ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Τι προσφέρουν οι αποφρακτικές εταιρείες σε περίπτωση βλάβης

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.


Σε όλες τις αποχετεύσεις που υπάρχουν στις κτηριακές δομές, είναι απαραίτητο να έχει γίνει από την αρχή μία ειδική μελέτη για την εγκατάστασή τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, σημαντικό είναι να γίνεται σωστή συντήρηση από τους ιδιοκτήτες σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Από την στιγμή που κάποιος αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τις αποχετεύσεις, υπάρχουν πολλές εταιρείες, οι οποίες μπορούν να αναλάβουν την διεκπεραίωση των υποθέσεων αυτών, παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες:

  1. Αποφράξεις και καθαρισμός αποχετευτικών φρεατίων
  2. Άντληση των υδάτων, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την βροχή
  3. Αποφράξεις λεκάνης, νεροχύτη, σιφωνίου, υδρορροών κ.α.

Από την άλλη, μπορείτε να κάνετε και ειδική συμφωνία με την εκάστοτε εταιρεία σε περίπτωση που θέλετε να σας παρέχει μηνιαία συντήρηση στις αποφράξεις και σωληνώσεις.

Όλες οι εταιρείες έχουν στο δυναμικό τους, τα συνεργεία αποφράξεων, τα οποία με ειδικά μηχανήματα και εξοπλισμό, μπορούν να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη.

Κάποιο από τα μοντέρνα συνεργεία, χρησιμοποιούν κάμερα για να εντοπίσουν το πρόβλημα και να το επιλύσουν στοχευμένα. Επίσης, κάποια από αυτά είναι οργανωμένα έτσι ώστε να προσφέρουν και παραπάνω υπηρεσίες, όπως η έκδοση κοινοχρήστων.

Tips:

  1. Μην ξεχνάτε να κάνετε μία περιοδική συντήρηση στις αποφράξεις και τις σωληνώσεις σας
  2. Επιλέξτε με προσοχή την εταιρεία που πρόκειται να διευθετήσει τα θέματά σας, έτσι ώστε να έχετε μία σταθερή συνεργασία μαζί της
  3. Συνεργαστείτε με μία εταιρεία, η οποία να παρέχει κι άλλες υπηρεσίες, εκτός από αποφράξεις. Να μπορεί να προσφέρει, αντλήσεις υδάτων, απολυμάνσεις κ.α.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ