ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. Το βούλωμα στην τουαλέτα είναι μία πολύ άβολη κατάσταση και πάνω από όλα ανθυγιεινή. Η τουαλέτα δεν πρέπει να μένει για πολλή ώρα με στάσιμα βρώμικα νερά γιατί είναι πυρήνας μετάδοσης μικροβίων. Εκτός αυτού είναι και αρκετά δυσλειτουργικό για την κανονικότητα οποιουδήποτε κοινωνικού ιστού, είτε της οικογένειας, είτε της επιχείρησης.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Αν το βούλωμα λεκάνης επιμένει
καλέστε μας κι ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στο χώρο σας άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

Παρακάτω θα βρείτε εύκολους τρόπους για να αντιμετωπίσετε το βούλωμα τουαλέτας μόνοι σας και να επαναφέρετε αυτό το καίριο αποχετευτικό σημείο του σπιτιού στην κανονική του λειτουργία. Αν το βούλωμα επιμένει και δεν ξέρετε τι να κάνετε, καλέστε μας. Ένας έμπειρος τεχνικός θα φθάσει άμεσα στο χώρο σας εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα αποχετευτικά μέσα ακόμα και για τα πολύ δύσκολα βουλώματα.

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Η παραδοσιακή βεντούζα απόφραξης είναι το βασικότερο εργαλείο σε κάθε απόφραξη και φυσικά είναι πάντα η πρώτη κίνηση. Γι αυτό καλό είναι να υπάρχει πάντα μία στο σπίτι. Υπάρχουν διάφορα είδη βεντούζας απόφραξης μερικά από τα οποία είναι ειδικά για το ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.

1. Κλείστε τη ροή του νερού της λεκάνης

Αν υπάρχει ήδη νερό στη λεκάνη, για να μην ξεχειλίσει το νερό από τη λεκάνη, κλείστε το διακόπτη του νερού που εισάγει νερό στο καζανάκι. Ο στόχος είναι να μην μπορεί να εισέλθει νερό μέσα στη δεξαμενή για να μην πέσουν ανεξέλεγκτα νερά στη βουλωμένη λεκάνη και να αποφευχθεί η βρωμιά στο χώρο. 

2. Χρησιμοποιείστε βεντούζα για λεκάνη

Μόλις καταφέρετε να σταματήσετε την υπερχείλιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βεντούζα για να αποφράξετε την τουαλέτα. Για να είναι αποτελεσματική η λειτουργία της πρέπει να δημιουργηθεί σωστή σφράγιση μεταξύ της λεκάνης και της βεντούζας.

Η ειδική βεντούζα λεκάνης σε σχήμα χοάνης είναι ιδανική για αυτή τη δουλειά. Έχει μπροστά ένα λάστιχο σε σχήμα φλάντζας ή ένα πρόσθετο κομμάτι από λάστιχο που εκτείνεται στο κάτω μέρος του κυπέλλου.

3. Ζεστάνετε τη βεντούζα σας

Οι άκαμπτες σκληρές βεντούζες δε λειτουργούν τόσο καλά όσο οι μαλακές και εύκαμπτες. Αν έχετε βεντούζα με σκληρό λάστιχο ρίξτε στη βεντούζα ζεστό νερό ή βάλτε τη για λίγο σε λεκανάκι με ζεστό νερό ώστε να μαλακώσει το λάστιχο της πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα βοηθήσει για να κολλήσει καλύτερα στο μπολ της λεκάνης της τουαλέτας και να δημιουργήσει σφράγιση.

4. Βυθίστε σωστά

Εφαρμόστε τη βεντούζα στο μπολ της λεκάνης και δημιουργήστε μια εφαρμοστή σταθερή σφράγιση. Για τη σωστή χρήση της θα πρέπει η κίνηση να γίνει προς τα κάτω και μετά προς τα πάνω σταθερά, χωρίς να ξεσφραγίσετε τη βεντούζα από την οπή της λεκάνης της τουαλέτας. Θα πρέπει να κάνετε αυτή την κίνηση μερικές φορές για πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ρίξτε νερό στη λεκάνη να δείτε αν ξεβούλωσε και λειτουργεί κανονικά η ροή του νερού. 

Αντί να χρησιμοποιείτε το καζανάκι για να ρίχνετε νερό για τις δοκιμές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουβά για να ελέγχετε την ποσότητα του νερού. Επαναλάβετε τη σειρά βύθισης και έκπλυσης μέχρι να φύγει το φράξιμο.

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. Ρίξτε ζεστό νερό μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας πριν χρησιμοποιήσετε τη βεντούζα και αφήστε το λίγο να δράσει. Το ζεστό νερό βοηθάει στη διάσπαση της υπολειμμάτων και θα κάνει πιο εύκολη την απόφραξη με βεντούζα. Μερικές φορές και μόνο η χρήση ζεστού νερού είναι αρκετή για απόφραξη και μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μπορείτε συνδυαστικά να προσθέσετε απορρυπαντικό υγρό πιάτων μέσα στο μπολ της λεκάνης, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μαλακώνει το φράξιμο.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΞΥΔΙ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Μία ακόμα εξαιρετική λύση για ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας είναι η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με ξύδι. Ρίξτε μέσα στη λεκάνη ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και αμέσως μετά ένα φλιτζάνι ξύδι αργά. Θα δημιουργηθεί χημική αντίδραση και θα αρχίσουν να βγαίνουν φυσαλίδες. Με αυτή τη χημική αντίδραση μπορεί να γίνει διάσπαση ήπιων φραγμάτων.

ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΒΟΥΛΩΜΑΤΑ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Όταν η βεντούζα δεν μπορεί να αποφράξει τη λεκάνη της τουαλέτας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ατσαλίνα ή αλλιώς κοχλία ή υδραυλικό τρυπάνι. Η ατσαλίνα είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει μπροστά ένα καλώδιο που περνάει μέσα στην τρύπα της λεκάνης της τουαλέτας και βοηθάει στη χαλάρωση του φράγματος. Μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε αυτό το εργαλείο από καταστήματα υδραυλικών ειδών και χρωματοπωλείων.

Για να χρησιμοποιήσετε την ατσαλίνα περάστε το καλώδιο μέσα στην οπή της λεκάνης και αρχίστε να περιστρέφεται απαλά τη μανιβέλα μέχρι να βρει εμπόδιο και να μην μπορεί να προχωρήσει. Η ατσαλίνα ή θα σπάσει το φράγμα ή θα το αγκιστρώσει. Αν νιώσετε ότι έχετε γαντζώσει το φράγμα, απλά τραβήξτε το καλώδιο προς τα έξω, μαλακά. Απορρίψτε τυχόν υπολείμματα από το άκρο της ατσαλίνας. 

Κάντε μερικές επαναλήψεις βύθισης της ατσαλίνας μέσα στη λεκάνη για να βεβαιωθείτε ότι καθάρισε τελείως και δε συναντάει καμία αντίσταση. Στο τέλος μπορείτε να ξεπλύνετε καλά τη λεκάνη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας να φοράτε γάντια για να μην έρθετε σε επαφή με βακτήρια. Μην ξεχάσετε να απολυμάνετε την ατσαλίνα μετά την απόφραξη.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Υπάρχουν περιπτώσεις που οι δικές σας προσπάθειες δεν είναι αρκετές. Όταν βλέπετε νερό να αναρροφάται σε διάφορα σημεία αποχέτευσης κάθε φορά που ξεπλένεται, τότε έχει βουλώσει η κύρια γραμμή του αποχετευτικού συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση η βεντούζα ή η ατσαλίνα δεν μπορούν να βοηθήσουν για να αποφράξετε μόνοι σας. Καλό είναι πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις μπορείτε να καλέσετε έναν ειδικό τεχνικό αποφράξεων.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Μπορείτε να κάνετε εύκολα πρόληψη για να μην έρθετε αντιμέτωποι με βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας. Αρχικά μπορείτε να μάθετε στα μικρά παιδιά τον τρόπο λειτουργίας της λεκάνης της τουαλέτας, καθώς τις περισσότερες φορές τα βουλώματα προέρχονται από μικρά αντικείμενα που μπορεί να έχουν πετάξει μέσα και έχουν φράξει τη λεκάνη.

Σημαντικό επίσης είναι να είναι καθαροί οι πίδακες του νερού που βρίσκονται γύρω από τη λεκάνη της τουαλέτας, στο εσωτερικό χείλος. Όταν φράξουν οι πίδακες δε θα γίνεται σωστό ξέπλυμα στη λεκάνη της τουαλέτας κι έτσι δε θα φεύγουν εύκολα τα κόπρανα ή τα μικρά σκουπίδια. Ο εβδομαδιαίος καθαρισμός της λεκάνης της τουαλέτας με βούρτσα αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων στους πίδακες.

Εάν έχει μείνει για λίγο καιρό χωρίς καθαριότητα η λεκάνη της τουαλέτας πιθανότατα θα έχουν συσσωρευτεί αρκετά απορρίμματα. Ένας άλλος λόγος βουλωμάτων της τουαλέτας και πιο συνηθισμένος είναι η ρίψη χαρτιού υγείας μέσα στη λεκάνη, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303