Αποφράξεις Αιγάλεω

Αποφραξεις Αιγαλεω – 24 ώρες – 210 80 000 14

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Αποφράξεις Αιγάλεω
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Ορισμένες από τις πιο κοινές αιτίες εμπλοκών των αποχετευτικών δικτύων περιλαμβάνουν:

 • Πολλά προϊόντα χαρτιού, όπως χαρτοπετσέτες και μωρομάντηλα, στην πραγματικότητα δεν διαλύονται εύκολα όταν εκτίθενται στο νερό, γεγονός που δημιουργεί κίνδυνο εμπλοκής.
 • Οι ρίζες οποιωνδήποτε μεγάλων δένδρων στην ιδιοκτησία σας μπορούν να φτάσουν στη γραμμή αποχέτευσης σας και ενδεχομένως να τη φράξουν. Η μέθοδος της υδροβολής μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα ισχυρό πριόνι, κόβοντας ακόμα και τις πιο χοντρέ ρίζες δέντρων και απομακρύνοντας τες με ασφάλεια.
 • Συσσώρευση λάσπης και ιζημάτων.

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων φαίνεται συνήθως ως μία απλή υπόθεση, όπου οι ιδιοκτήτες σπιτιού χειρίζονται μόνοι τους χρησιμοποιώντας υγρά καθαριστικά, έμβολα και άλλα διαθέσιμα εργαλεία του σπιτιού. Ωστόσο, πολλές φορές θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται ειδικές γνώσεις και ικανότητες. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να διατρέξετε τον κίνδυνο να πλημμυρίσει η κουζίνα, το υπόγειο ή το μπάνιο σας με νερό. Όταν η τουαλέτα ή ο νεροχύτης σας ξεχειλίζει, είναι σημαντικό να λάβετε βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Όταν οι άλλες σας επιλογές έχουν εξαντληθεί, ίσως χρειαστεί να καλέσετε κάποιον ειδικό για υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης για να διορθώσετε το πρόβλημα γρήγορα και με ασφάλεια, με ελάχιστες ζημιές. Εάν χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση, καλέστε οποιαδήποτε στιγμή την Αποφράξεις Αιγάλεω.

Αποφράξεις Αιγάλεω – λύσεις σε προβλήματα αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Εάν η αποχέτευση σας είναι βουλωμένη ή αποστράγγιση γίνεται αργά, το πρώτο βήμα είναι συνήθως να προσπαθήσετε και να το χειριστείτε μόνοι σας. Υπάρχουν αρκετές μέθοδοι καθαρισμού οικιακών αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων υγρών χημικών λύσεων και εμβόλων. Τα καθαριστικά υγρά απόφραξης είναι καυστικά αλκαλικά διαλύματα που καίνε και διαλύουν οργανικά υλικά, όπως λίπη, τρίχες και υπολείμματα τροφών. Δυστυχώς, μπορούν επίσης να βλάψουν τους σωλήνες σας, οπότε αν αντιμετωπίζετε συχνά φραγμένους σωλήνες, η χρήση τέτοιων προϊόντων μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα.

Τα έμβολα που διατίθενται σε διάφορα σχήματα για την απόφραξη μιας τουαλέτας ή ενός νεροχύτη, χρησιμοποιούν αέρα για να απωθήσουν τα εμπόδια από τους σωλήνες, για την αποκατάσταση της ροής του νερού. Η χρήση τους μπορεί να μην είναι απολύτως αποτελεσματική όταν υλικά όπως οι τρίχες και το λίπος είναι υπεύθυνα για τους φραγμένους σωλήνες, καθώς αυτά τείνουν να προσκολλώνται στα τοιχώματα των σωλήνων και αντιμετωπίζονται καλύτερα με μία επαγγελματική μέθοδο καθαρισμού των δικτύων αποχέτευσης της Αποφράξεις Αιγάλεω.

Εάν ο νεροχύτης ή η μπανιέρα σας συνεχίζει να αποστραγγίζεται αργά, παρά την επανειλημμένη χρήση των κοινών καθαριστικών, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματικό καθαρισμό. Ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στο σπίτι σας αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Αποφράξεις νεροχύτη ή μπανιέρας στο Αιγάλεω

Η τουαλέτα ξεχειλίζει με νερό. Αυτό το πρόβλημα είναι πιο κοινό στις τουαλέτες παρά στις αποχετεύσεις νεροχύτη ή μπανιέρας. Η ζημιά από το νερό στα δάπεδα, τους τοίχους και τα έπιπλα μπορεί να είναι ιδιαίτερα δαπανηρή, οπότε η καλύτερη λύση για τους φραγμένους σωλήνες σας είναι να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Οι βουλωμένοι σωλήνες στις αποχετεύσεις οικιακών χώρων μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε σοβαρό πρόβλημα που απαιτεί άμεση επαγγελματική αντιμετώπιση. Για γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες των αποχετευτικών δικτύων καλέστε την Αποφραξεις Αιγαλεω για να λάβετε τις κατάλληλες λύσεις, αποκλειστικά για τις ανάγκες σας.

Εάν έχετε παρατηρήσει βουλωμένα φρεάτια και υδρορροές, δυσάρεστες μυρωδιές λυμάτων και άλλα σημάδια εμπλοκής αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, καλέστε την Αποφράξεις Αιγάλεω για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία των αποχετευτικών δικτύων.
Στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, η Αποφρακτική Αιγάλεω είναι δίπλα σας κατανοώντας απόλυτα τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες σας. Με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στον τομέα των αποφράξεων σας εγγυόμαστε τάχιστη εξυπηρέτηση, άριστες υπηρεσίες, αποτελεσματικές άλλα και οριστικές λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 80 000 14 για όλο το Αιγάλεω άμεσα κοντά σας

Αποφράξεις ΑιγάλεωΟι Αποφράξεις Αιγάλεω προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Αιγάλεω.

Αποφραξεις Αιγαλεω σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Αιγάλεω – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Αιγάλεω με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Αιγάλεω παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Αιγάλεω
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Αιγάλεω
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Αιγάλεω
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Αιγάλεω
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Αιγάλεω
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Αιγάλεω
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Αιγάλεω
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Αιγάλεω
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Αιγάλεω
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Αιγάλεω
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η αποφρακτική εταιρία του Αιγάλεω ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Αιγαλεω με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Αιγαλεω καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Αιγάλεω, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στο Αιγάλεω και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στο Αιγαλεω και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 80 000 14

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στο Αιγάλεω

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα. Σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αιγάλεω μπορούν να δημιουργήσουν ένα τακτικό πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης για τις γραμμές αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Αυτά τα σχέδια είναι ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Αυτές οι ρυθμίσεις δημιουργούνται ως τρόπος αποτροπής της δημιουργίας αντιγράφων αποχέτευσης όταν γνωρίζετε ένα σημαντικό ζήτημα στις γραμμές αποστράγγισης. Για παράδειγμα, εάν είχατε προηγουμένως ρίζες δέντρων στην κύρια γραμμή σας – μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ειδικό σχέδιο, για να διασφαλίσουμε ότι όταν αυτές οι ρίζες δέντρων αρχίσουν να μεγαλώνουν, δε θα ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Αιγάλεω και στα Δυτικά Προαστια

Αποφράξεις Αιγάλεω … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφραξεις Αιγαλεω … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Αιγάλεω με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Αιγάλεω για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Αιγαλεω από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Αιγάλεω σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Αιγάλεω η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Αιγάλεω – Apofraxeis lekanis Aigaleo – Apofraxis lekanis Aigaleo – Apofrakseis lekanis Aigaleo – Apofraksis lekanis Aigaleo

Αποφράξεις Αιγάλεω και Πληροφορίες

Ο Δήμος Αιγάλεω βρίσκεται στο Δυτικό Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου της Περιφέρειας Αττικής και έχει πληθυσμό 69.660 κατοίκους  σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Συνορεύει προς τα ανατολικά με το Δήμο Αθηναίων, βόρεια με τους δήμους Περιστερίου και Χαϊδαρίου, δυτικά με τους δήμους Νίκαιας και Αγ. Βαρβάρας και νότια με τους δήμους Ρέντη και Ταύρου. Το ένα τέταρτο του δήμου είναι βιομηχανική περιοχή, ενώ το έδαφος του διασχίζουν πέντε μεγάλες οδικές αρτηρίες και συγκεκριμένα οι Λεωφόροι Κηφισσού, Αθηνών, Θηβών, Πέτρου Ράλλη και η Ιερά Οδός. Τα τελικά όρια του δήμου Αιγάλεω διαμορφώθηκαν με αλλεπάλληλες προσθήκες και εντάξεις νέων συνοικιών στην αρχική οικιστική μονάδα η οποία περιοριζόταν στο στενό όριο της κοινότητας που είχε δημιουργηθεί με Προεδρικό διάταγμα της 18 Ιανουαρίου του 1934.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Δυτικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Αιγαλεω – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Αιγάλεω | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Αιγάλεω μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Αιγάλεω. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Αιγάλεω.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.