Αποφράξεις Πειραιάς

Αποφραξεις Πειραιας – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Δοκιμάστε Αποφράξεις Πειραιάς… και θα εκπλαγείτε.

Στην Αποφράξεις Πειραιάς αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος που σχετίζεται με αποχετευτικά δίκτυα και διεκπεραιώνουμε την εργασία μας με υπευθυνότητα. Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε στον κάθε μας πελάτη την εγγύηση της τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν τα αποφρακτικά μας μηχανήματα. Καλέστε μας 24 ώρες το 24ωρο και θα βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και οι υπηρεσίες που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει αφορά τόσο οικιστικά όσο και εμπορικά ακίνητα σε όλη την περιφέρεια της Αττικής. Είμαστε περήφανοι για τις αρμονικές σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, έτοιμοι πάντα να παρέχουμε οτιδήποτε έχει σχέση με αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων.

Λύσεις για κάθε πρόβλημα αποχέτευσης

Είτε ο νεροχύτης του μπάνιου σας που απλά δεν λειτουργεί καλά όσο θα έπρεπε είτε ένα ολόκληρο κτίριο έχει πρόβλημα με την αποχέτευσή του, έχουμε τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος με τις υπερσύγχρονες κάμερες μας και την προληπτική συντήρηση μεριμνούν και μας επιτρέπουν να σταματήσουμε τα προβλήματα πριν καν εμφανιστούν.

Καθαρισμός αποχέτευσης στον Πειραιά από την Αποφράξεις Πειραιάς
Καθαρισμός αποχέτευσης στον Πειραιά από την Αποφράξεις Πειραιάς

Τα προβλήματα της γραμμής αποχέτευσης δεν είναι αστεία. Αν είστε αμελείς ή καλέσετε μια άπειρη εταιρεία, μπορεί να βρεθείτε με ένα κατεστραμμένο, αποχετευτικό σύστημα. Καλέστε την Αποφράξεις Πειραιάς μια αξιόπιστη εταιρεία υπηρεσιών των αποχετευτικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Πειραιά και χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι τα προβλήματα της αποχέτευσης σας θα αντιμετωπιστούν με επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Αποφραξεις Πειραιας -κάμερα διάγνωσης

Στην Αποφράξεις Πειραιάς χρησιμοποιούμε υψηλής τεχνολογίας κάμερα διάγνωσης, για να εντοπίσουμε την αιτία του προβλήματος των αποχετεύσεων. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το γεγονός ότι θα σκάψουμε την αυλή σας ή θα δημιουργήσουμε χάος. Μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, χωρίς να αγγίξουμε την ιδιοκτησία σας. Η ψηφιακή μας κάμερα υψηλής ευκρίνειας, μας επιτρέπει να κοιτάξουμε απευθείας μέσα στο σύστημα αποχέτευσης για να σας δώσουμε μια ακριβή εικόνα για το πρόβλημα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε μια δίκαιη, ειλικρινή τιμή προτού ξεκινήσουμε τις απαραίτητες εργασίες.

Σωλήνα που είναι γεμάτη πουριά στον Πειραιά
Σωλήνα που είναι γεμάτη πουριά στον Πειραιά

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Πειραιάς σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ή για να μάθετε εάν η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης είναι η λύση που αναζητάτε!

Αποφράξεις Πειραιάς τακτική συντήρηση

Πιο συγκεκριμένα πολλοί από τους υφιστάμενους πελάτες μας έχουν συνεχιζόμενα προβλήματα με τις ρίζες των δέντρων στους αποχετευτικούς αγωγούς τους και έχουν επιλέξει μια τακτική συντήρηση των αποχετεύσεων τους. Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης προσαρμοζόμενο στις δικές σας απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα μπλοκαρίσματα των δικτύων των γραμμών αποχέτευσης μπορούν να προληφθούν όταν προκαλούνται από ανάπτυξη ρίζας. Σε αντίθεση με άλλα βουλώματα, οι ρίζες είναι ζωντανές και αυξάνονται και είναι ως εκ τούτου κάπως προβλέψιμες. Αυτή η προβλεψιμότητα σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κάτι για να παρέμβετε, για να αποφύγετε μία εμπλοκή της αποχέτευσης. Εδώ είναι οι κορυφαίες ερωτήσεις που έχουμε σχετικά με την τακτική, προληπτική συντήρηση και φροντίδα της γραμμής αποχέτευσης από την Αποφράξεις Πειραιάς.

Τι είναι η προληπτική συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης;

Στην Αποφραξεις Πειραιας όταν μιλάμε για προληπτική συντήρηση σε σχέση με τις γραμμές αποχέτευσης, αναφερόμαστε στην ικανότητα να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα δημιουργίας μπλοκαρισμάτων λόγω της αύξησης των ριζών στη γραμμή αποχέτευσης.

Πώς αποτρέπει τις ρίζες από το αποχετευτικό δίκτυο;

Η πρόληψη των ριζών αποχέτευσης δεν είναι στην πραγματικότητα ο στόχος. Αντίθετα, η προληπτική συντήρηση καθαρίζει τις ρίζες από τη γραμμή πριν δημιουργήσουν μπλοκάρισμα. Έτσι, δεν σταματάει, δεν εμποδίζει ή αναστέλλει την ανάπτυξη των δένδρων (όπως οι χημικές ουσίες που σκοτώνουν το δέντρο ή οι ακριβές επενδύσεις αποχέτευσης που εμποδίζουν την ανάπτυξη).

Η προληπτική συντήρηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση πώλησης ενός σπιτιού, όπου ο αγοραστής επιθυμεί τον καθαρισμό της γραμμής της αποχέτευσης του σπιτιού, πριν να μετακινηθεί σε αυτό, έτσι ώστε να μη βιώσει μια πλημμύρα λόγω μιας ενδεχόμενης βουλωμένης γραμμής του αποχετευτικού δικτύου.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνω προληπτική συντήρηση στη γραμμή της αποχέτευσης μου;

Αυτό εξαρτάται από το πόσοι άνθρωποι είναι στο νοικοκυριό σας, αν έχουν υπάρξει πολλές βροχές ή ξηρασία, το πόσο προσεκτική χρήση κάνετε και πολλά άλλα. Η καλύτερη πρόταση είναι να ζητήσετε από τον τεχνικό καθαρισμού αποχέτευσης της Αποφράξεις Πειραιά, τη σύστασή του. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού καθαρίζουν την αποχέτευση κάθε 3 μήνες, κάθε 6 μήνες, κάθε χρόνο ή κάθε δύο χρόνια ως προληπτική συντήρηση. Τα πιο συνηθισμένα είναι κάθε 6-12 μήνες.

Συντηρώντας τακτικά τα δίκτυα των αποχετεύσεων, μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα δημιουργίας μπλοκαρισμάτων και διακοπών της ροής της γραμμής της αποχέτευσης λόγω συσσώρευσης υλικών ή ανάπτυξης ριζών.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αποφράξεις Πειραιάς με υδροβολή

Η μέθοδος της υδροβολής είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και σημαντικά εργαλεία για τον καθαρισμό των φρεατίων. Μέσω μιας ισχυρής αντλίας διοχετεύεται στο φρεάτιο νερό με υψηλή πίεση που καθαρίζει τα τοιχώματά του από λάσπες, λίπη ή συσσωρευμένα μπάζα. Επιπλέον τα υλικά που δεν μπορούν να διαλυθούν με το νερό αναρροφώνται και απομακρύνονται.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλο τοv Πειραιά άμεσα κοντά σας

apofraxeis-peiraias

Οι Αποφράξεις Πειραιας προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Πειραιά.

Αποφραξεις Πειραιας σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Πειραιας – Καθαρισμός αποχέτευσης στον Πειραια με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Πειραια παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Πειραιας
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Πειραιας
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στον Πειραια
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Πειραιας
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στον Πειραια
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στον Πειραια
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Πειραιας
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στον Πειραια
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Πειραιας
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στον Πειραια
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Αποφράξεις Πειραιάς – πείρα και τεχνογνωσία

Η αποφρακτική εταιρία του Πειραιά ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Οι Αποφραξεις Πειραιας με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής. Σας παρέχουμε μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Πειραιας καλύπτουν τα πάντα. Από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες απόφραξης μας περιλαμβάνουν:

Αποφράξεις Πειραιάς, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Απόφραξη στον Πειραια και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στον Πειραια και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στον Πειραια

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Πειραια και στα Προαστια Πειραιά

Αποφράξεις Πειραιάς … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Πειραιας … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Πειραια με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στον Πειραια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Πειραιας από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Πειραιας σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Πειραιας η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις Πειραιά

Αποφράξεις Πειραιάς και Πληροφορίες

Ο Πειραιάς (αρχαία ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθήνας. Διαθέτει το σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας και της ανατολικής Μεσογείου. Ο Πειραιάς συμπεριλαμβάνει το Δήμο Πειραιώς, ο οποίος σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει έκταση 10,9 τ. χμ. και πληθυσμό 163.688 κατοίκους, κάτι που τον καθιστά τον πέμπτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό δήμο της χώρας μετά τις συγχωνεύσεις που προκάλεσε το Πρόγραμμα Καλλικράτης.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - Αποφράξεις Πειραιάς
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς αποτελείται από τον ομώνυμο δήμο και ακόμα τέσσερις δήμους (Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Δήμος Κορυδαλλού, Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Δήμος Περάματος), με συνολικό πληθυσμό 448.997 κατοίκους και έκταση 50,4 τ.χμ., και καταλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα της περιφέρειας πρωτευούσης.

Το κέντρο του Πειραιά απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, της οποίας αποτελεί ιστορικό επίνειο.

Ο Πειραιάς στη σύγχρονη εποχή είναι το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει επίσης το μεγαλύτερο (σε επιβατική κίνηση) λιμένα της Ευρώπης. Συνδέει ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου.

πηγή: Πειραιάς Από τη Βικιπαίδεια

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Προάστια Πειραιά στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις – Αποφρακτική Πειραιας – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Πειραιάς – Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Πειραιά μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Πειραιά. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Πειραιά. Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί.

Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.