ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ με εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων και με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και συστήματα, στοχεύει στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού σας προβλήματος. Με ταχύτητα και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους, δίνοντας εγγυημένες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος υπηρεσιών. Τα συνεργεία μας εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αττικής σε 24ωρη βάση.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΒΟΥΡΙ
ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΒΟΥΡΙ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλο το Καβούρι άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στο Καβούρι.

Οι αποχετεύσεις βουλώνουν με την πάροδο του χρόνου, κινούνται όλο και πιο αργά, καθώς το λίπος, το σαπούνι, τα μαλλιά και άλλα υλικά συσσωρεύονται στους εσωτερικούς τοίχους των σωλήνων, προκαλώντας τελικά εμπλοκή. Σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε τις υπηρεσίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ περιλαμβάνουν:

 • Στάσιμο νερό στο ντους
 • Άσχημες οσμές σε κουζίνα ή μπάνιο
 • Συχνές υπερχειλίσεις της τουαλέτας
 • Γάργαροι θόρυβοι από τους νεροχύτες
 • Πολλά είδη υγιεινής δεν αποστραγγίζονται

Ως ειδικοί σε όλες τις πτυχές των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ θα αξιολογήσει την κατάστασή σας πριν προβεί σε σύσταση, καθώς έχουμε επενδύσει σε τεχνολογία αιχμής για να σας συμβουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Καβούρι – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Καβούρι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Καβούρι παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Καβούρι
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Καβούρι
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Καβούρι
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Καβούρι
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Καβούρι
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Καβούρι
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Καβούρι
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Καβούρι
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Καβούρι
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Καβούρι
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Καβούρι
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Καβούρι
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Καβούρι
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

  απόφραξη σε φρεάτιο με τη χρήση πιεστικού μηχανήματος στο Καβούρι
  απόφραξη σε φρεάτιο με τη χρήση πιεστικού μηχανήματος στο Καβούρι

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ  ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης με JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ έχει  τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή  / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ αναλαμβάνουν επίσης επιθεώρηση αποχετεύσεων με κάμερα.  Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ, τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή, θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας.

Απόφραξη στο Καβούρι και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ, ο εξοπλισμός με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ εκτελεί όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης με την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ, σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση με την εταιρεία μας, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.Αποφράξεις Καβούρι και στα Νοτια Προαστια

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 16671

Αποφράξεις Καβούρι – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Καβούρι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ λειτουργεί όλο το 24ωρο προσφέροντάς σας ανταγωνιστικές τιμές. Αποφράξεις Καβούρι και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί,  μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στο Καβούρι με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Καβούρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφραξεις Καβούρι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό.

Αποφράξεις λεκάνης Καβούρι – Apofraxeis lekanis Kabouri – Apofraxis lekanis Kabouri – Apofrakseis lekanis Kabouri – Apofraksis lekanis Kabouri

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ  και Πληροφορίες

Το Καβούρι βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας και  είναι περιοχή της Βουλιαγμένης. Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών,που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Καβουρι – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Καβούρι στο Web 2.0

Αποφράξεις Καβούρι wordpress

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ