ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει εδώ και περίπου 35 χρόνια πλήρεις υπηρεσίες με εγγυημένο αποτέλεσμα στις αποφράξεις. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με απεριόριστη δυνατότητα άντλησης υδάτων καθώς και εγγυημένο καθαρισμό των αποχετευτικών δικτύων. Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών δικτύων με μία απλή επίσκεψη των τεχνικών μας ή/και με μηνιαία συντήρηση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Το Βραστό νερό μπορεί να βλάψει του πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης;

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
με την απαιτούμενη εμπειρία

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Οι έμπειροι τεχνικοί μας, μπορούν να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης που έχετε στον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο. Σέβονται το χώρο και το χρόνο σας. Στόχος μας είναι να μείνετε 100% ικανοποιημένοι. Μια φιλική φωνή θα είναι πάντα στην άλλη γραμμή του τηλεφωνικού μας κέντρου 6931 030303 και όχι ένας ψυχρός αυτόματος τηλεφωνητής. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να κλείσετε ραντεβού και να πάρετε μια εκτίμηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας καταρτίζονται συνεχώς για να παραμείνουν στην κορυφή. Έχουν ελεγχθεί και επιλεχθεί μέσα από αυστηρές διαδικασίες πρόσληψης. Με βασικά κριτήρια τις γνώσεις και την εμπειρίας τους καθώς και το βαθμό επαγγελματισμού που διαθέτουν.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» 24 ΩΡΕΣ

Στην εταιρεία μας «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουμε αντιμετωπίσει κάθε πιθανή περίπτωση και αυτό μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Είμαστε περήφανοι που η δουλειά μας και ο τρόπος που εξυπηρετούμε τους πελάτες, μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετευτικών δικτύων. Διαχειριζόμαστε άψογα και αποτελεσματικά κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Μπορούμε να διαχειριστούμε και να επιλύσουμε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει στην Βουλιαγμένη ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της νότιας Αττικής και αν βρίσκεστε.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» – Καθαρισμός αποχέτευσης με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις. Με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Παρέχουμε:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Βουλιαγμένη
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Βουλιαγμένη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Βουλιαγμένη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Βουλιαγμένη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Βουλιαγμένη
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Βουλιαγμένη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Βουλιαγμένη
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Βουλιαγμένη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Βουλιαγμένη

Αποφράξεις κάθε είδους

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ κ.α.
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι αποκλειστικά για εσάς και έχουν στην διάθεση τους εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εμπιστευτείτε μας και σας εγγυόμαστε εξυπηρέτηση με άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Βουλιαγμένη για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε . Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας.

Όταν παρουσιαστεί πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχει βουλώσει ένα σιφόνι ή ένα φρεάτιο, τότε είμαστε εδώ για εσάς.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιώντας την κάμερα υψηλής ευκρίνειας, θα ερευνήσουμε λεπτομερώς τις σωληνώσεις και θα διαγνώσουμε τυχόν προβλήματα. Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και είμαστε πολύ περήφανοι γιατί πάντα καταφέρνουμε τον αρχικό μας στόχο, την επίτευξη της πλήρης σας ικανοποίησης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

Πραγματοποιούμε αποφράξεις στη Βουλιαγμένη εδώ και 35 χρόνια

 • Αποφράξεις, καθαρισμούς & μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
 • Αποφράξεις & καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων, υδρορροών, τουαλετών & κουζινών.
 • Επιθεώρηση & διάγνωση με κάμερα.
 • Άντληση υδάτων από κάθε χώρο.

Η εταιρεία μας προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης.

Οι αποχετεύσεις στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορεί να βουλώσουν λόγω ποικίλων αιτιών. Η διείσδυση των ριζών των δένδρων και η συσσώρευση υπολειμμάτων είναι μερικά κοινά προβλήματα εδώ στα νότια προάστια της Αθήνας. Ανεξάρτητα από την αιτία, ωστόσο, οι αποχετεύσεις που είναι βουλωμένες πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα για να επιτρέψουν στο σπίτι σας την κατάσταση ομαλής λειτουργίας. Καθαρίζουμε όλους τους τύπους αποχετεύσεων και προσφέρουμε στους πελάτες μας διάφορες λύσεις για την επίλυση του προβλήματος!

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει επίσης επιθεώρηση με κάμερα.  Καλύπτει τα πάντα, από μικρά έργα όπως το ξεβούλωμα ενός νεροχύτη της κουζίνας έως την πλήρη έρευνα του αποχετευτικού δικτύου σας με κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή.

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Yπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Από τη στιγμή που λάβουμε την εντολή σας, αποστέλλουμε άμεσα ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας. Ο άρτια εκπαιδευμένος τεχνικός μας θα αντιμετωπίσει με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο το πρόβλημά σας ώστε να εξασφαλίσει με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους την λύση του.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» χρησιμοποιούμε για καθαρισμό αποχετεύσεων πιεστικό μηχάνημα – Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης νερού. Αυτά τα  συστήματα εκτόξευσης νερού που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται  τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Διαθέτουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μπορείτε να κανονίσετε τακτική συντήρηση και καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης εξασφαλίζετε  ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βουλιαγμένης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Βουλιαγμένη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει.

Για την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»   η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι εύκολη υπόθεση.  Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, ενώ  μία φορά στα 3 με 4 χρόνια φροντίστε ώστε να γίνεται συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Στην Βουλιαγμένη θα συναντήσει κανείς τη λίμνη της Βουλιαγμένης. H Λίμνη της Βουλιαγμένης είναι μια φυσική υφάλμυρη λίμνη με ιαματικές ιδιότητες. Επίσης η Βουλιαγμένη διαθέτει και τον περίφημο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) ο οποίος είναι αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στα θαλάσσια σπορ και στον υγρό στίβο και ιδρύθηκε το 1937. Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους ελληνικούς συλλόγους, καθώς εκτός των ελληνικών τίτλων του, έχει κατακτήσει 6 ευρωπαϊκά τρόπαια. Η Βουλιαγμένη αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ