Αποφράξεις Υμηττός

Αποφραξεις Υμηττος – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Αποφράξεις Υμηττός – Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Έχοντας στη διάθεσή μας τα πλέον σύγχρονα μέσα, άρτιο εξοπλισμό, ειδικά οχήματα με πιεστικά μηχανήματα. Κάνοντας διάγνωση των αποχετευτικών δικτύων με κάμερα, θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας άμεσα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Είμαστε δίπλα σας 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και Αργίες.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλο τον Υμηττό άμεσα κοντά σας

Σε περίπτωση προβλήματος, συνήθως έχει προκύψει επειδή ένας από τους παρακάτω λογούς συντρέχει η εμφάνιση ριζών μέσα στους αγωγούς, κάποια καθίζηση στους αγωγούς η απλά  συσσωρευτεί διαφορά λύματα μα στο αποχετευτικό σύστημα, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας αποφράξουμε τις σωληνώσεις, τους αγωγούς και τα φρεάτια σας, οικονομικά και γρήγορα χρησιμοποιώντας ριζοκοπτικό μηχάνημα όπου αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης τα συνεργεία μας θα αντλήσουν τα νερά που λιμνάζουν στους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας χώρους άμεσα και αποτελεσματικά και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις

Οι Αποφράξεις Υμηττός προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Υμηττού.

Αποφράξεις Υμηττός

Αποφραξεις Υμηττος σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Γνωρίζατε ότι οι ρίζες των δέντρων είναι η κύρια αιτία της βλάβης του σωλήνα αποχέτευσης; Το 80% των μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων στην Αθήνα προκαλούνται από ρίζες δέντρων. Η αντίστροφη ροή αποχέτευσης, που μπορεί να προκληθεί από φραγμένη ή σπασμένη γραμμή αποχέτευσης είναι μια από τις κύριες αιτίες της ζημιάς σε οικιακά αποχετευτικά δίκτυα, η οποία είναι η ίδια η κύρια αιτία των μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων του σπιτιού. Το 40% των ιδιοκτητών σπιτιών έχει αναφέρει ζημιές στο νερό και ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ήταν από θέματα αποχέτευσης που τελικά θα μπορούσαν να αποδοθούν στην εισβολή ρίζας δέντρου.

Δεν είναι μόνο οι ρίζες των δέντρων μία από τις πιο κοινές αιτίες βλάβης του σωλήνα αποχέτευσης, αλλά η βλάβη τείνει να είναι σχετικά σοβαρή και απαιτεί επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης από έναν έμπειρο τεχνικό της Αποφράξεις Υμηττός. Σε ένα βέλτιστο σενάριο, οι ρίζες δέντρων απλώς φράζουν το σωλήνα αποχέτευσης και πρέπει να αφαιρεθούν. Σε χειρότερο σενάριο, οι συνεχιζόμενες ζημιές μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφική ζημιά του σωλήνα αποχέτευσης.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Επειδή οι σωλήνες αποχέτευσης κρύβονται κάτω από το έδαφος, οι ιδιοκτήτες σπιτιού συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι υπήρξε οποιαδήποτε ζημιά μέχρι το πρόβλημα να γίνει σοβαρό. Τα κοινά προειδοποιητικά σημάδια όπως οι βραδείες αποστραγγίσεις και οι οσμές αποχετεύσεων δείχνουν ότι πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ το συντομότερο δυνατόν.

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Υμηττός

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή της εξάπλωσης των ριζών δέντρων σε σωλήνες αποχέτευσης, αλλά αυτές δεν είναι πάντοτε αξιόπιστες. Τελικά, ίσως χρειαστεί ένας επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης από την εισβολή της ρίζας του δέντρου. Όταν έρθει αυτή η ώρα, καλέστε οποτεδήποτε την Αποφράξεις Υμηττού για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα αποχέτευσης γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ως προληπτικό μέτρο θα σας συμβούλευα να ενημερωθείτε για τη θέση του εξωτερικού σας σωλήνα αποχέτευσης και να αποφύγετε τη φύτευση δέντρων κοντά σε αυτόν. Σας συνιστούμε να κρατάτε προσεκτικά απόσταση 3-4 μέτρων μεταξύ των δέντρων και του σωλήνα λυμάτων. Αυτό το προληπτικό μέτρο θα μειώσει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο εισβολής ριζών από την εμφάνιση στην πρώτη θέση.

Για να μειώσετε ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο εισβολής ριζών, καλέστρε σήμερα την Αποφραξεις Υμηττος και εάν κάποιος από τους τεχνικούς μας θα κάνει τους κατάλληλους ελέγχους στους σωλήνες αποχέτευσης και τους εξωτερικούς σωλήνες. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει μια επιθεώρηση την αποχετευτικής γραμμής με κάμερα, που επιτρέπει στους τεχνικούς μας να λένε με 100% βεβαιότητα για την ύπαρξη εισβολής ρίζας δέντρου ή όχι. Εάν εντοπιστεί η εισβολή ριζών, ο τεχνικός μας θα έχει στη διάθεσή του όλα τα μέσα ειδικών εργαλείων για να διορθώσει το πρόβλημα, όπως τα ειδικά, ριζοκοπτικά μηχανήματα και τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης. Θα χρησιμοποιηθούν επίσης εξειδικευμένα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα.

Αποφράξεις Υμηττός – Καθαρισμός αποχέτευσης στον Υμμητό με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Υμηττός παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Υμηττός
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Υμηττός
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στον Υμηττό
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Υμηττός
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Υμηττό
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Υμηττό
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Υμηττός
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Υμηττό
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Υμηττός
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Υμηττό
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Η αποφρακτική εταιρία του Υμηττού ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Υμηττος με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Υμηττος καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφράξεις Υμηττός, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Η εταιρεία Αποφράξεις Υμηττός, διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως και χρήση κάμερας όπου είναι απαραίτητο, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία της έχει επιλύσει τα προβλήματα αποχέτευσης των πελατών της με αποτελεσματικότητα για πάνω από 45 χρόνια.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΥ μπορούμε να διαγνώσουμε με ακρίβεια το πρόβλημά σας και να αποκαταστήσουμε την πλήρη λειτουργικότητα των αποχετεύσεων σας. Η Αποφρακτική Υμηττού παρέχει 24ωρη κάλυψη, 365 μέρες το χρόνο και εξυπηρετεί πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δημόσια κτίρια και εγκαταστάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η εταιρεία Αποφράξεις Υμηττού αναλαμβάνει:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, υδρορροών, φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών, μπάνιων, κουζινών, κάθετων στηλών κτιρίων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο.

Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: Οι νιπτήρες μπάνιου ενώνονται μικρές γραμμές που τρέχουν στην κύρια γραμμή της αποχέτευσης. Τα συνήθη εμπόδια που προκαλούν τα μπλοκαρίσματα στο νιπτήρα του μπάνιου είναι: συσσώρευση σαπουνιού και μαλλιών. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Υμηττός έχουν βγάλει ακόμη και μεγαλύτερα ξένα αντικείμενα όπως κουρέλια και ξυραφάκια από τις φραγμένες γραμμές ενός νιπτήρα. Εάν έχετε αργή αποχέτευσης νιπτήρα μπάνιου, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Υμηττός σήμερα.

Απόφραξη στον Υμηττό και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Αποφραξη στον Υμηττο και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα σε μια επιθεώρηση σωλήνων βίντεο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να σκάβουμε για να αξιολογήσουμε το πρόβλημα. Η ανάγκη εκσκαφής σωληνώσεων ήταν μια κοινή μέθοδος για προβλήματα γραμμής αποχέτευσης. Στο παρελθόν, οι επαγγελματίες τεχνικοί θα έπρεπε να σκάψουν το έδαφος για να φτάσουν στον αγωγό πριν εντοπίσουν το θέμα. Αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του σωλήνα έως ότου εντοπιστεί το πρόβλημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Τα πατώματα, οι χλοοτάπητες και τα πλακόστρωτα κλπ θα μπορούσαν όλα να καταστραφούν κατά τη διαδικασία της προσπάθειας να βρεθεί το πρόβλημα.

Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

Με την επιθεώρηση σωλήνων με κάμερα, ο εξειδικευμένος τεχνικός της Αποφραξεις Υμηττος μπορεί αντί αυτού να εκτελέσει μια τροφοδοσία κάμερας μέσω του σωλήνα για να βρει ακριβώς πού και ποιο είναι το πρόβλημα.

Όχι μόνο μπορεί να σώσει την πλειοψηφία από τις εγκαταστάσεις σας, αλλά εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο και μειώνει το κόστος τρομερά. Τα προβλήματα της αποχετευτικής γραμμής μπορούν να αποκαλυφθούν και να διορθωθούν πολύ πιο γρήγορα όταν χρησιμοποιείται αυτή η μέθοδος. Η επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης επιτρέπει στους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ να παρακάμψουν όλες τις περιττές ενέργειες, πηγαίνοντας κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στον Υμηττό

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Υμηττός και στα Νοτια Προαστια

Αποφράξεις Υμηττός … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφραξεις Υμηττος … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Υμηττου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στον Υμηττό για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Υμηττος από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Υμηττος σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Υμηττός η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Υμηττός – Apofraxeis lekanis Ymittos – Apofraxis lekanis Ymittos – Apofrakseis lekanis Ymittos – Apofraksis lekanis Ymittos

Αποφράξεις Υμηττός και Πληροφορίες

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Διαθέτει μεγάλες εκτάσεις πρασίνου, ενώ η υψηλότερη κορυφή του φτάνει τα 1026 μ. Από γεωλογική άποψη ο Υμηττός ανήκει στην αττικοκυκλαδική ζώνη. Τα πετρώματά του περιέχουν ασβεστόλιθους, σχιστόλιθους και μεγάλες μάζες μαρμάρου και μαρμαρυγιακών σχιστολίθων.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Υμηττος – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Υμηττός | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Υμηττού μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Υμηττού. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Υμηττού.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Υμηττός στο Web 2.0

Αποφράξεις Υμηττός wordpress

Αποφράξεις Υμηττός blogspot