ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη, την άντληση υδάτων, την κοπή ριζών, την μηνιαία συντήρηση δικτύου αποχέτευσης και άλλες υπηρεσίες σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, καταστήματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και οποιαδήποτε κτιριακή εγκατάσταση. Με σύνθημα μας την «ευσυνείδητη εργασία» δίνουμε λύσεις με αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην αποχέτευση ή στους αγωγούς του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Ασχολούμαστε με τις αποφράξεις, τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου και τις αντλήσεις υδάτων. Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Οι «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Κυψέλης.

Από τη στιγμή που λάβουμε την εντολή σας, αποστέλλουμε άμεσα ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας. Ο άρτια εκπαιδευμένος τεχνικός μας θα αντιμετωπίσει με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο το πρόβλημά σας ώστε να εξασφαλίσει με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους την λύση του.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Aσχολoύμαστε με τις αποφράξεις, τον καθαρισμό σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου και τις αντλήσεις υδάτων.

 • Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.
 • Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 35 χρόνια.
 • Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
 • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο.

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ

Οι «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως το ξεβούλωμα ενός νεροχύτη της κουζίνας έως την πλήρη έρευνα του αποχετευτικού δικτύου σας με κάμερα CCTV.

Με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Κυψέλη.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Κυψέλης.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Κυψέλη.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Κυψέλη.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Κυψέλη.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Κυψέλη.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Κυψέλη.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Κυψέλη.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Κυψέλη.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Κυψέλη.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Κυψέλη.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Κυψέλη.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Κυψέλη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ

Ο εξοπλισμός CCTV που διαθέτουμε στην«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Η τεχνολογία επιθεώρησης βίντεο CCTV  εντοπίζει τη δομική κατάσταση των αποχετεύσεων και επιβεβαιώνει την πηγή του προβλήματος πριν από την έναρξη των εργασιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών απόφραξης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σας παρέχει μια ακριβή διαγνωστική αναφορά συμπεριλαμβανομένων των συστάσεων για επισκευές ή αντικατάσταση της αποχέτευσης ή του αγωγού σας ή για απόφραξη.

Πριν να εκτελέσουμε εργασίες απόφραξης ή καθαρισμού, μπορούμε να διεξάγουμε μια λεπτομερή ανίχνευση των σωλήνων με κάμερα. Εάν ανακαλύψουμε κάποιο πρόβλημα, θα χρειαστεί να εκτελέσουμε απόφραξη των σωλήνων ή εάν το βούλωμα φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε διαδικασίες καθαρισμού υψηλής πίεσης με υδροβολή.

Έρευνες με κάμερα CCTV

Η επιθεώρηση μέσα στο σωλήνα με κάμερα, επιβεβαιώνει τον απόλυτο καθαρισμό των αποχετεύσεων και η πλήρης διαδικασία απόφραξης της αποχέτευσης εκτελείται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Την ψηφιακή καταγραφή μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διάφορους λόγους όπως:

 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για πιθανή αποζημίωση.
 • Ως αποδεικτικό στοιχείο για τα αίτια και την προέλευση διαρροών.
 • Έλεγχο του αποχετευτικού δικτύου πριν την αγορά οικίας ή κτιρίου.
 • Έλεγχο για την μελέτη από τον τεχνικό σας για τους πιθανούς τρόπου επισκευής σε περίπτωση σπασίματος σωλήνα.
 • Εύρεση αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση όπως δαχτυλίδια, νομίσματα, σκουλαρίκια κ.ο.κ
 • Αποφυγή επίπονου σκαψίματος για την εύρεση της βλάβης στην αποχέτευση.

Καλέστε μας τώρα στο 6931 03 03 03.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησής σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Ο καθαρισμός και η συντήρηση μπορούν να γίνουν σε όλα τα μέρη, είτε είναι σιφώνι μπάνιου και νιπτήρα, είτε είναι νεροχύτης, είτε φρεάτιο, είτε ο κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης μιας πολυκατοικίας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε τα μεγάλα κόστη για τυχόν επισκευές ή αντικαταστάσεις σωλήνων. Αντίθετα, χωρίς την συντήρηση και με την κακή χρήση της αποχέτευσης μπορεί να δημιουργηθεί έντονη υγρασία, να σπάσουν ή να ραγίσουν οι σωλήνες.

Εμείς στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΥΨΕΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας προσφέρουμε συμβουλές καθώς και βοήθεια μέσω των τεχνικών μας οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας. Μπορούμε να καθαρίσουμε όλους τους βουλωμένους αγωγούς, είτε πρόκειται για ένα επιφανειακό πρόβλημα, είτε είναι το πιο σοβαρό αποχετευτικό πρόβλημα. 

ΚΥΨΕΛΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Κυψέλη είναι περιοχή της Αθήνας στην 6η δημοτική κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, με πληθυσμό περίπου 65.000 κατοίκους. Βρίσκεται 1,5 με 3 χιλιόμετρα βόρεια από την Πλατεία Ομονοίας, ανατολικά της οδού Πατησίων και βόρεια του Πεδίου του Άρεως. Κέντρο της είναι η Πλατεία Κυψέλης, η οποία επισήμως φέρει την ονομασία Πλατεία Κανάρη, προς τιμήν του ήρωα Κωνσταντίνου Κανάρη, ο οποίος κατοικούσε επί σειρά ετών στην περιοχή και συγκεκριμένα στη (σημερινή) οδό Κυψέλης 56, όπου υπάρχει αναμνηστική πλακέτα προς τιμήν του.

Τ.Κ. ΚΥΨΕΛΗΣ: 113 61, 112 56, 113 64, 112 55.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ