ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Διάγνωση με κάμερα

Με προηγμένη τεχνολογία για έρευνα με κάμερα  CCTV

Παρατηρούνται μπλοκαρίσματα ή διαρροές στο αποχετευτικό σας δίκτυο; Ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε και να διαγνώσουμε το πρόβλημα είναι να πραγματοποιήσουμε μια διάγνωση με κάμερα. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μπορούμε να εντοπίσουμε τα σπασίματα ή τις διαρροές, αλλά και να σας πούμε ακριβώς ποια είναι η αιτία του προβλήματος είναι και τι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί.

Μόλις η κάμερα διοχετευτεί μέσα στον αγωγό, θα εντοπίσουμε και θα αξιολογήσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος, χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιηθούν σκαψίματα ή άλλου είδους εργασίες. Έτσι με την βοήθεια μας και με το στικάκι που μπορούμε να παραδώσουμε μετά το πέρας της εργασίας, θα γνωρίζετε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και θα σας προτείνουμε μια λύση που ταιριάζει καλύτερα στην δική σας κατάστασή. Με την χρήση της προηγμένης αυτής τεχνολογίας εξοικονομείτε χρόνο, χρήματα και γλιτώνετε από επιπλέον άγχος.

Εάν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι αποχετεύσεις σας παρουσιάζουν προβλήματα τότε οι πιθανότητες να υπάρχει κάποια βλάβη, ελάττωμα ή ρίζες δέντρων, είναι πολύ μεγάλες. Αν δεν μας έχετε ήδη καλέσει, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για μια επιθεώρηση με κάμερα. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει.

Διάγνωση με κάμερα

Η διάγνωση με κάμερα έχει γίνει ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στον κλάδο των αποχετεύσεων. Είναι ειδικά κατασκευασμένη για να είναι αδιάβροχη και μας επιτρέπει την οπτική επιθεώρηση των αποχετευτικών αγωγών και άλλων σωλήνων που είναι υπόγεια.

Ένας εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος τεχνικός εισάγει μια εύκαμπτη ράβδο με μια κάμερα υψηλής ανάλυσης μέσα στις σωλήνες. Η εύκαμπτη ράβδος επιτρέπει στην κάμερα να ταξιδέψει μέσα στην σωλήνα και να την δούμε στο σύνολό της. Η μετάδοση της εικόνας σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στον τεχνικό να καθορίσει την κατάσταση του εσωτερικού της σωλήνας και να κατανοήσει τυχόν υφιστάμενα ή πιθανά προβλήματα. Ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να καταγραφεί και σε στικάκι.

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Η διάγνωση με κάμερα στο εσωτερικό της σωλήνας θα εντοπίσει όλα τα είδη των προβλημάτων, όπως:

  • εισβολή ριζών από δέντρα
  • σπασίματα
  • διάβρωση

Η επιθεώρηση μπορεί να επαναληφθεί για να βεβαιωθείτε ότι η γραμμή έχει καθαριστεί σωστά ή να επισκευαστεί.

Η διάγνωση με κάμερα συνίσταται ακόμη και στην περίπτωση που σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι. Για να σιγουρευτείτε ότι είναι απαλλαγμένες από προβλήματα.

Η διάγνωση με κάμερα έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να εντοπιστούν και χαμένα τιμαλφή, όπως κοσμήματα.

Διάγνωση με κάμερα