ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ – 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ,είναι συνώνυμο της αποκατάστασης των προβλημάτων στις αποχετεύσεις σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ  εξυπηρετεί αμέσως διαθέτοντας έμπειρους τεχνικούς για αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Καθαρίζουμε φρεάτια από χώμα, άμμο, λίπος  με σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού αποχετεύσεων & άντλησης νερού αλλά και με κάμερες ελέγχου, σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε μοναδικές τιμές. Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο. Καλέστε μας τώρα!

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, θα χαρούμε πολύ για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας. Παρέχουμε εμπορικές και οικιακές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης για μπάνια, κουζίνες, αποχετεύσεις δαπέδων, λεκάνες, νεροχύτες, μπανιέρες και υπόγεια σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλο το Πασαλιμάνι άμεσα κοντά σας

Η Αποφράξεις Πασαλιμάνιπροσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών

αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία στο Πασαλιμάνι.

καθαρο σιφονι νεροχυτη μετα απο αποφραξη
Καθαρό σιφόνι νεροχύτη μετά από απόφραξη.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Πασαλιμάνι – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Πασαλιμάνι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Πασαλιμάνι παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Πασαλιμάνι
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Πασαλιμάνι
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Πασαλιμάνι
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Πασαλιμάνι
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Πασαλιμάνι
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Πασαλιμάνι
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Πασαλιμάνι
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Πασαλιμάνι
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Πασαλιμάνι
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Πασαλιμάνι
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
 • Τηλέφωνα Απόφραξης  6931030303 για όλο το Πασαλιμάνι άμεσα κοντά σας.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ είναι μια επιχείρηση καθαρισμού αποχέτευσης και απόφραξης και εξυπηρετεί το Πασαλιμάνι  και τις γύρω περιοχές από το 1985. Αφού βρισκόμαστε στον τομέα υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης για πάνω από 35 χρόνια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για την ταχεία και επαγγελματική επίλυση των προβλημάτων των βουλωμένων αποχετευτικών συστημάτων.

  Παρέχουμε καθαρισμούς, αποφράξεις, συντηρήσεις και επιθεωρήσεις με κάμερα σε φρεάτια και γραμμές αποχέτευσης και όλα αυτά στη χαμηλότερη τιμή από τους περισσότερους ανταγωνιστές μας. Με υπηρεσίες 5 αστέρων, θα μετατρέψουμε μια δυσάρεστη κατάσταση στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, σε μια ευχάριστη εμπειρία, γλιτώνοντας σας από ταλαιπωρίες και χρήματα από την τσέπη σας.

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

  Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

  ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

  Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

  Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

  Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

  Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

  Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

  Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Πασαλιμάνι

  Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ  6931030303

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 18536

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ, εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Αποφράξεις Πασαλιμάνι και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά.  Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Πασαλιμανίου, με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στο Πασαλιμάνι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Πασαλιμανι από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφραξεις Πασαλιμάνι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ και Πληροφορίες

  Ο Λιμένας Ζέας ή παλαιότερα Πασαλιμάνι είναι ο δεύτερος σε μέγεθος λιμένας του Πειραιά με σχήμα κυκλικό. Το Πασαλιμάνι σήμερα αποτελεί το επίκεντρο της ψυχαγωγικής δραστηριότητας του Πειραιά και ένα από τα δημοφιλέστερα μέρη ως τόπος ψυχαγωγίας. Η παραλιακή οδός Τρύφωνος Μουτσοπούλου είναι γεμάτη καταστήματα εστίασης, καφετέριες και πολυκαταστήματα, αλλά η μεγάλη πλατεία Κανάρη που βρίσκεται επί της Γρηγορίου Λαμπράκη απέναντι από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είναι το μέρος που συγκεντρώνει τον περισσότερο κόσμο όλο τον χρόνο, χάρη στις πολλές καφετέριες. Στην Ζέα βρίσκεται το θέατρο Αυλαία, το αρχαίο θέατρο Πειραιά και μεγάλες ιδιωτικές κλινικές.

  Πηγή: Wikipedia

  ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

  ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ