Αποφράξεις Περιστέρι
ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αποφράξεις Περιστέρι – 24 ώρες – 210 80 000 14

Αποφράξεις Σταματίου Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφράξεις Περιστέρι  φροντίζει να επιλέγει πάντα άριστα καταρτισμένους τεχνικούς ικανούς να αντιμετωπίσουν άμεσα, οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τις αποχετεύσεις. Ο βασικότερος λόγος που μας διακρίνει από όλους τους υπόλοιπους, είναι ότι πρωταρχικός στόχος της δική σας ικανοποίησης και εξυπηρέτησης.

Γι’ αυτό και φροντίζουμε πάντα να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με συνέπεια και σεβασμό.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 80 000 14 για όλο το Περιστέρι άμεσα κοντά σας

Αποφράξεις ΠεριστέριΚάντε την έξυπνη κίνηση. Καλέστε μας τώρα ώστε να λύσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσης σας άμεσα και φτηνά. Αλλά πάντα με ποιότητα και με μια λύση που θα έχει την μέγιστη δυνατή διάρκεια στο χρόνο. Κανένας άλλος δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτού του είδους εργασίες αποφράξεων και καθαρισμού φρεατίων με την ίδια ποιότητα και με τόσο επαγγελματισμό όπως εμείς.

Έχουμε ως στόχο να κάνουμε την δίκη σας ζωή πιο εύκολη. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι ένα πρόβλημα που διαταράσσει ότι πιο σημαντικό έχετε, την οικιακή ηρεμία και ευτυχία σας. Έχοντας συγκεντρώσει εμπειρία στον τομέα των αποφράξεων με εκατοντάδες διαφορετικές περιπτώσεις μπορούμε να διαβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα που σας έχει παρουσιαστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια και σε καλύτερη τιμή.

Η Αποφράξεις Περιστέρι φημίζεται για τον μοναδικό τρόπο λειτουργίας της

Έχουμε εσάς τον κάτοικο της περιοχής καθώς και τον επαγγελματία ως κορωνίδα στην πυραμίδα των αξιών που έχουμε θέσει ως γνώμονα της λειτουργίας μας. Έτσι διασφαλίζουμε ότι με εσάς ευχαριστημένους η εταιρία μας θα συνεχίσει να ανθίζει στη περιοχή και να παρέχει παντός το ίδια υψηλό επίπεδο εργασιών.

Οι Αποφράξεις Περιστέρι προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Περιστερίου.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αποφραξεις Περιστεριου σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Η Αποφράξεις Περιστέρι εστιάζεται στο χώρο:

 • των αποφράξεων
 • των καθαρισμών και
 • των συντηρήσεων των συστημάτων αποχέτευσης.

Η επιχείρηση προσφέρει τις υπηρεσίες της εδώ 4 δεκαετίες και σιγά σιγά οι απαιτήσεις των πελατών της, την οδήγησαν στην εξάπλωση της σε όλη τη δυτική Αττική.

Αναλαμβάνουμε:

 • την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζοντίων και κάθετων υδρορροών
 • την απόφραξη σε λεκάνες νιπτήρες, μπανιέρες κλπ
 • επαγγελματικούς καθαρισμούς φρεατίων
 • τακτικές προληπτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων της γραμμής των αποχετεύσεων κ.α.

Ο χρόνος απόκρισης μας σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι άμεσος

Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα και τον ζήλο που δείχνουμε όλα αυτά τα 40 χρόνια. Στόχος της Αποφράξεις Περιστέρι είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Δε θα ησυχάσουμε αν δεν ολοκληρωθεί η εργασία με επιτυχία και οριστικά αποτελέσματα η εργασία που μας έχετε αναθέσει. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε είδος εργασίας.

Οι τεχνικοί μας έχουν τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα εργαλεία, την τεχνολογία και τις γνώσεις. Για να είστε σίγουροι ότι η αντιμετώπιση του κάθε προβλήματος γίνεται σωστά και με ασφάλεια για εσάς και την περιουσία σας.

Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι. Τους παρέχουμε, με δικά μας έξοδα, ειδικά σεμινάρια κατάρτισης και εκπαιδευτικά προγράμματα. Πάνω σε τεχνικές μεθόδους του κλάδου των αποχετεύσεων αλλά και σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας και είναι προσαρμοσμένα ακριβώς στις δικές σας ανάγκες.

Ο στόλος των συνεργείων μας απαρτίζεται από οχήματα που διαθέτουν μηχανήματα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία σε όλη την περιοχή της δυτικής Αττικής ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο σας, οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Στόχος της Αποφραξεις Περιστερι είναι να παρέχουμε ακριβείς εκτιμήσεις, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές όσο πιο έγκαιρα και επαγγελματικά γίνεται, για να εξυπηρετηθεί το συμφέρον σας, ανεβάζοντας ταυτόχρονα τον πήχη των προδιαγραφών και των προσδοκιών σας.

Αποφράξεις Περιστέρι – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Περιστέρι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Περιστέρι παρέχει:

 • Καθαρισμό αποχετευτικού δικτύου Περιστέρι
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Περιστέρι
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Περιστέρι
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Περιστέρι
 • Καθαρισμό φρεατίων και σιφωνίων στο Περιστέρι
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Περιστέρι
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Περιστέρι
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Περιστέρι
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Περιστέρι
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Περιστέρι
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η αποφρακτική εταιρία του Περιστερίου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι Αποφραξεις Περιστεριου με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων για:

 • σωλήνες αποχέτευσης
 • αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων
 • μπλοκαρισμένες τουαλέτες και
 • βουλωμένους νεροχύτες.

Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Περιστερι καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Περιστέρι, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στο Περιστέρι και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αποφραξη στο Περιστερι και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Η διάγνωση των προβλημάτων των γραμμών των αποχετεύσεων μπορεί να είναι δύσκολη αν την αναλαμβάνετε από μόνος σας, αλλά όχι με τις υπηρεσίες καμερών αποχέτευσης της Αποφράξεις Περιστέρι. Ο τεχνικός μας μπορεί να διοχετεύσει μια κάμερα διάγνωσης μέσα στους σωλήνες αποχέτευσης, ώστε να μπορείτε να δείτε τι παρεμποδίζει τη ροή του νερού ή προκαλεί τη δημιουργία υπερχειλίσεων.

Μερικές φορές χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, αλλά κάποιες άλλες φορές οι σωλήνες σας έχουν απλώς ρίζες ή συντρίμμια και κάποια γρήγορη συντήρηση είναι το μόνο που χρειάζεται. Αν κάποια γραμμή αποχέτευσης χρειάζεται αντικατάσταση και μπορείτε να το μάθετε εύκολα με τις υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης της Αποφράξεις Περιστέρι.

Πολλά πράγματα μπορούν να μπλοκάρουν, να περιορίσουν ή να καταστρέψουν τις γραμμές αποχέτευσης.

Μια κάμερα αποχέτευσης μπορεί να διερευνήσει και να προσδιορίσει ακριβώς ποιο είναι το ζήτημα. Η συσσώρευση λίπους, χαρτιού, απορριμμάτων και ξένων αντικειμένων μπορεί να απαγορεύσει τη σωστή ροή και να προκαλέσει διάβρωση ή διάσπαση των σωλήνων.

Το σκάψιμο και η αποσυναρμολόγηση αρκετών μέτρων σωλήνα για να βρείτε το πρόβλημα είναι χρονοβόρα. Με τις ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε ζουμ απευθείας στο πρόβλημα γρήγορα.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 80 000 14

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στο Περιστέρι

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Περιστέρι και στα Δυτικά Προαστια

Αποφράξεις Περιστέρι … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφραξεις Περιστερι … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Περιστέρι. Με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Περιστέρι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.
Αποφραξεις Περιστεριου από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Περιστέρι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Περιστέρι η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Περιστέρι – Apofraxeis lekanis Peristeri – Apofraxis lekanis Peristeri – Apofrakseis lekanis Peristeri – Apofraksis lekanis Peristeri

Αποφράξεις Περιστέρι και Πληροφορίες

Tο Περιστέρι είναι ο κεντρικός και πολυπληθέστερος δήμος του Δυτικού Τομέα στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Ένας από τους πολυπληθέστερους στην ελληνική επικράτεια. Η πόλη των 10.050 στρεμμάτων εκτείνεται 4,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του κέντρου της πρωτεύουσας μέχρι τους πρόποδες του ορεινού όγκου του Ποικίλου, επέκτασης του Όρους Αιγάλεω. Η σύγχρονη ιστορία της ανάγεται στο 1923, λίγο μετά τη μικρασιατική καταστροφή, ενώ εξακολουθεί να είναι από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αθήνας. Ο πληθυσμός της πόλης το 2001 ανέρχεται σε 137.918 κατοίκους (πυκνότητα 13.723 άτομα / χμ2). Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πόλης συγκαταλέγεται η έντονη αστικοποίηση, η πυκνή δόμηση και η δημογραφική πολυφυλετικότητα.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Δυτικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Περιστεριου – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Περιστέρι | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, οικονομικά και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Περιστερίου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Περιστερίου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Περιστερίου.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.