ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Αποφράξεις Γαλάτσι

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

Αποφραξεις Γαλατσι – 24 ώρες – 210 80 000 14

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης !!!

Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε. Αποφράξεις Γαλάτσι

Η Αποφρακτική Γαλατσίου αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αποφράξεις αποχέτευσης σε ολόκληρη την Αττική. Με επαγγελματισμό και συνέπεια είμαστε όλο το 24ωρο δίπλα σας. Εκτελούμε αποφράξεις εσωτερικών και εξωτερικών αποχετεύσεων και σωληνώσεων με εξελιγμένα μηχανήματα. Ξεβουλώνουμε:

 • φρεάτια
 • κεντρικές αποχετεύσεις
 • σιφώνια δαπέδου
 • νιπτήρες
 • σιφώνια δαπέδου
 • νιπτήρες
 • νεροχύτες κουζινών
 • κάθετες στήλες
 • σιφώνια μπαλκονιών
 • υδρορροές όμβριων υδάτων καθώς και σχάρες.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Καθαρίζουμε όλες τις αποχετεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των νεροχυτών, των νιπτήρων, των μπανιερών, των ντους, των τουαλετών, των σιφονιών δαπέδων, των γραμμών πλυντηρίων, των υδρορροών ομβρίων κλπ. Αντιμετωπίζουμε τα δίκτυα αποχέτευσης σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 80 000 14 για όλο το Γαλάτσι άμεσα κοντά σας

Η Αποφράξεις Γαλάτσι ασχολείται με τους καθαρισμούς, τις αποφράξεις, και τις συντηρήσεις στα δίκτυα των αποχετεύσεων, καθώς και με τις αντλήσεις υδάτων τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια. Παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε όλους τους τύπους των προβλημάτων αποχέτευσης και προσφέρουμε εγγύηση, ότι οι εργασίες μας θα εκτελεστούν με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Αποφράξεις Γαλάτσι

Θα σας βγάλουμε από το αδιέξοδο καθώς έχουμε όλες τις κατάλληλες λύσεις για ότι και αν αντιμετωπίζετε στα αποχετευτικά σας δίκτυα και προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και σίγουρες λύσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες και τις ανάγκες τους και εγγυόμαστε για την ταχύτητα και την άριστη εξυπηρέτηση με οριστικά αποτελέσματα.

Παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε πολύ προσιτές τιμές σε:

 • σπίτια
 • πολυκατοικίες
 • εστιατόρια
 • σχολεία
 • εμπορικά καταστήματα
 • επιχειρήσεις
 • ξενοδοχεία
 • δημόσιες υπηρεσίες κ.α.,

διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν πλήρως, άμεσα και αποτελεσματικά για οτιδήποτε και αν παρουσιαστεί στον χώρο σας. Η Αποφράξεις Γαλατσίου είναι στο χώρο των αποχετεύσεων εδώ και παραπάνω από 4 δεκαετίες και θα χειριστεί κάθε περίπτωση με την ίδια προσοχή και επαγγελματισμό και θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους με αξιοπιστία και συνέπεια.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χαρακτηρίζει αυτά που προσφέρει η Αποφραξεις Γαλατσι διότι έχουμε την εμπειρία, την κατάρτιση και τις δεξιότητες για να τα καταφέρουμε.

Αντιμετωπίσουμε τα πάντα με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση και με την ίδια δέσμευση, για την άριστη εξυπηρέτηση και τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες που παρέχουν αποδοτικές λύσεις, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχουμε.

Η φιλοσοφία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ βασίζεται στην υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς φροντίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη με απόλυτη συνέπεια, με έμφαση στην καινοτομία και τον υψηλό επαγγελματισμό στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων και να κάνουμε τα προβλήματά σας παρελθόν. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για κάθε πρόβλημα και έτοιμοι να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με τα αποχετευτικά σας δίκτυα.

Οι Αποφράξεις Γαλάτσι προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Γαλατσίου.

Αποφραξεις Γαλατσι σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Γαλάτσι – Καθαρισμός αποχέτευσης στα Γαλάτσι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Γαλατσίου παρέχει:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Γαλάτσι
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Γαλάτσι
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Γαλάτσι
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Γαλάτσι
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Γαλάτσι
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Γαλάτσι
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Γαλάτσι
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Γαλάτσι
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Γαλάτσι
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Γαλάτσι
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Η αποφρακτική εταιρία του Γαλατσίου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Γαλατσι με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Γαλατσι καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη των κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Γαλάτσι, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στο Γαλάτσι και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στο Γαλατσι και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης των αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή των .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 80 000 14

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στο Γαλάτσι

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης των αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών των συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Γαλάτσι και στα Βορεια Προαστια

Αποφράξεις Γαλάτσι … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
Αποφραξεις Γαλατσι … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Γαλατσίου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στα Γαλάτσι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.
Αποφραξεις Γαλατσι από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφραξεις Γαλατσι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Γαλάτσι η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Γαλάτσι – Apofraxeis lekanis Galatsi – Apofraxis lekanis Galatsi – Apofrakseis lekanis Galatsi – Apofraksis lekanis Galatsi

Αποφράξεις Γαλάτσι και Πληροφορίες

Το Γαλάτσι είναι δήμος ο οποίος ανήκει στα Βόρεια προάστια Αθηνών. Βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας, και είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου, αλλά και μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες ταυτόχρονα.

Καταλαμβάνει έκταση 4 τ.χλμ. και βρίσκεται περίπου 7 χλμ. βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει στα βόρεια με τη Νέα Ιωνία, ανατολικά με τη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό, ενώ στα νότια και δυτικά με τον Δήμο Αθηναίων. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μ. και πληθυσμό 59.345 κατοίκους.

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Γαλατσι – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Γαλάτσι | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχής του Γαλατσίου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος των αποφρακτικής εταιρίας του Γαλατσίου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Γαλατσίου.

Οι συνεργάτες των επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανάσυμβεί. Το πρόβλημα των απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Γαλάτσι στο Web 2.0

Αποφράξεις Γαλάτσι wordpress

Αποφραξεις Γαλατσι blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Γαλάτσι

Αποφραξεις Γαλατσι

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ