ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ σας προσφέρει μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ είναι μία εταιρεία από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς με άρτιο, σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό. Για αποφράξεις δικτύων αποχέτευσης που ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας και καλύπτει περιπτώσεις άμεσης επέμβασης σε ευαίσθητους τομείς και όχι μόνο.

Τα δίκτυα αποχετεύσεων με την πάροδο του χρόνου έχουν όλο και περισσότερη ανάγκη καθαρισμού και συντήρησης. Όταν οι αποχετεύσεις μας βουλώνουν ή είναι φραγμένες, μειώνεται η επίδοση και η απόδοση τους και μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος. Αν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στις ενδείξεις που ενδεχομένως έχουμε, όπως οι άσχημες οσμές, θα οδηγήσει σε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.

Μπάζα που έβγαλαν οι τεχνικοί μας από φρεάτιο στη Σαρωνίδα
Μπάζα που έβγαλαν οι τεχνικοί μας από φρεάτιο στη Σαρωνίδα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, μέσα από τις ισχυρές επιδόσεις επαγγελματισμού, έχουμε καταφέρει σταθερά, ώστε η επιχείρησή μας να γίνει ευρέως αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα των εργασιών, την αποτελεσματικότητά και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Καθ ‘όλη την 40χρονη και πλέον εμπειρία μας στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει ένα οργανωμένο δίκτυο επαγγελματιών. Έχουμε δεσμευτεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Χάρη στην εμπειρία και την αποδεδειγμένη εξειδίκευση μας σε μια πληθώρα θεμάτων των δικτύων της αποχέτευσης, παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε όλους τους τομείς των αποχετευτικών συστημάτων.

ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Σαρωνίδα – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Σαρωνίδα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Σαρωνίδας παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Σαρωνίδα
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Σαρωνίδα
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Σαρωνίδα
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Σαρωνίδα
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Σαρωνίδα
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Σαρωνίδα
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Σαρωνίδα
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Σαρωνίδα
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Σαρωνίδα
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Σαρωνίδα
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που αφορούν τα αποχετευτικά δίκτυα.

Καθαρισμος αποχετευσης
Καθαρισμος αποχετευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Σαρωνίδα για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη τη Σαρωνίδα άμεσα κοντά σας

Αποφράξεις Σαρωνίδα και στα Ανατολικά Προαστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303  Τ.Κ. 19013

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ – Καλέστε τους τεχνικούς της όλο το 24ωρο

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο!

ΡΙΖΕΣ ΦΥΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΡΙΖΕΣ ΦΥΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Για κάθε περίπτωση που η αντιμετώπιση προβλημάτων στις αποχετεύσεις των εγκαταστάσεων σας αποδειχθεί ανεπαρκής, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να πάρετε επαγγελματική και αποτελεσματική βοήθεια από την Αποφράξεις Σαρωνίδα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένες μεθόδους υδροβολής με υψηλή πίεση νερού. Για τον επαγγελματικό καθαρισμό στους σωλήνες σας με σχολαστικό τρόπο που τους απαλλάσσει από οποιαδήποτε εμπόδια. Αν χρειάζεστε συμβουλές, για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σχετικά με την αποχέτευση, καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Σαρωνίδα για βοήθεια.

Στην Αποφράξεις Σαρωνίδα εξυπηρετούμε κάθε δυνατή περίπτωση σε οικίες με κήπους, πολυκατοικίες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά μαγαζιά, γραφεία και ξενοδοχεία. Οπουδήποτε και αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στα συστήματα του αποχετευτικού σας συστήματος. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί της Αποφραξεις Σαρωνίδα  και τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας είναι στη διάθεσή σας πάντα σε συνδυασμό με την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουμε εδώ και 35 χρόνια. Και πλέον στον απαιτητικό χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών δικτύων, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η Αποφράξεις Σαρωνίδα είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών. Μπορείτε να μας καλέσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα σας έχει παρουσιαστεί στις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης σας. Θα χαρούμε να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τις υπηρεσίες μας στις αποφράξεις, τις αντλήσεις υδάτων και τις αποχετεύσεις και άμεση, οικονομική και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

 

Αποφράξεις Σαρωνίδα – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Σαρωνίδα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ και Πληροφορίες

Η Σαρωνίδα στην αρχαιότητα αποτελούσε έκταση της περιφέρειας του αττικού Δήμου Σαρωνικού που τοποθετείτο στην παράλια τριττύα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα συνιστά δημοφιλή παραθεριστική κοινότητα της Νοτιοανατολικής Αττικής οικοδομημένη στις ακτές του Σαρωνικού Κόλπου, στο ευρύτερο οικιστικό συγκρότημα της Λαυρεωτικής. Διοικητικά δε, υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Η Σαρωνίδα, εκτείνεται από το Λαγονήσι έως το όρος Όλυμπο. Απέχει από την Αθήνα 45 περίπου χιλιόμετρα.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Σαρωνίδα – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Σαρωνίδα | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!