ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Ξεβουλώστε τις σωληνώσεις με τρεις φυσικούς τρόπους

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Ένας βουλωμένος νεροχύτης ή μπανιέρα χρειάζεται αμέσως την προσοχή σας. Όλες γνωρίζετε το χάος και την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο υδραυλικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά πολλοί δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία, μέχρι που η αποχέτευση να βουλώσει εντελώς. Και τότε είναι που η βλάβη έχει προχωρήσει και το τηλεφώνημα στον τεχνικό θα γίνει αναγκαίο. Κι όμως αν το προλάβετε στην αρχή, η αποχέτευση μπορεί να ξεβουλώσει με μια απλή σπιτική συνταγή. Μην αγνοήσετε λοιπόν τα προειδοποιητικά σημάδια, όπως φράξιμο και δυσάρεστη οσμή, αλλά αναλάβετε δράση με τρεις φυσικούς τρόπους.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

Μαγειρική σόδα και ξύδι

Βάζετε στην τρύπα της αποχέτευσης, τόσο στους νεροχύτες όσο και στη μπανιέρα, μισή κούπα μαγειρική σόδα. Ζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων από μία κούπα ξύδι για κάθε μία έξοδο αποχέτευσης. Ρίχνετε σταδιακά το ζεστό ξύδι πάνω στη σόδα με αρκετή προσοχή, γιατί ο συνδυασμός των δύο συστατικών θα προκαλέσει αφρισμό και αναθυμιάσεις. Αφήνετε μισή ώρα και αμέσως μετά ανοίγετε τη βρύση να τρέξει άφθονο νερό. Ειδικά για την μπανιέρα καλύτερα θα είναι αφού βάλετε το ξύδι να κλείσετε με την τάπα την έξοδο και μετά το μισάωρο να γεμίσετε την μπανιέρα νερό. Τραβάτε κατόπιν την τάπα και όλη η πίεση του νερού θα λειτουργήσει αποφρακτικά.

Βραστό νερό

Γεμίζετε μέχρι πάνω τον βραστήρα με νερό και περιμένετε να φτάσει στο σημείο βρασμού. Αδειάζετε σταδιακά το καυτό νερό στις σωληνώσεις. Αφήνετε έτσι το νερό να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το επόμενο άδειασμα. Αυτός είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και ανέξοδος τρόπος για να ξεβουλώσετε νεροχύτες και μπανιέρα. Λειτουργεί άψογα σε λιγότερο βουλωμένες αποχετεύσεις και μπορείτε να τον εφαρμόζετε κάθε τόσο ακόμη και προληπτικά.

Αλάτι και μαγειρική σόδα

Αν γνωρίζετε ότι το πρόβλημα στους νεροχύτες οφείλεται σε λίπη και γράσο ακολουθήστε αυτή τη μέθοδο. Φτιάχνετε ένα μείγμα με μισή κούπα επιτραπέζιο αλάτι και μισή κούπα μαγειρική σόδα. Μοιράζετε το μείγμα στους νεροχύτες και αφήνετε 20 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνετε από μία κούπα βραστό νερό και αφήνετε να κάτσει όλη τη νύχτα. Το αλάτι, η σόδα και το ζεστό νερό δημιουργούν μια χημική αντίδραση που δίνει αίσιο τέλος στο πρόβλημά σας. Το πρωί χρησιμοποιείτε κανονικά τους ξεβουλωμένους σας νεροχύτες, αφού ρίξετε αρκετό νερό για να ξεπλυθούν τα κατάλοιπα της συνταγής.

Η δραστικότητα των χημικών αποφρακτικών του εμπορίου είναι σε όλους γνωστή. Εξίσου γνωστές όμως είναι και οι επιπτώσεις των χημικών αυτών στο περιβάλλον. Η συχνή χρήση τους μάλιστα μακροπρόθεσμα μπορεί να τρυπήσει τις σωληνώσεις και να τρέχετε να αντιμετωπίσετε δυσάρεστα αποτελέσματα, όπως μία πλημμύρα. Με αυτούς τους φυσικούς τρόπους που προτείνουμε όχι μόνο θα ξεβουλώσουν οι σωληνώσεις σας, αλλά θα εξαφανιστούν και οι δυσάρεστες οσμές, που προκαλούνται από το φράξιμο.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ