ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ. Αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας αποφράξεις αποχέτευσης στο Γαλάτσι και σε ολόκληρη την Αττική. Με επαγγελματισμό και συνέπεια είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας. Εκτελούμε αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών αποχετεύσεων και σωληνώσεων με εξελιγμένα μηχανήματα. Ξεβουλώνουμε:

 • φρεάτια
 • κεντρικές αποχετεύσεις
 • σιφώνια δαπέδου
 • νιπτήρες
 • σιφώνια δαπέδου
 • γραμμή πλυντηρίου
 • νιπτήρες
 • νεροχύτες
 • νεροχύτες κουζινών
 • κάθετες στήλες
 • σιφώνια μπαλκονιών
 • υδρορροές όμβριων υδάτων και σχάρες

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΓΑΛΑΤΣΙ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τους καθαρισμούς, τις αποφράξεις, και τις συντηρήσεις στα δίκτυα των αποχετεύσεων, καθώς και με τις αντλήσεις υδάτων τα τελευταία 35 και πλέον χρόνια. Παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε όλους τους τύπους των προβλημάτων αποχέτευσης και προσφέρουμε εγγύηση, ότι οι εργασίες μας θα εκτελεστούν με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 • Θα σας βγάλουμε από το αδιέξοδο καθώς έχουμε όλες τις κατάλληλες λύσεις για ότι και αν αντιμετωπίζετε στα αποχετευτικά σας δίκτυα.
 • Προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και σίγουρες λύσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες και τις ανάγκες τους.
 • Εγγυόμαστε για την ταχύτητα και την άριστη εξυπηρέτηση με οριστικά αποτελέσματα.

Παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές σε σπίτια, πολυκατοικίες, εστιατόρια, σχολεία, εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Διασφαλίζουμε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν πλήρως, άμεσα και αποτελεσματικά για οτιδήποτε και αν παρουσιαστεί στον χώρο σας. Χειριζόμαστε την κάθε περίπτωση με την ίδια προσοχή και επαγγελματισμό κάτι που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Η ποιότητα των υπηρεσιών, η αξιοπιστία και η συνέπεια που παρέχουμε χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χαρακτηρίζει αυτά που προσφέρει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ». διότι έχουμε την εμπειρία, την κατάρτιση και τις δεξιότητες για να τα καταφέρουμε.

Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και με την ίδια δέσμευση, Άριστη εξυπηρέτηση, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αποδοτικές λύσεις μα βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτουμε.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα και φθηνά. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχής του Γαλατσίου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος των αποφρακτικής εταιρίας του Γαλατσίου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Γαλατσίου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τις ρίζες των δέντρων στο αποχετευτικό δίκτυο;

Ορυκτό Αλάτι: οι ρίζες των δέντρων που αναπτύσσονται γύρω από τους σωλήνες αποχέτευσης και μέσα σε αυτούς μπορούν να αντιμετωπισθούν με τη χρήση ενός φλιτζανιού ορυκτού άλατος ρίχνοντάς το μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.
Θειικός Χαλκός: ενώ είναι λιγότερο αποτελεσματικός από το ορυκτό αλάτι, ο θειϊκός χαλκός χρησιμοποιείται για να σκοτώσει τις ρίζες των δέντρων σε αποχετευτικές γραμμές και να αποτρέψει το φράξιμο των σωλήνων.
Ριζοκοπτικός Μηχανισμός: Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουμε για την κοπή ριζών μέσα στις αποχετεύσεις.

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Γαλάτσι.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή του Γαλατσίου.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Γαλάτσι.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Γαλάτσι.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Γαλάτσι.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Γαλάτσι.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Γαλάτσι.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Γαλάτσι.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Γαλάτσι.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Γαλάτσι.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Γαλάτσι.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Γαλάτσι.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Γαλάτσι.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Προκειμένου να κάνουμε μια αποτελεσματική απόφραξη αλλά και ένα σωστό καθαρισμό, χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα απόφραξης. Χάρη σε αυτή τη προηγμένη τεχνολογία που είναι τοποθετημένη σε όλα μας τα οχήματα, μπορούμε, με τη χρήση νερού υψηλής πίεσης, να σας εγγυηθούμε σίγουρα αποτελέσματα τα οποία θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Τα μηχανήματα στα οποία αναφερόμαστε είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να ξεφορτωθούν όλα τα υλικά τα οποία θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα σε μια αποχέτευση. Αυτά τα υλικά μπορεί να είναι από ρίζες δέντρων που έχουν κολλήσει μέσα στις σωληνώσεις έως το πουρί το οποίο δημιουργείται από λίπη, έλαια και καθαριστικά προϊόντα τα οποία με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες και προκαλούν φραγμό.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Ο εξοπλισμός με κάμερα δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τα προβλήματα που έχουν προκληθεί σε έναν σωλήνα ή ένα αποστραγγιστικό σύστημα. Για να αποφύγετε ή να μειώσετε τις πιθανότητες για όλα τα μελλοντικά προβλήματα που ενδέχεται να προκληθούν, είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε και μια προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα, όλες μας οι δουλειές γίνονται με μεγάλη προσοχή και πάντα έχοντας ως βάση τα υψηλότερα πρότυπα. 

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων με σίγουρα αποτελέσματα. Αρκετές περιοχές στην Αττική αντιμετωπίζουν συχνά αρκετά σοβαρά προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από απότομες νεροποντές. Πιο συγκεκριμένα, κατοικίες, υπόγεια, υπαίθριοι χώροι αλλά και αποθήκες μπορούν να πλημμυρίσουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης, οι ανελκυστήρες μπορούν να εμφανίσουν σοβαρές βλάβες και σε γενικές γραμμές, οι νεροποντές μπορούν να καταστρέψουν ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας σας, με τη μόνη πιθανή λύση να είναι η άντληση υδάτων την οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Οι αντλήσεις υδάτων μας μπορούν να γίνουν με άμεσο και υπεύθυνο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στις ειδικές αντλίες αναρρόφησης και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά.

Μόλις έρθετε σε επικοινωνία με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», θα φροντίσουμε να έρθουμε άμεσα στο σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα. Έχουμε χρόνια εμπειρίας πάνω στις αντλήσεις υδάτων και έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να κάνουμε την δουλειά σωστά με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στις σωληνώσεις σας η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Ο προληπτικός καθαρισμός είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά και να για να μην προκληθούν μεγαλύτερες ζημιές από μικρά προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Έτσι, το αποχετευτικό σας δίκτυο θα παραμένει μόνιμα καθαρό και δεν θα συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες διάφορα αντικείμενα όπως τρίχες, χαρτιά, ρίζες και λίπη τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν φραγμό.

Ο καθαρισμός ισχύει ανεξάρτητα του σωλήνα είτε είναι σιφώνι μπάνιου και νιπτήρα, είτε είναι νεροχύτη, είτε είναι κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης, είτε είναι φρεάτιο. Με τον καθαρισμό αποκλείεται το ενδεχόμενο βλάβης αλλά και των επισκευών που συμπεριλαμβάνουν οι οποίες είναι σχεδόν πάντα αρκετά δαπανηρές για εσάς. Επιπλέον μπορεί να δημιουργηθεί υγρασία, ραγίσματα ή σπάσιμο ενός σωλήνα αλλά και να εμφανιστούν κατσαρίδες και ποντίκια αν κάνετε κακή χρήση και συντήρηση της αποχέτευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συμβόλαιο Συντήρησης στο 6931 030303

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι να σας δώσουν συμβουλές αλλά και την κατάλληλη βοήθεια προκειμένου να συντηρήσετε σωστά την αποχέτευσή σας. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε τον οποιοδήποτε καθαρισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος. Το συνεργείο μας αποτελείται από άτομα που έχουν γνώση πάνω στο αντικείμενο του καθαρισμού και της συντήρησης αποχέτευσης και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει προκληθεί σε μια αποχέτευση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα συμβόλαιο συντήρησης το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο συγκεκριμένα στις ανάγκες σας και εμείς θα φροντίσουμε το αποχετευτικό δίκτυο να είναι μόνιμα καθαρό και η ροή του νερού φυσιολογική, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο φραγής των σωλήνων.

ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Γαλάτσι ανήκει στα βόρεια προάστια Αθηνών, εκτείνεται σχετικά βόρεια του δήμου Αθηναίων στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας. Είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά ταυτόχρονα και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες.

Καταλαμβάνει έκταση 4 τ.χλμ. και βρίσκεται περίπου 4 χλμ. βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει στα βόρεια με τη Νέα Ιωνία, ανατολικά με τη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό, ενώ στα νότια και δυτικά με τον Δήμο Αθηναίων. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μ.

Το Γαλάτσι μέχρι το 1850 ήταν μια ακατοίκητη περιοχή με το όνομα Εύμορφη Εκκλησιά (Ομορφοκκλησιά) από τον ομώνυμο ναό της περιοχής. Τότε άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι κάτοικοι από την περιοχή της Φωκίδας, οι οποίοι φτιάχνουν προσωρινές κατοικίες, για να ξεκαλοκαιριάζουν τα κοπάδια τους, που αργότερα με την ανάπτυξη της Αθήνας πολλαπλασιάζονται ενώ δημιουργούνται τα πρώτα ασβεστοκάμινα.

Οι πρώτοι όμως μόνιμοι κάτοικοι έρχονται την δεκαετία του 1910 κυρίως ως εργάτες στα καμίνια. Τότε αρχίζει η εισροή Ναξιωτών. Το 1925 το Γαλάτσι αποτελούσε εξοχική περιοχή της Αθήνας όπου μαζεύονταν πολλοί αριστοκράτες της πρωτεύουσας.

Τα Τουρκοβούνια αναφέρονται για πρώτη φορά από τον Παυσανία στα Αττικά του με το όνομα Αγχεσμός, λέγοντας ότι εκεί βρίσκεται ξόανο του θεού Δία (Διός άγαλμα Αγχεσμίου), καιρικού θεού, αφού από εκεί λέγεται ότι ο Δίας έριχνε τους κεραυνούς. Το όνομα Αγχεσμός προέρχεται από τις λέξεις άγχη που σημαίνει πλησίον και εσμός που σημαίνει αυτός που εξορμά δυνατά. Ο Παυσανίας αναφέρει ότι από την εποχή του Σόλωνα το βουνό έκρυβε πολλούς κινδύνους όπως ανέμους, αγρίμια, κεραυνούς, ληστές οι οποίοι κρύβονταν στις σπηλιές και κατέβαιναν και λήστευαν το άστυ.

Τ.Κ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: 111 46 – 111 47.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ