ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » Οι αποφράξεις εξασφαλίζουν ένα υγιές περιβάλλον

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

Οι αποφράξεις εξασφαλίζουν ένα υγιές περιβάλλον

Το αποχετευτικό σύστημα των πόλεων, εξαιτίας της αύξησης του πληθυσμού και κατ’ επέκταση των οικιών, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει με αποτελεσματικότητα τον αναρίθμητο πληθυσμό της πόλης και τις ατελείωτες οικίες. Παράλληλα το αποχετευτικό σύστημα είναι και δυσλειτουργικό, διότι έχει πολλά χρόνια να ανανεωθεί και να ανακατασκευαστεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα δυσοσμίας και εστίες μικροβίων.

Το βασικό πρόβλημα των περισσότερων οικιών, και πολυκατοικιών είναι το σύστημα λειτουργίας των βόθρων. Οι βόθροι βουλώνουν, και όλα τα βρώμικα νερά που προέρχονται από μπάνια και κουζίνες, λιμνάζουν στα υπόγεια και στους αποθηκευτικούς χώρους των πολυκατοικιών. Αυτή η κατάσταση εάν εμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αντιμετωπιστεί, μπορεί εκτός από την δυσοσμία να δημιουργήσει και μολύνσεις, επηρεάζοντας αρνητικά την υγεία των διαμενόντων.

Για τους λόγους αυτούς είναι απαραίτητο να γίνονται αποφράξεις. Σε αυτήν την διαδικασία προβαίνουν συγκεκριμένες ειδικευμένες εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και παράλληλα την απαραίτητη εμπειρία για να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις που είναι σοβαρές κυρίως γιατί απειλούν την υγιή διαβίωσή μας.

Οι αποφράξεις γίνονται με συγκεκριμένη διαδικασία. Μέσω ενός προηγμένου συστήματος μηχανημάτων, όλο το νερό που είναι βρώμικο απορροφάται, και στην συνέχεια ο μολυσμένος χώρος θα καθαριστεί ρίχνοντας καθαρό νερό. Το νερό αυτό, ρίχνεται στον χώρο πεπιεσμένο ώστε να είναι σίγουρο ότι θα απολυμανθεί πλήρως ολόκληρος. Στην συνέχεια απορροφάται και αυτή η ποσότητα νερού και ο βόθρος έχει αποφραγεί.

Οι αποφράξεις βόθρων, και οι λοιπές υπηρεσίες που προσφέρουν οι συγκεκριμένες εταιρείες έχουν αποβεί σωτήριες για πολύ κόσμο καθώς τους εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης. Εάν χρειάζεστε τέτοιου είδους υπηρεσίες, μπορείτε να βρείτε την εταιρεία της επιλογής σας ψάχνοντας στο διαδίκτυο.

Με μία κλήση το εργατικό δυναμικό της εταιρείας αυτής, θα επισκεφθεί την οικία σας και μέσω του εξοπλισμού και του κατάλληλου χειρισμού της κατάστασης θα σας απαλλάξει από κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Σε όποια περιοχή κι αν βρίσκεστε από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Παλλήνη, οι ειδικοί είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο.