ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Αποφραξεις Νικαια – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφρακτική Νίκαιας αναλαμβάνει την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου(σιφώνια,λεκάνες, φρεάτια, υδρορροές) με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ώρο σε προνομιακές τιμές και οριστική λύση του προβλήματος σας. Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες της, φέροντας πάντα εις πέρας μεγαλεπήβολα σχέδια με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των απαιτητικών πελατών της, σαν μια από της εγκυρότερες εταιρείες με συνεχής ανοδική πορεία.

Κάποια από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Αποφράξεις Νίκαια είναι ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και η απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Είτε πρόκειται για ένα επισκέπτη στο σπίτι σας ή ιδίως για έναν πελάτη στην επιχείρησή σας, οι άνθρωποι θα σχηματίσουν γνώμη με βάση την εμφάνιση της ιδιοκτησία σας. Είναι πολύ σημαντικό, ιδίως για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσετε μια καλή πρώτη εντύπωση, με ένα φιλόξενο και ευπαρουσίαστο χώρο. Δεν είναι καθόλου ωραίο να έρθει κάποιος πελάτης στο εστιατόριο σας και να μυρίζει η τουαλέτα ή να είναι βουλωμένη.

Χρειάζεστε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για το αποχετευτικό σας δίκτυο στην περιοχή του;

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα! Ορισμένα προβλήματα μπορούν να περιμένουν μέχρι το πρωί για να λυθούν, άλλοι κάποια άλλα θέτουν σε κίνδυνο το σπίτι σας και πρέπει να τα φροντίσετε αμέσως. Εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εδώ είναι μερικά γρήγορα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε την κατάσταση υπό έλεγχο.

Εάν έχετε υπερχείλιση νερού, θα χρειαστεί να δράσετε γρήγορα. Ένας βουλωμένος σωλήνας μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο σπίτι σας, εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας:

Κλείστε την κύρια παροχή του νερού. Εντοπίστε την κύρια βαλβίδα διακοπής του νερού και κλείστε την αμέσως. Αυτή η βαλβίδα βρίσκεται συνήθως στο υπόγειο (αν έχετε) στον μπροστινό τοίχο. Εάν δεν έχετε υπόγειο, τότε μπορεί να βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας.

Για να μην φτάσετε ποτέ να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση θα πρέπει να σκεφτείτε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Για να μην βρεθείτε ποτέ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο τακτικός προληπτικός καθαρισμός είναι η εργασία που θα σας βγάζει ασπροπρόσωπους!

Η εμπειρία και η εξειδίκευση των τεχνικών μας, ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός μας εξοπλισμός, οι φιλικοί προς το περιβάλλον μέθοδοι, οι ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, μας έχουν βοηθήσει να εξελιχθούμε ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη τη Νίκαια άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Σαν την δική μας ποιότητα εργασίας πραγματικά δεν θα μπορέσετε να βρείτε εφάμιλλη στην περιοχή της Νίκαιας.  Ξεχωρίζουμε χρησιμοποιώντας φορτηγά με τεχνολογικό εξοπλισμό μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και έχουμε εκπαιδεύσει το ανθρώπινο δυναμικό μας πάνω σε όλες τις πτυχές του προβλήματος που καλούνται να λύσουν

Να είστε σίγουροι ότι η λύση η οποία θα σας προτείνουν, θα είναι η καλύτερη δυνατή γιατί δικό σας πρόβλημα και θα σας δώσει μια μακρόχρονη ανακούφιση από την ταλαιπωρία που ένα βουλωμένο φρεάτιο η ένας αποφραγμένος αγωγός προκαλεί

Σίγουροι επίσης ότι η λύση αυτή θα εκτελεστεί με ένα τρόπο επαγγελματικό που θα διαταράξει στο ελάχιστο την φυσιολογική ροή της ζωής σας

Καλύπτουμε όλες τις πιθανές περιπτώσεις αποφράξεων εκμεταλλευόμενη τη συσσωρευτική εμπειρία τριών και πλέον δεκαετιών αδιάκοπης παρουσίας στον τομέα της απόφραξης σαν η μεγαλύτερη και καλύτερη εταιρία αποφράξεων στη Νίκαια

Αποφραξεις Νικαια σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Νικαια – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Νικαια με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Νικαια παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νικαια
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νικαια
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στη Νικαια
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νικαια
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Νικαια
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Νικαια
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νικαια
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Νικαια
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νικαια
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Νικαια
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Η αποφρακτική εταιρία της Νίκαιας ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Νικαια με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Νικαια καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Νικαια, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ
ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Απόφραξη στη Νικαια και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Αποφραξη στη Νικαια και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στη Νικαια

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφραξεις Νικαια και στα Προαστια Πειραια

Αποφράξεις Νικαια … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Νικαια … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Νικαια με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Νικαια για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Νικαια από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Νικαια σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Νικαια η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Νικαια – Apofraxeis lekanis nikaia – Apofraxis lekanis nikaia – Apofrakseis lekanis nikaia – Apofraksis lekanis nikaia

Αποφράξεις Νικαια και Πληροφορίες

Η Νίκαια, γνωστή και ως Κοκκινιά που είναι το παλιότερο όνομά της, είναι προάστιο του Πειραιά. Βρίσκεται περίπου 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο του Πειραιά και 8 χλμ δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Με 93.086 κατοίκους το 2001, η Νίκαια είναι μία από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Έχει άριστη ρυμοτομία και στις κύριες οδούς συμπεριλαμβάνονται οι λεωφόροι Γρηγορίου Λαμπράκη και Πέτρου Ράλλη που συνδέονται και μεταξύ τους, ενώ η περιοχή αποτελεί την έδρα του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η περιοχή γύρω από την Πλατεία Χαλκηδόνας είναι εμπορικά ακριβότερη με βάση την αξία του τετραγωνικού μέτρου των σπιτιών, αφού τα περισσότερα είναι χτισμένα την δεκαετία του ’90. Συνορεύει με το Κερατσίνι και με τον Κορυδαλλό.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Προάστια Πειραια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Νικαια – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Νικαια | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Νίκαιας μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Νίκαιας. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Νίκαιας.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Νικαια στο Web 2.0

Αποφράξεις Νικαια wordpress

Αποφράξεις Νικαια blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στη Νίκαια

Αποφράξεις Νικαια