ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» με εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων και με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και συστήματα, στοχεύει στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του αποχετευτικού σας προβλήματος. Με ταχύτητα και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε αποφράξεις κάθε είδους, δίνοντας εγγυημένες λύσεις με το χαμηλότερο κόστος υπηρεσιών. Τα συνεργεία μας εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αττικής σε 24ωρη βάση.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στο Καβούρι.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί να επιλέξετε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»;

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρία.
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα, 15αύγουστο.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό.
Αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα φραγής.

Tips – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

Τι μπορώ να ρίξω σε ένα βουλωμένο νεροχύτη για να τον ξεβουλώσω;

Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι φρέσκια μαγειρική σόδα μέσα στην τρύπα του νεροχύτη, κατόπιν ένα φλιτζάνι λευκό ξίδι. Τοποθετούμε ένα ελαστικό πώμα ή άλλο κάλυμμα τρύπας νεροχύτη πάνω από το άνοιγμα αποστράγγισης (την τρύπα του νεροχύτη). Περιμένουμε 15 λεπτά για να αφήσουμε το ξίδι και τη μαγειρική σόδα να ξεβουλώσει την αποχέτευσή σας. Στη συνέχεια, βγάζουμε το κάλυμμα αποστράγγισης (τάπα) και ρίχνουμε ζεστό νερό στην τρύπα του νεροχύτη για να ξεβουλώσουμε το φράξιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Μπορεί η coca-cola να ξεβουλώσει τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα;

Για ήπια βουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε την γνωστή σε όλους coca-cola. Ρίξτε ένα μπουκάλι 2 λίτρων (Pepsi, Coca-cola) ή γενικά υποκατάστατα τέτοιου τύπου στην τρύπα του βουλωμένου αγωγού. Αυτού του τύπου τα αναψυκτικά είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστικά και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης μαζών των αποχετεύσεων, αλλά είναι πολύ πιο ήπια από τα εμπορικά τοξικά καθαριστικά τα οποία μπορεί να φθείρουν τις σωληνώσεις.

Αν ρίξω βραστό νερό στο σιφώνι θα το ξεβουλώσει;

Το βραστό νερό είναι η εύκολη πρώτη προσέγγιση για το ξεβούλωμα νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρας. Η έκχυση ενός δοχείου με βραστό νερό κατευθείαν στην τρύπα της αποστράγγισης μπορεί να διαλύσει το φράξιμο, ειδικά εάν αποτελείται από σαπούνι ή λίγδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Ξεβούλωμα νιπτήρα, λεκάνης, μπάνιου.

Οι αποχετεύσεις βουλώνουν με την πάροδο του χρόνου, κινούνται όλο και πιο αργά, καθώς το λίπος, το σαπούνι, τα μαλλιά και άλλα υλικά συσσωρεύονται στους εσωτερικούς τοίχους των σωλήνων, προκαλώντας τελικά εμπλοκή. Σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε τις υπηρεσίες της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» περιλαμβάνουν:

 • Στάσιμο νερό στο ντους.
 • Άσχημες οσμές σε κουζίνα ή μπάνιο.
 • Συχνές υπερχειλίσεις της τουαλέτας.
 • Γάργαροι θόρυβοι από τους νεροχύτες.
 • Πολλά είδη υγιεινής δεν αποστραγγίζονται.

Ως ειδικοί σε όλες τις πτυχές των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» θα αξιολογήσει την κατάστασή σας πριν προβεί σε σύσταση, καθώς έχουμε επενδύσει σε τεχνολογία αιχμής για να σας συμβουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Υψηλή ποιότητα χαμηλές τιμές

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Καβούρι
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Καβούρι
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Καβούρι
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Καβούρι
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Καβούρι
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Καβούρι
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Καβούρι
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Καβούρι
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Καβούρι
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Καβούρι
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Καβούρι
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Καβούρι
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Καβούρι
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ κ.α.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις. Mε ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματική ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ
ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχει  τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή  / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αναλαμβάνουμε επιθεώρηση αποχετεύσεων με κάμερα. Η εταιρεία μας καλύπτει τα πάντα, από μικρά έργα όπως το ξεβούλωμα ενός νεροχύτη της κουζίνας έως την πλήρη έρευνα του αποχετευτικού δικτύου σας με κάμερα CCTV. Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή, θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας.

Απόφραξη στο Καβούρι και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ο εξοπλισμός με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» εκτελεί όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Επίσης, στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης με την εταιρία μας, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση με την εταιρεία μας, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» λειτουργεί όλο το 24ωρο προσφέροντάς σας ανταγωνιστικές τιμές. Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί,  μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στο Καβούρι με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Καβούρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.

ΚΑΒΟΥΡΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Καβούρι βρίσκεται στα νότια προάστια της Αθήνας και  είναι περιοχή της Βουλιαγμένης. Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ