ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Διάγνωση με κάμερα: Τιμοκατάλογος

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Διάγνωση με κάμερα: Τιμοκατάλογος

Διάγνωση με κάμερα: Τιμοκατάλογος

 

Διάγνωση με κάμερα: Τιμοκατάλογος

Το κόστος μιας εργασίας καθορίζεται και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Στην περίπτωση της διάγνωσης με κάμερα, η τιμή που θα χρεωθείτε για αυτή την εργασία θα καθοριστεί από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου και τα συνολικά μέτρα της αποχέτευσης. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τιμή, πόσο μάλλον από την πρώτη επικοινωνία μαζί μας. Ο εξειδικευμένος μόνο τεχνικός που θα έρθει στον χώρο σας μπορεί να σας ενημερώσει την τιμή.

Η εταιρεία apofraxeis24.eu  προσφέρει 24ωρη κάλυψη σε υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης, συντήρησης αποχετεύσεων σε οικιακούς, δημόσιους και εμπορικούς τομείς. Η ομάδα μας που αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου της διάγνωσης με κάμερα CCTV για την ακριβή διάγνωση του κάθε προβλήματος.

Πολύ γρήγορα μετά την κλήση σας θα έρθουμε στον χώρο σας και θα απομακρύνουμε με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας κάθε τι που έχει φράξει τις αποχετεύσεις σας. Μόλις η εργασία ολοκληρωθεί θα σας συμβουλεύουμε τι πρέπει να προσέχετε για να αποφύγετε τυχόν μελλοντικά προβλήματα.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί μια μέθοδο στην οποία συνδυάζεται ισχυρή πίεση και νερό. Υπάρχει ένας αριθμός από πλεονεκτήματα για τη χρήση αυτού του συστήματος, από το γεγονός ότι είναι φιλική προς το περιβάλλον, δεν χρησιμοποιούνται χημικά και έχει διαρκή αποτελέσματα.

Είμαστε έτοιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας σήμερα και πολύ σύντομα θα βρισκόμαστε κοντά σας, πάντα σε ετοιμότητα για να ασχοληθούμε μαζί σας.

 

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ