ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια. Προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της ανατολικής Αττικής. Όπου και αν βρίσκεστε στην ΠΑΛΛΗΝΗ ή τα ανατολικά προάστια. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στην αποχέτευση σας θα το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας. Παράλληλα επενδύουμε και ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά σε ό,τι και αν έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Έχουμε λύσει αμέτρητα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, σε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής και τα αντιμετωπίζουμε χωρίς να μπείτε σε περαιτέρω χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες εργασίες. Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας. Οι τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας από την αρχή έως το τέλος της εργασίας και θα κάνουν τα πάντα για να επανέλθει η καθημερινότητά σας στα φυσιολογικά της πλαίσια.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» αντιμετωπίζει με ικανότητα και αποτελεσματικότητα το κάθε πρόβλημα που προκύπτει και σας προτείνει προγράμματα τακτικών, προληπτικών συντηρήσεων έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε όποτε μας χρειαστείτε με κάθε ασφάλεια για την υγεία και την περιουσία σας.

Ξεβουλώνουμε στην Παλλήνη
όλες τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες!

Ειδικότητά μας οι αποφράξεις και οι καθαρισμοί αποχέτευσης!

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931 030303 για όλη την Παλλήνη άμεσα κοντά σας. Καλέστε τα συνεργεία μας τώρα και σε 15’ θα βρίσκονται στην πόρτα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Παλλήνη.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Παλλήνης.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Παλλήνη.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Παλλήνη.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Παλλήνη.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Παλλήνη.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Παλλήνη.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Παλλήνη.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Παλλήνη.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Παλλήνη.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Παλλήνη.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Παλλήνη.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Παλλήνη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ. (κ.α.)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Προκειμένου να κάνουμε μια αποτελεσματική απόφραξη αλλά και ένα σωστό καθαρισμό, χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα απόφραξης. Χάρη σε αυτή τη προηγμένη τεχνολογία που είναι τοποθετημένη σε όλα μας τα οχήματα, μπορούμε, με τη χρήση νερού υψηλής πίεσης, να σας εγγυηθούμε σίγουρα αποτελέσματα τα οποία θα σας αφήσουν ικανοποιημένους.

Τα συστήματα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να καταπολεμούν οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να βρεθεί μέσα στην αποχέτευσή σας, από ρίζες δέντρων έως λίπη και υπολείμματα από φαγητά που μπορούν να συσσωρευτούν στον σωλήνα. Έχουμε στη διάθεσή μας τον κατάλληλο ριζοκοπτικό εξοπλισμό ο οποίος θα φροντίσει για την κοπή και αφαίρεση των ριζών από την αποχέτευσή σας. Σε περιπτώσεις που ο φραγμός έχει δημιουργηθεί από άλλα αντικείμενα όπως χαρτί υγείας, πάνες, σερβιέτες, εσώρουχα κ.λ.π., οι ειδικές κεφαλές μπορούν εύκολα να ξεφορτωθούν όλα τα εμπόδια καθαρίζοντας περιστροφικά τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Κάνουμε λεπτομερείς ελέγχους ενός συστήματος αποστράγγισης ή ενός σωλήνα προκειμένου να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Αυτοί οι έλεγχοι μπορούν να γίνουν εφικτοί χάρη στον προηγμένο εξοπλισμό μας με κάμερα. Ακόμη, σας δίνουμε την δυνατότητα να συνάψουμε μια προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης σας ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο μέλλον. Αυτή η σύμβαση μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα τις ανάγκες σας. Εμείς φροντίζουμε πάντα όλα μας τα έργα να εκτελούνται με βάση τα υψηλότερα πρότυπα και με ιδιαίτερη προσοχή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Στην εταιρεία «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας δίνουμε την δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν ξεκινήσουμε τις εργασίες, να σας παραδώσουμε την ψηφιακή καταγραφή της κάμερας όπου έγινε η διάγνωση, σε USB ή SD card. Έτσι, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη καταγραφή ως απόδειξη σε τυχόν διαφωνίες με ασφαλιστικές εταιρίες ή άλλους ενοίκους. 

Αν χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία της κάμερας διάγνωσης αποχέτευσης, μπορείτε να καλέσετε τις καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Πολλές περιοχές στην Αττική αντιμετωπίζουν συχνά σοβαρά προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από απότομες νεροποντές. Πιο συγκεκριμένα, κατοικίες, υπόγεια, υπαίθριοι χώροι αλλά και αποθήκες μπορούν να πλημμυρίσουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης, οι ανελκυστήρες μπορούν να εμφανίσουν σοβαρές βλάβες και σε γενικές γραμμές, οι νεροποντές μπορούν να καταστρέψουν ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας σας, με τη μόνη πιθανή λύση να είναι η άντληση υδάτων την οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

Οι αντλήσεις υδάτων μας μπορούν να γίνουν με άμεσο και υπεύθυνο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στις ειδικές αντλίες αναρρόφησης και το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αντλήσεις υδάτων στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στις σωληνώσεις σας η καλύτερη μέθοδος είναι η πρόληψη. Ο προληπτικός καθαρισμός είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά και να για να μην προκληθούν μεγαλύτερες ζημιές από μικρά προβλήματα που ήδη υπάρχουν. Έτσι, το αποχετευτικό σας δίκτυο θα παραμένει μόνιμα καθαρό και δεν θα συσσωρεύονται μέσα στους σωλήνες διάφορα αντικείμενα όπως τρίχες, χαρτιά, ρίζες και λίπη τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν φραγμό. 

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 6931 030303

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων στην Παλλήνη για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Πώς λειτουργεί η κάμερα για απόφραξη;

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ποια είναι τα σημάδια χαλασμένης ή φραγμένης αποχέτευσης;

• Τα νερά υπερχειλίζουν από το μπάνιο, τη λεκάνη, το νεροχύτη.
• Δυσάρεστες οσμές βγαίνουν από το νεροχύτη, το νιπτήρα ή τη λεκάνη.
• Μούχλα σε τοίχο ή ταβάνι.
• Χαμηλή ροή αποστράγγισης.
• Εμφάνιση ποντικών ή κατσαρίδων στο σπίτι.

Πως μπορώ να συντηρήσω την αποχέτευση σε καλή κατάσταση;

• Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και λευκό ξίδι για συντηρήσετε καθαρή την αποχέτευση.
• Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο νεροχύτη.
• Μην ρίχνετε ρευστά φαγητά στη λεκάνη.
• Χτενίστε τα μαλλιά σας πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.
• Να πλένετε τα κατοικίδιά σας έξω από το σπίτι.
• Ρίχνετε ζεστό νερό (όχι βραστό) στις αποχετεύσεις εβδομαδιαίως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Τι δεν πρέπει να ρίχνω στην αποχέτευση;

• Λίπη ή λάδια από το μαγείρεμα.
• Καφές ή κόκκοι καφέ.
• Τσίχλες, αυτοκόλλητα.
• Μωρομάντιλα, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα και άλλα προϊόντα χαρτιού.
• Ταμπόν, σερβιετάκια και άλλα προϊόντα γυναικείας υγιεινής.
• Αν έχετε σκουπιδοφάγο, μη ρίχνετε κρέας, κοτόπουλο και ψαροκόκαλα, καθώς και τσόφλια αυγών.

Περισσότερα στο άρθρο ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ή ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΠΑΛΛΗΝΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Η πόλη απλώνεται ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού. Αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι“.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας“.

Τ.Κ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ: 153 51.

Πηγή: Wikipedia