ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Οι αποφράξεις εξασφαλίζουν ένα υγιές περιβάλλον

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Το αποχετευτικό σύστημα των πόλεων, εξαιτίας της αύξησης του πληθυσμού και κατ’ επέκταση των οικιών, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει με αποτελεσματικότητα τον αναρίθμητο πληθυσμό της πόλης και τις ατελείωτες οικίες. Παράλληλα το αποχετευτικό σύστημα είναι και δυσλειτουργικό, διότι έχει πολλά χρόνια να ανανεωθεί και να ανακατασκευαστεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα δυσοσμίας και εστίες μικροβίων.

Το βασικό πρόβλημα των περισσότερων οικιών, και πολυκατοικιών είναι το σύστημα λειτουργίας των βόθρων. Οι βόθροι βουλώνουν, και όλα τα βρόμικα νερά που προέρχονται από μπάνια και κουζίνες, λιμνάζουν στα υπόγεια και στους αποθηκευτικούς χώρους των πολυκατοικιών. Αυτή η κατάσταση εάν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αντιμετωπιστεί, μπορεί εκτός από την δυσοσμία να δημιουργήσει και μολύνσεις, επηρεάζοντας αρνητικά την υγεία των κατοίκων.

Για τους λόγους αυτούς είναι απαραίτητο να γίνονται αποφράξεις. Σε αυτήν την διαδικασία προβαίνουν συγκεκριμένες ειδικευμένες εταιρείες, οι οποίες διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και παράλληλα την απαραίτητη εμπειρία για να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους δυσάρεστες καταστάσεις που είναι σοβαρές κυρίως γιατί απειλούν την υγιή διαβίωσή μας.

Οι αποφράξεις γίνονται με συγκεκριμένη διαδικασία. Μέσω ενός προηγμένου συστήματος μηχανημάτων, όλο το νερό που είναι βρόμικο απορροφάται, και στην συνέχεια ο μολυσμένος χώρος θα καθαριστεί ρίχνοντας καθαρό νερό. Το νερό αυτό, ρίχνεται στον χώρο πεπιεσμένο ώστε να είναι σίγουρο ότι θα απολυμανθεί πλήρως ολόκληρος. Στην συνέχεια απορροφάται και αυτή η ποσότητα νερού και ο βόθρος έχει αποφραχθεί.

Με μία κλήση η εταιρεία μας, θα επισκεφθεί την οικία σας και μέσω του εξοπλισμού και του κατάλληλου χειρισμού της κατάστασης θα σας απαλλάξει από κάθε δυσάρεστη κατάσταση. Σε όποια περιοχή κι αν βρίσκεστε σε όλη την Αττική, οι ειδικοί είναι δίπλα σας όλο το 24ωρο.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ