίσκους και την αγάπη των κατοίκων της για την ανθοκομία. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και ο συνοικισμός απλώνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό έως το Πεντελικό.

Το όνομά της, Κηφισιά, που προέρχεται από τον Κηφισό ποταμό, είναι αρχαιότατο, ήταν μια από τις 12 πόλεις της αρχαίας Αθήνας. Από την εποχή του Κλεισθένη αποτελούσε το δήμο της Ερεχθηίδας φυλής. Λαογραφικό λογοπαίγνιο της νεοελληνικής, που όμως δεν στέκει ιστορικά, θεωρεί πως το όνομα Κηφισιά προέρχεται από την έκφραση «εκεί φυσά» – «κεί φυσά» – «Κηφισά» – «Κηφισιά».

Το έμβλημα του δήμου κοσμεί η προτομή του Μενάνδρου του Κηφισέως, δραματοποιού της αρχαίας Αττικής που καταγόταν από την Κηφισιά.