ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλους τους τομείς οικιακών, επαγγελματικών και δημόσιων χώρων. Στις εργασίες που παρέχουμε περιλαμβάνονται:

 • ο καθαρισμός
 • η απόφραξη
 • η συντήρηση των αποχετεύσεων
 • άντληση υδάτων

Έχουμε μια ειδική, επαγγελματική, τεχνική ομάδα, πλήρως εκπαιδευμένη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ό,τι αφορά τις αποχετεύσεις σας σε όλη την περιοχή της νότιας Αττικής.

Ο στόλος των φορτηγών της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» παρέχει γρήγορες και επαγγελματικές υπηρεσίες στον Άλιμο. Οι ευγενικοί επαγγελματίες τεχνικοί μας μπορούν να σας δώσουν μια εμπεριστατωμένη εκτίμηση μέσω τηλεφώνου προτού έρθουμε στο χώρο σας. Χωρίς κρυφές χρεώσεις!Μπορούμε συνήθως να αποστείλουμε έναν ειδικό τεχνικό μέσα σε 1-2 ώρες. Διαφορετικά μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού σε ένα χρόνο βολικό για σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος σωλήνων με κάμερα απόφραξης;

• Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Γιατί να μας επιλέξετε για άντληση υδάτων;

Είμαστε μία εταιρεία με εμπειρία. Η επί πολλά χρόνια κινητοποίησή μας στον τομέα των αποφράξεων και αντλήσεων, μας έχουν εξοπλίσει με την κατάλληλη πείρα προκειμένου να καταπολεμήσουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία. Διαθέτουμε αντλίες απορρόφησης υδάτων με μεγάλη ισχύ ενώ μέσα στα θετικά μας στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και η άμεση και γρήγορη ανταπόκριση. Όλα μας τα συνεργεία βρίσκονται σε ετοιμότητα σε καθημερινή βάση και οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου για να παρέμβουν και να λύσουν ένα πρόβλημα έκτακτης ανάγκης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

-Που οφείλεται το συνεχές βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα μου;

Το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας οφείλεται κυρίως στην απροσεξία και την άγνοια. Δυστυχώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα ρευστά αποφάγια (σούπα, φιδές, σάλτσες) μπορούν να πετάγονται μέσα στη λεκάνη κάτι το οποίο είναι αρκετά επιβαρυντικό για την αποχέτευση της λεκάνης. Τα δε υλικά που πέφτουν στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας, είναι διάφορα. Την πρώτη θέση κατέχουν τα μωρομάντηλα ενώ δεύτερα σε κατάταξη είναι τα κρεμαστά αποσμητικά. Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι τρίχες, οι πάνες, οι σερβιέτες, το χαρτί τουαλέτας, τα καλλυντικά και τα σαπούνια. Επιπρόσθετα πολλά άτομα έχουν την συνήθεια να τελούν άδειασμα της άμμου της γάτας τους μέσα στη λεκάνη ή να πετάνε τις τρίχες των κατοικίδιων τους ύστερα από το μπάνιο ή το κούρεμα. Επιπλέον τα παιδιά μικρής ηλικίας συνηθίζουν να ρίχνουν πολλές φορές διάφορα αντικείμενα όπως για παράδειγμα μικρά παιχνίδια.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τακτικά την αποχέτευση;

Στους σωλήνες της αποχέτευσης ένας τακτικός καθαρισμός είναι σίγουρα η καλύτερη πρόληψη ώστε τα μικρά προβλήματα να μην γίνονται μεγάλα. Με τον προληπτικό καθαρισμό το αποχετευτικό δίκτυο παραμένει μόνιμα καθαρό χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα από συσσωρεύσεις μαζών όπως τρίχες, λίπη, χαρτιά, ρίζες και όλα τα φυσικά υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση με το πέρασμα του χρόνου. Είτε πρόκειται για σιφώνι μπάνιου, είτε για νιπτήρα, είτε για νεροχύτη, είτε για κεντρικό σωλήνα αποχέτευσης πολυκατοικίας, είτε για φρεάτιο, μπορούμε να παρέχουμε συντήρηση και καθαρισμό.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
Πάνω από 35 χρόνια δίπλα σας

Παρέχουμε ειδικά προγράμματα υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων, για την εξοικονόμηση χρημάτων για τους ιδιοκτήτες σπιτιού του Αλίμου. Οι επαγγελματίες της «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  είναι ειδικοί στον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων.

Με 35 χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουμε πότε έχετε βουλωμένη αποχέτευση. Μπορείτε να βασίζεστε στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», όχι μόνο για τις τακτικές υπηρεσίες μας αλλά και για όλες τις ανάγκες καθαρισμού των αποχετεύσεων και των φρεατίων. Η 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για τα δίκτυα των οικιακών αποχετεύσεων είναι στη διάθεσή σας. Όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας μας χρειαστείτε, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, Κυριακές ή αργίες.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», καθαρίζει τις αποχετευτικές γραμμές της περιοχής των νοτίων προαστίων της Αττικής, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Όταν οι συνήθεις μέθοδοι καθαρισμού αποχέτευσης αποτυγχάνουν, οι τεχνικοί μας μπορούν να χρησιμοποιούν εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης για να εξαφανίσουν το λίπος, τη λάσπη, τα ιζήματα και τα υπολείμματα τροφίμων, ανοίγοντας τους αγωγούς σας και καθαρίζοντας τις γραμμές αποχέτευσης. Κρατήστε την κουζίνα του εστιατορίου σας και τη λειτουργία της επιχείρησής σας ανεπηρέαστη από αστάθμητους παράγοντες.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Όποιο και αν είναι πρόβλημα έχουμε τα μηχανήματα, τα εργαλεία και την προηγμένη τεχνολογία για να το λύσουμε. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με την σκληρή δουλειά, το μεράκι και την αγάπη που έχουμε για την δουλειά μας, εγγυόμαστε μέσω της 35χρονης και πλέον εμπειρίας μας την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για εμάς. Από απλές βουλωμένες τουαλέτες ή νεροχύτες έως και την πιο δύσκολη κατάσταση μπορούμε πραγματικά να καλύψουμε τα πάντα. Τα πιο συνηθισμένα αίτια που προκαλούν εμπλοκές στις αποχετεύσεις είναι συσσωρεύσεις υλικών όπως λίπη, ρίζες και φύλλα, υπολείμματα τροφών, χαλίκια, τρίχες, οδοντόκρεμα, λάσπη κ.α.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ΠΑΡΕΧΕΙ:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Άλιμος
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Άλιμος
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στον Άλιμο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Άλιμος
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Άλιμο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Άλιμο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Άλιμος
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Άλιμος
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Άλιμο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Άλιμος
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Άλιμος
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Άλιμο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Άλιμος
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»
σημαίνει άριστη εξυπηρέτηση

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»  όλοι οι τεχνικοί μας είναι άριστα εξειδικευμένοι και εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από εμάς και είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πάντα αναζητούμε τα καλύτερα, ώστε να έχουμε τα αρτιότερα, δυνατά αποτελέσματα.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχουν πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων. Σας εξασφαλίζουμε φιλικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την αρχή ως το τέλος. Όποιο και αν είναι το ζήτημα που σας απασχολεί. Το εργατικό μας δυναμικό είναι πάντα ευγενικό, φιλικό και στην ώρα του, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Σεβόμαστε το χώρο σας, σαν να είναι το δικό μας σπίτι. Είμαστε πάντα ευτυχείς να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μπορεί να έχουν σχέση με τα ζητήματα του αποχετευτικού σας δικτύου.

‘Ολο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο έχουμε στόχο να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις λύνοντας κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Με οικονομικές τιμές, σύγχρονα μηχανήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Απόφραξη με κάμερα στον Άλιμο

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», αναλαμβάνουμε επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα όποτε μας ζητηθεί.  Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιήσει  μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Στην  «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»,  υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Επίσης,  όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, κάμερες υψηλής ευκρίνειας, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», εξασφαλίζετε ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, εξασφαλίζουμε  στους πελάτες μας να κρατήσουν την αποχέτευσή τους πάντα καθαρή και σε σωστή λειτουργία.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ο καθαρισμός και η απόφραξη γίνονται με Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σας εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωρεύσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφρακτικη εταιρεια Αλιμου
Αποφρακτικη εταιρεια Αλιμου

Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις στην Αττική εδώ και πολλά χρόνια, φροντίζοντας να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες που διαθέτει. Η εταιρία μας είναι από τις πλέον εμπειρότερες και αποτελεσματικές στις αποφράξεις αποχετεύσεων και όχι μόνο. Η αναγνώριση της δουλειάς μας φανερώνεται και αποδεικνύεται στα δεκάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις που εξυπηρετούμε καθημερινά , αφήνοντάς τους έκπληκτους από την άμεση εξυπηρέτηση και τον ασυναγώνιστο επαγγελματισμό μας. Εδώ και 35 χρόνια είμαστε δίπλα στα προβλήματα σας, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή σας και τις ανάγκες σας.

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το μεράκι για τη δουλειά μας, καθώς κι η συνεχής επαφή με τους πελάτες μας, μας κρατάνε σε υψηλό επίπεδο προσαρμογής στα δεδομένα της εποχής. Έτσι η εταιρία μας κατέχει από τους πιο μοντέρνους εξοπλισμούς, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ το έμπειρο προσωπικό λειτουργεί πάντα με κριτήριο την γρήγορη κι αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Αποφράξεις προσφέρουμε σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Αλίμου.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» – 6931030303

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» εξυπηρετεί ολόκληρο το 24ωρο παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά, μόνο με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Αλίμου με πλήρη αποτελεσματικότητα.

Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στον Άλιμο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» από την εταιρεία μας εδώ και 40χρόνια! Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφράξεις Άλιμος σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μία εύκολη υπόθεση. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις Άλιμος | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία. Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη. Άμεσα, οικονομικά και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Οποιαδήποτε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής του Αλίμου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Αλίμου.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

ΑΛΙΜΟΣ – Πληροφορίες

O Άλιμος (γνωστός και ως Καλαμάκι), βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου στην Περιφέρεια Αττικής. . Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, ανατολικά από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του Υμηττού. Μερικά πολύ γνωστά σημεία του Αλίμου είναι ο Λόφος Πανί, το γήπεδο των Τραχώνων, η Ακτή του Ήλιου και η Μαρίνα Αλίμου.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ