ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Πιθανές κακοτεχνίες, κακή χρήση των σωληνώσεων ή φυσικές καταστροφές που μπορούν να φράξουν τις αποχετεύσεις σας, αντιμετωπίζονται άμεσα και διορθώνονται ταχύτατα. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ και οι φραγμένοι αγωγοί είναι για σας παρελθόν.

Η apofraxeis24.eu εξειδικεύεται στον τομέα των αποφράξεων και καθαρισμών αποχετευτικών αγωγών καθώς και των τακτικών συντηρήσεων αποχετευτικών δικτύων. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο επιτυχώς εδώ και τέσσερις δεκαετίες και κατέχουμε έκτοτε σταθερά την πρώτη θέση εξυπηρετώντας τόσο ιδιώτες όσο και βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Χρησιμοποιούμε επίσης καθαρισμό υδροβολής, ο οποίος είναι πολύ αποτελεσματικός για την απομάκρυνση αυτών των φραγμάτων που εμποδίζουν, όπως ρίζες δέντρου ή συσσώρευση λάσπης και ιζήματος. Αν είστε επαγγελματίας, ενδέχεται να έχετε ιδιαίτερη ανάγκη για καθαρισμό με υδροβολή ως μέσο προληπτικής συντήρησης, ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Καθαρισμός αποχέτευσης  με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Μικρολίμανο.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Μικρολίμανο.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Μικρολίμανο.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Μικρολίμανο.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Μικρολίμανο.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Μικρολίμανο.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Μικρολίμανο.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στο Μικρολίμανο.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Μικρολίμανο.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Μικρολίμανο.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Μικρολίμανο.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Μικρολίμανο.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Μικρολίμανο.
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή του Μικρολίμανου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο  με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιώντας υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, σας παρέχει μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Διαθέτουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ- ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – Πάντα δίπλα σας

Θα είμαστε πάντα εκεί για να βοηθήσουμε, αλλά μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης προβληματικού φράγματος, έχοντας επίγνωση του τι ρίχνετε στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Ποτέ μην ρίχνετε πράγματα όπως προϊόντα γυναικείας υγιεινής, χαρτί υγείας, πάνες ή μωρομάντηλα στους σωλήνες σας.

Αν το επίμονο βούλωμα σας προκαλεί προβλήματα, μην ανησυχείτε. Μια γρήγορη κλήση προς τους αξιόπιστους τεχνικούς της Αποφράξεις Μικρολίμανο θα λύσει το ζήτημα αμέσως. Καλέστε μας σήμερα.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ  προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Μικρολίμανου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ και Πληροφορίες

Το Μικρολίμανο ή Φανάρι, ή λιμένας Κουμουνδούρου, πρώην Τουρκολίμανο και στην αρχαιότητα Λιμένας Μουνιχίας αποτελεί σήμερα τουριστική τοποθεσία και περιλαμβάνεται στην ευρύτερη συνοικία της Καστέλλας. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Πειραϊκής χερσονήσου συνορεύοντας με την συνοικία του Νέου Φαλήρου. Σήμερα, λόγω των καφετεριών και των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχει δώσει ώθηση στην εντατικοποίηση της νυκτερινής διασκέδασης.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ