ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, προληπτικών τακτικών συντηρήσεων και αποφράξεων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τις επιχειρήσεις γρήγορα και αξιόπιστα. Προσφέρουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» με δράση στο χώρο των αποχετεύσεων και των αποφράξεων πάνω από 35 χρόνια, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε κάθε σας πρόβλημα, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά και μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα οριστικό και σίγουρο αποτέλεσμα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Για ζητήματα στα δίκτυα των αποχετευτικών γραμμών στη Βάρη και την υπόλοιπη νότια Αττική, μην το ρισκάρετε. Κάντε την καλύτερη επιλογή και διαλέξτε την πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση και καλέστε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».

Έχουμε δώσει βαρύτητα στην παροχή αποδοτικών και αποτελεσματικών λύσεων στα προβλήματα των αποχετευτικών σας δικτύων.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί να επιλέξετε «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»;

Έχουμε 35 χρόνια εμπειρία.
Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Χριστούγεννα, Πάσχα, 15αύγουστο.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό.
Αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με μεγάλη προσοχή όλα τα προβλήματα φραγής.

Tips – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
H καλύτερη εξυπηρέτηση με το χαμηλότερο κόστος

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», διαθέτει εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στο δίκτυο του αποχετευτικού σας συστήματος.  Για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6931 030303.

Από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή με την εταιρεία μας, αναλαμβάνουμε εμείς το πρόβλημα κι εσείς έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς, καθώς η λύση του θεωρείται δεδομένη. Θα χαρούμε να αντιμετωπίσουμε με απόλυτη επιτυχία κάθε σας πρόβλημα, που αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή πρόκληση, στην ώρα και στον τόπο που εσείς θα μας ζητήσετε.

Σε περίπτωση που οι απλές λύσεις δεν σας προσφέρουν αποτέλεσμα, τότε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σύστημα της αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και ό,τι άλλο μας χρειαστείτε για προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα και γρήγορα, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Βάρη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Βάρη
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Βάρη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Βάρη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Βάρη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Βάρη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Βάρη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Βάρη
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Βάρη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Βάρη
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Βάρη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Βάρη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Βάρη
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΗ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» με το μεγάλο στόλο των οχημάτων της, προσφέρει άψογες υπηρεσίες στις αποφράξεις.  Από την πιο μικρή έως την πιο δύσκολη περίπτωση, είμαστε σε θέση με το σύγχρονο εξοπλισμό μας να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.  Αναλαμβάνουμε γενικές αποφράξεις για όλους τους τύπους αποχετεύσεων.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» – Καθαρισμός με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνουμε απόφραξη και καθαρισμό αποχέτευσης με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή/ αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Προτείνουμε τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης ανά τακτά, χρονικά διαστήματα. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τους φραγμένους αγωγούς αποχέτευσης, αλλά μπορεί να συμβάλει στην επέκταση της ζωής του αποχετευτικού σας συστήματος.

Ο τακτικός καθαρισμός μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εντοπίσετε μικρά προβλήματα, όπως διαρροές, ρωγμές και μικρά μπλοκαρίσματα. Εάν εντοπίσετε και επιλύσετε μικρά προβλήματα νωρίς, αποφεύγετε τα μεγαλύτερα προβλήματα που κοστίζουν πολλά και δημιουργούν αναστάτωση.

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», εξασφαλίζετε ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα να την εντάξετε στον προϋπολογισμό σας.  Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει επίσης έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα. Ο εξοπλισμός με κάμερα υψηλής ευκρίνειας,  μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», μπορούμε να φτάσουμε στις αποχετεύσεις που δεν μπορείτε, για να διατηρήσετε μια κανονική υπηρεσία συντήρησης και να επιθεωρούμε τους σωλήνες σας σε βάθος. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία. Αυτό μας κάνει πιο αποτελεσματικούς για την προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων του σπιτιού σας και των επιχειρήσεων. Κάνουμε την βρόμικη δουλειά για σας, ώστε να λειτουργεί η καθημερινότητά σας ομαλά καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή αυτής της ειδικής κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο για όλη τη ΒΑΡΗ 6931030303

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης  Τριάντα πέντε χρόνια τώρα. 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας. Με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Βάρης.

Η εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι στη διάθεσή σας προσφέροντάς σας ανταγωνιστικές τιμές ολόκληρο το 24ωρο. Ένα πιθανό πρόβλημα που μπορεί να σας ταλαιπωρεί, θα το διευθετήσουμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας.  Αυτό γίνεται άμεσα και οριστικά με ένα μόνο τηλεφώνημα! Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βάρης. Με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στη Βάρη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.

Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

ΒΑΡΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, που βρίσκεται 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στους νότιους ορεινούς όγκους του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στον Αττικό Δήμο Αναγυρούντος. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε).

Πηγή: Wikipedia