ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 2109819999

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 2109819999

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 15 – 35 ευρώ – 210 9819999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 9819999. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ιδρύθηκε πριν από 4 δεκαετίες. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και στην κατανόηση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων κάθε πελάτη μας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια προσφέροντας πλήρεις υπηρεσίες με εγγυημένο αποτέλεσμα στις αποφράξεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Έχει απεριόριστη δυνατότητα άντλησης υδάτων καθώς και εγγυημένο καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων. Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών δικτύων με μία απλή επίσκεψη των τεχνικών μας και με μηνιαία συντήρηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ με την απαιτούμενη εμπειρία

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ με την απαιτούμενη εμπειρία: Δεν υπάρχει καμία δουλειά που να μην είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε. Οι έμπειροι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που έχετε στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο. Σέβονται το χώρο και το χρόνο σας. Στόχος μας είναι να μείνετε 100% ικανοποιημένοι. Μια φιλική φωνή θα είναι πάντα στην άλλη γραμμή του τηλεφωνικού μας κέντρου και όχι ένας ψυχρός αυτόματος τηλεφωνητής. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να κλείσετε ραντεβού και να πάρετε μια εκτίμηση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας καταρτίζονται συνεχώς για να παραμείνουν στην κορυφή. Έχουν ελεγχθεί και επιλεχθεί μέσα από αυστηρές διαδικασίες πρόσληψης. Με βασικά κριτήρια τις γνώσεις και την εμπειρίας τους καθώς και το βαθμό επαγγελματισμού που διαθέτουν.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 24 ΩΡΕΣ

Στην εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, έχουμε αντιμετωπίσει κάθε πιθανή περίπτωση και αυτό μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Είμαστε περήφανοι που η δουλειά μας και ο τρόπος που εξυπηρετούμε τους πελάτες, μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετευτικών δικτύων. Διαχειριζόμαστε άψογα και αποτελεσματικά κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Μπορούμε να διαχειριστούμε και να επιλύσουμε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει στην Βουλιαγμένη ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της νότιας Αττικής και αν βρίσκεστε. Είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Νέο Φάληρο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Βουλιαγμένη σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη με την πείρα που χρειάζεται

Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις. Η Αποφρακτική Βουλιαγμένης με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Η Αποφράξεις Βουλιαγμένης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Βουλιαγμένη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Βουλιαγμένη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Βουλιαγμένη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Βουλιαγμένη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Βουλιαγμένη
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Βουλιαγμένη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Βουλιαγμένη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Βουλιαγμένη

Αποφράξεις κάθε είδους

   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
   • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

    Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

    Εφαρμογές αποφράξεων σε :

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Είμαστε η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά για εσάς και έχουν στην διάθεση τους εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εμπιστευτείτε μας και σας εγγυόμαστε εξυπηρέτηση με άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.

Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη – 210 981 9999 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Βουλιαγμένη για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε . Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας.

Απόφραξη στην Βουλιαγμένη

Όταν παρουσιαστεί πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχει βουλώσει ένα σιφόνι ή ένα φρεάτιο, τότε είμαστε εδώ για εσάς.

Η εταιρεία αποφράξεων Βουλιαγμένης, χρησιμοποιώντας την κάμερα υψηλής ευκρίνειας, θα ερευνήσουμε λεπτομερώς τις σωληνώσεις και θα διαγνώσουμε τυχόν προβλήματα. Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και είμαστε πολύ περήφανοι γιατί πάντα καταφέρνουμε τον αρχικό μας στόχο, την επίτευξη της πλήρης σας ικανοποίησης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

Πραγματοποιούμε αποφράξεις στην Βουλιαγμένη εδώ και 40 χρόνια δίπλα σας για:

 • Αποφράξεις, καθαρισμούς & μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
 • Αποφράξεις & καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων, υδρορροών, τουαλετών & κουζινών.
 • Επιθεώρηση & διάγνωση με κάμερα.
 • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.

Είμαστε στο πλευρό σας ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μέσα σε 15 μόλις λεπτά!

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη την Βουλιαγμένη άμεσα κοντά σας

Η εταιρεία μας προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης.

Οι αποχετεύσεις στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να βουλώσουν λόγω ποικίλων αιτιών. Η διείσδυση των ριζών των δένδρων και η συσσώρευση υπολειμμάτων είναι μερικά κοινά προβλήματα εδώ στα νότια προάστια της Αθήνας. Ανεξάρτητα από την αιτία, ωστόσο, οι αποχετεύσεις που είναι βουλωμένες πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα για να επιτρέψουν στο σπίτι σας την κατάσταση ομαλής λειτουργίας. Καθαρίζουμε όλους τους τύπους αποχετεύσεων και προσφέρουμε στους πελάτες μας διάφορες λύσεις για την επίλυση του προβλήματος!

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η Αποφρακτική Βουλιαγμένης αναλαμβάνει επίσης επιθεώρηση με κάμερα.  Καλύπτει τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή.

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη χρησιμοποιούμε για καθαρισμό αποχετεύσεων πιεστικό μηχάνημα – jet υψηλής πίεσης νερού. Αυτά τα  συστήματα εκτόξευσης νερού που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται  τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ μπορείτε να κανονίσετε τακτική συντήρηση και καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης εξασφαλίζετε  ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Βουλιαγμένη και στα Νοτια Προαστια

Επικοινωνία: 210 981 9999 Τ.Κ. 18547

Στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βουλιαγμένης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Βουλιαγμένη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη σε τιμές είναι πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για την Αποφρακτική Βουλιαγμένη  η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι εύκολη υπόθεση.  Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, ενώ  μία φορά στα 3 με 4 χρόνια φροντίστε ώστε να γίνεται συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Στην Βουλιαγμένη θα συναντήσει κανείς τη λίμνη της Βουλιαγμένης.H Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι μια φυσική υφάλμυρη λίμνη με ιαματικές ιδιότητες. Επίσης η Βουλιαγμένη διαθέτει και τον περίφημο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) ο οποίος είναι αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στα θαλάσσια σπορ και στον υγρό στίβο και ιδρύθηκε το 1937. Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ελληνικούς συλλόγους, καθώς εκτός των εγχωρίων τίτλων του, έχει κατακτήσει 6 ευρωπαϊκά τρόπαια . Η Βουλιαγμένη αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

31

Για αποφράξεις επιλέξτε μας για ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφραξεις Βουλιαγμενη στο Web 2.0

Αποφράξεις Βουλιαγμένη wordpress

4 σκέψεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – 2109819999”

Τα σχόλια είναι κλειστά.