ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 210 603 20 20

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πρωτοπορεί στον τομέα παροχής υπηρεσιών της από το 1970 με πάνω από 40 χρόνια πείρα. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Η πολυετής εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για τις υπηρεσίες μας καθώς κινούμαστε αποτελεσματικά, γρήγορα και υπεύθυνα σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το 1970

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ξεκινήσαμε τη δεκαετία του 1970 και μέσα σε αυτά τα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας η δυναμικότητα μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την πείρα των τεχνικών μας και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας οδηγώντας την επιχείρησή μας σε επίπεδα που την κατατάσσουν μεταξύ των μεγαλυτέρων στον χώρο των αποχετευτικών συστημάτων. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κάθε εργασία που μας ανατίθεται και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί και ολοκληρωθεί με εγγυημένη επιτυχία.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ διαθέτει το πιο έμπειρο προσωπικό

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι και γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση που σας προβληματίζει. Με τη συνεργασίας σας με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τα οφέλη που κερδίζετε είναι πολλά, μεταξύ των οποίων η αύξηση της μακροζωίας ολόκληρου του συστήματος της αποχέτευσης σας. Κάθε μέρα, όλη μέρα, κάνουμε απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων. Αυτή είναι η δουλειά μας και καθημερινά αποδεικνύουμε τις ικανότητες και την αξιοπιστία μας. Για την απόφραξη και τον καθαρισμό της αποχέτευσης καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προσφέρουμε το επίπεδο της προσοχής και της προσωπικής εξυπηρέτησης που χρειάζεστε και σας αξίζει. Οι υπηρεσίες μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Λειτουργούμε έχοντας ως γνώμονα την προστασία της υγείας, της ιδιοκτησίας σας και του περιβάλλοντός. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τα 40 και πλέον χρόνια εργασίας για να κατανοήσουμε και να λύσουμε τυχόν προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Τόσο στο σπίτι, όσο και στην επαγγελματική σας στέγη, η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή έχει τις κατάλληλες λύσεις για ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό σύστημα αποχέτευσης και σας παρέχει υψηλού επιπέδου καθαρισμούς στις σωληνώσεις των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

Επιλέξτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Επιλέξτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Όταν επιλέγετε την Αποφρακτική Αγία Παρασκευή, επιλέγετε ένα πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις.Αν σκεφτείτε για μια στιγμή, τα διάφορα υλικά που διαπερνούν τους σωλήνες της αποχέτευσής σας, δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε πόσο εύκολα μπορεί να βουλώσει ένας σωλήνας του αποχετευτικού σας συστήματος. Οργανικά απόβλητα, υπολείμματα τροφών, τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού, λίπη κλπ συσσωρεύονται στο εσωτερικό των σωληνώσεων σας και εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης και σε ορισμένες περιπτώσεις την καθιστούν αδύνατη.

Επαγγελματικές υπηρεσίες αποφράξεων

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας. Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε έως και την ολοκλήρωση της εργασίας που αναλαμβάνουμε. Εκτιμούμε την κάθε σας κλήση προς εμάς. Οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημά σας να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι. Έχετε έναν επαγγελματία τεχνικό για να σας βγάλει από το αδιέξοδο στα προβλήματα στις αποχετεύσεις του σπιτιού σας; Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή σας προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία καθαρισμού που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα του συστήματος σας αν διαπιστώσετε ότι δεν λειτουργεί πλέον σωστά.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αποχετευτικό σας σύστημα, θα πρέπει να προγραμματίσετε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού ποιότητας για την αποχέτευση σας, που μπορούν να αποκαταστήσουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα του συστήματος σας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι αποχετεύσεις σας καθαρίζονται με ασφάλεια, καθώς, έτσι οι σωλήνες σας δε θα υποστούν καμία ζημιά κατά τη διαδικασία του καθαρισμού.

Εδώ, στην Αποφράξεις Αγία Παρασκευή έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε γρήγορες υπηρεσίες την ίδια ημέρα, ανεξάρτητα από τη φύση της επείγουσας κατάστασης σας. Όταν καλείτε την εταιρία μας θα έρθουμε άμεσα και θα επεξεργαστούμε το πρόβλημά σας. Θέτουμε πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες μας!

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Αγία Παρασκευή
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αποφράξεις με ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους

Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλείς και ολοκληρωμένες μεθόδους για τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας και σας βεβαιώνουμε για το εγγυημένο αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά οφέλη που η εταιρεία αποφράξεων Αγία Παρασκευή σας προσφέρει, όπως η μείωση του κινδύνου σε προβλήματα υγιεινής και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος . Καλέστε μας σήμερα όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου και θα είμαστε κοντά σας.

Στην Αποφρακτική Αγίας Παρασκευής χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές και εργαλεία για να διορθώσουμε ένα βουλωμένο αποχετευτικό σύστημα. Οι μέθοδοι μας είναι απολύτως ασφαλείς για το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας. Επιπλέον, οι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν, σε περίπτωση που το φράγμα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου και προκαλεί περαιτέρω ζημιές. Απλά μας τηλεφωνήστε σήμερα! Με τον καιρό, οι αποχετεύσεις βουλώνουν. Συνήθως ρέουν αργά λόγω τροφών, σαπουνιών και άλλων προϊόντων που έχουν συσσωρευτεί. Όποια και αν είναι η αιτία, ποτέ δεν θέλετε να αφήσετε μια φραγμένη αποχέτευση. Το πρόβλημα δεν θα επιλυθεί από μόνο του.

Οι επιχείρηση μας προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Αγίας Παρασκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γρήγορες υπηρεσίες αποφράξεων στην Αγία Παρασκευή

Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε γρήγορες υπηρεσίες την ίδια ημέρα, ανεξάρτητα από τη φύση της επείγουσας κατάστασης σας. Όταν μας καλείτε την  θα έρθουμε άμεσα και θα επεξεργαστούμε το πρόβλημά σας. Θέτουμε πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες μας! Καλέστε μας τώρα  για να σας διαγνώσουμε το πρόβλημα που πιθανόν να έχετε και να σας συστήσουμε τις υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος της αποχέτευσης σας.

Εξυπηρετούμε την Αγία Παρασκευή παραπάνω από 4 δεκαετίες, με συνέπεια και επαγγελματισμό και οι πελάτες μας στην περιοχή είναι η καλύτερη μαρτυρία για την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, όλες τις Κυριακές και τις αργίες, γιατί γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα των αποχετεύσεων πρέπει να λύνονται άμεσα και αποτελεσματικά. Καλέστε μας αμέσως, μόλις εντοπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσής σας κι εμείς θα σας βρούμε τη λύση και θα σας στείλουμε τη στιγμή που εσείς θέλετε το έμπειρο τεχνικό μας συνεργείο, εξοπλισμένο με τα κατάλληλα μηχανήματα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση φραγής της αποχέτευσης.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τα επίμονα βουλώματα στην κουζίνα ή την αποχέτευση του μπάνιου σας. Συχνά μπλοκαρίσματα συχνά δείχνουν εσωτερική ζημιά, όπως διαρροή. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι για τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου.

ΜΠΑΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Αποφράξεις Αγία Παρασκευή
ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Αποφρακτική Αγία Παρασκευή παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Αγία Παρασκευή
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Αγία Παρασκευή
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Αγία Παρασκευή
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Αγία Παρασκευή
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Αγία Παρασκευή
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Αγία Παρασκευή
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Αγία Παρασκευή
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Αγία Παρασκευή
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η αποφρακτική εταιρία της Αγίας Παρασκευής ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι εταιρεία μας καλύπτει τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ - Αποφράξεις Αγία Παρασκευή
ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ

Αποφράξεις  σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε το πρόβλημά σας. Άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Αγία Παρασκευής. Με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Αγιά Παρασκευή για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφράξεις  από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση. Απόφραξη σε τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη.

Για την εταιρία μας η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε σας πρόβλημα σαν να ήταν δικό μας και σας εγγυόμαστε το ιδανικό αποτέλεσμα, άμεσα και γρήγορα, χωρίς καμία παραπάνω αναστάτωση για εσάς, με το χαμηλότερο κόστος. Σκοπός της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή δεν είναι μόνο η λύση του προβλήματος σας αλλά και η δημιουργία μιας μελλοντικής συνεργασίας μαζί σας και η παροχή των υπηρεσιών μας προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - Αποφράξεις Αγία Παρασκευή
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Στην εταιρεία αποφράξεων Αγίας Παρασκευής αναλαμβάνουμε  ευέλικτες υπηρεσίες.

Απόφραξη  με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα

Η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή είναι σε θέση να διαγνώσει με ακρίβεια και να λύσει κάθε πρόβλημα αποχέτευσης αλλά και να προσφέρει λύσεις πρόληψης προβλημάτων στο μέλλον. Με τη χρήση του ηλεκτροκίνητου περιστροφικού μηχανήματος επιτρέπει σε ένα καλώδιο με λεπίδες που συνδέονται σε αυτό να καθαρίσει με ακρίβεια τους σωλήνες σας. Οι λεπίδες αυτές αποσπούν τη συσσώρευση από λίπη, σαπούνια,τρίχες, ρίζες δέντρων και άλλα ξένα αντικείμενα που έχουν προκαλέσει το μπλοκάρισμα της αποχέτευσης. Το μηχάνημα αυτό έχει μεγάλο εύρος περιστροφής ώστε να είναι αρκετό για ένα σπίτι ή ένα εμπορικό κτίριο.

Βουλωμένη αποχέτευση στο νεροχύτη, το ντους ή το μπάνιο σας;

Μην ανησυχείτε. Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες αποφράξεων του δικτύου της αποχέτευσης σας με εγγυημένα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας για πάσης φύσεως αποφράξεις και είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμα και τις ημέρες εορτών και αργιών.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ - Αποφράξεις Αγία Παρασκευή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Απόφραξη και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Χρησιμοποιούμε την πίεση του νερού σε υψηλές ταχύτητες ώστε να απομακρύνουν συσσωρευμένες λάσπες, κατάλοιπα από σαπούνια, λίπη, τρίχες κλπ από τα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεων σας. Με τη μέθοδο της υδροβολής σε υψηλή πίεση έχουμε τη δυνατότητα να εισχωρήσουμε μέσα από τα πιο δύσκολα εμπόδια και ταυτόχρονα να καθαρίσουμε πλήρως όλη τη διάμετρο του σωλήνα της αποχέτευσης.

Έτσι μπορούμε να καθαρίσουμε ολόκληρο το σωλήνα και όχι απλά να δημιουργήσουμε μία τρύπα στα συσσωρευμένα από χρόνια κατάλοιπα από διάφορα οργανικά υλικά. Έτσι έχουμε μια μακροχρόνια λύση καθαρισμού για το σύστημα της αποχέτευσής σας. Χάρη στους πίδακες υψηλής πίεσης, οι σωλήνες καθαρίζονται με ασφάλεια και τους επαναφέρει σε άριστα επίπεδα σωστής λειτουργίας. Το σύστημα αυτό δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να καθαρίζουν σωλήνες μεγάλης διαμέτρου και μεγάλου μήκους. Έτσι δεν αφαιρούμε μόνο το εμπόδιο που προκάλεσε το μπλοκάρισμα του σωλήνα , αλλά έχουμε έναν πλήρη καθαρισμό των σωληνώσεων, σε ολόκληρη τη γραμμή της αποχέτευσης.

Μηχανήματα υδροβολής υψηλής πιέσεως

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Ο έλεγχος με χρήση κάμερας βοηθάει στη διάγνωση των προβλημάτων σε ένα σύστημα αποχέτευσης με τη χρήση ενός ζωντανού βίντεο που επιθεωρεί το εσωτερικό των σωληνώσεων. Αυτό είναι πλέον απαραίτητο μέσο για εμάς καθώς μας επιτρέπει να καθορίζουμε μια ακριβή διάγνωση για την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στην Αγία Παρασκευή

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης  διασφαλίζετε ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας.

Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Αγία Παρασκευή και στα Ανατολικά Προαστια

Σας εξυπηρετούμε σε όλες τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής

Με την αγάπη και το μεράκι για την δουλειά μας η εταιρεία μας αναλαμβάνει με φιλικό και οργανωμένο τρόπο κάθε ανάγκη για απομάκρυνση των ανεπιθύμητων καταστάσεων.

Ανεξάρτητα της κατάστασης που βρίσκεται η αποχέτευση σας, σας εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα που θα σας προσφέρουμε θα σας παρέχει ασφάλεια και οριστική λύση στο πρόβλημα σας. Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης σε όλη την περιοχή της Αγίας Παρασκευής συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων του Παραδείσου, της ΕΡΤ, του Σταυρού και του Προφήτη Ηλία.

Για μέγιστη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιούμε την τεχνολογίας με τη μέθοδο της υδροβολής με υψηλή πίεση νερού ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος βλάβης των σωληνώσεων σας.

 •  οι καθαρισμοί
 • οι αποφράξεις και
 • οι συντηρήσεις των αποχετεύσεων είναι τομείς των γενικών δραστηριοτήτων μας, στις οποίες η εμπειρία μας είναι μεγάλη.

Εξυπηρετούμε

 • Ηπείρου,
 • Προφήτη Ηλία,
 • Νέα Ζωή,
 • Αγιάννη,
 • Σταυρό,
 • Τσακό,
 • Δημοδιδασκάλων,
 • Παράδεισο,
 • Κοντόπευκο,
 • Πευκάκια,
 • ΕΡΤ
 • και όλες γενικά τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή Πληροφορίες

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αττικής. Εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής ανέρχεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη). Ο πληθυσμός της υπολογίζεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται περί το 1929 οπότε και αποσπάσθηκε από την Αθήνα ως κοινότητα. Μετέπειτα ως δήμος το 1963, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου κι αργότερα ως έδρα της Ανατολικής Αττικής.

Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. Κεντρικός οδικός άξονας είναι η οδός Αγίου Ιωάννου. Συνδέει τη Λεωφόρο Μεσογείων με τον περιφερειακό δακτύλιο του Υμηττού. Εμβληματικά κτίρια της Αγίας Παρασκευής θεωρούνται:

 • το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο επί της Μεσογείων
 • το Αμερικανικό Κολέγιο Deree
 • το Κέντρο Πυρηνικών Φυσικών Δημόκριτος και
 • το Ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει
 • η Μονή του Άγιου Ιωάννη του Κυνηγού.

 Θεωρείται δε πέρασμα από την Αθήνα προς τα Μεσόγεια, λόγω και της άμεσης γειτνίασής της με την πόλη της Παλλήνης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Αγιά Παρασκευή – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Αγία Παρασκευή - 24 ώρες
Αποφράξεις Αγία Παρασκευή – 24 ώρες

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα.  Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Αγίας Παρασκευής. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η κακή χρήση προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ