ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ. Όταν έρθει η δυσάρεστη στιγμή και βουλώσει η λεκάνη της τουαλέτας, βρήκαμε μία ευχάριστη διαδικασία, απλή και οικονομική για να την ξεβουλώσετε. Τη γνωστή coca cola. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, όμως αφού έχουν γίνει κάποιες έρευνες για να διαπιστώσουμε τις ικανότητες του αναψυκτικού, είδαμε ότι γίνεται να βοηθήσει σε απόφραξη λεκάνης τουαλέτας και το επιβεβαιώσαμε. Ας δούμε λοιπόν τον τρόπο χρήσης του αναψυκτικού αυτού και τα αποτελέσματά του καθώς και τα τυχόν μειονεκτήματα αυτής της απόφραξης για λεκάνη.

ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΟΞΥ – Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΒΟΥΛΩΝΕΙ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Το φωσφορικό οξύ είναι ένα συστατικό αρκετά δυνατό για να μπορεί να διαλύει βουλώματα και η coca cola το διαθέτει, όπως επίσης και άλλα ανθρακούχα αναψυκτικά. Για να κατανοήσετε πλήρως τη δύναμή του σκεφτείτε ότι μπορεί να καταστρέψει το σμάλτο των δοντιών όταν γίνεται συχνή χρήση και συνήθως το καλαμάκι είναι μία προστατευτική δικλείδα για τα δόντια. Όταν ανοίγετε ένα κουτί coca cola η μικρή έκρηξη που ακούτε είναι το συμπιεσμένο διοξείδιο του άνθρακα που φεύγει απότομα και αφρίζει.

Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται μικρές ποσότητες φωσφόρου οι οποίες βοηθούν στην ενέργεια και στη σωστή λειτουργία των νεφρών. Το πρόβλημα αρχίζει όταν αυξάνονται οι ποσότητες φωσφόρου που εισχωρούν στο σώμα και δυσλειτουργεί. Εδώ ισχύει το παν μέτρον άριστον. Το λίγο ποτέ δεν βλάπτει.

Σημειώστε ότι η πλειονότητα των ανθρακούχων αναψυκτικών περιέχει φωσφορικό οξύ, μπορείτε δηλαδή να χρησιμοποιήσετε pepsi cola, sprite,… Ο κωδικός του φωσφορικού οξέος στον ευρωπαϊκό κώδικα τροφίμων και συντηρητικών είναι Ε338. Η χρήση λοιπόν της coca cola σαν αποφρακτικό μέσο είναι αρκετά λειτουργική, αφού κατανοήσατε πώς μπορεί να λειτουργήσει.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ COCA COLA ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Πολλά χημικά καθαριστικά του εμπορίου περιέχουν φωσφορικό οξύ για να διαλύσουν φράγματα. Η χρήση της coca – cola σαν οικιακό καθαριστικό μπορεί να γίνει ως εξής: Αν έχετε το αναψυκτικό στο ψυγείο μπορείτε να το αφήσετε εκτός μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Καλό είναι να γίνει αυτή η διαδικασία το βράδυ για να μπορέσει να μείνει το υγρό όλη τη νύχτα και να δράσει καλύτερα.

Ρίξτε την coca – cola στη λεκάνη και αφήστε τη. Αν δεν έχετε χρόνο και θέλετε να γίνει γρήγορα, καλό είναι να ξέρετε ότι το λιγότερο που πρέπει να μείνει είναι 1 ώρα. Όσο πιο πολύ, βέβαια, τόσο πιο καλά.

Αφού έχετε ολοκληρώσει σωστά τη διαδικασία, θα δείτε ότι η coca – cola έχει αφήσει ένα υγρό στο πλάι και γύρω από το μπολ της λεκάνης σας. Ξεπλύνετε καλά τη λεκάνη και είστε έτοιμοι.

Έξτρα συμβουλή για βρώμικες επιφάνειες με χρήση coca – cola. Μπορείτε να μουλιάσετε ένα  πανί με το αναψυκτικό και να τρίψετε βρώμικες επιφάνειες. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα έχει και ωραίο άρωμα.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕ ΣΟΔΑ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ – ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Όπως προαναφέραμε, εκτός από τα ωφέλη που έχει το φωσφορικό οξύ έχει και επικίνδυνες συνέπειες όταν δεν χρησιμοποιείται σωστά. Μία από τις συνέπειες πέραν του ανθρώπινου οργανισμού είναι και η καταστροφή του περιβάλλοντος και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, της υδρόβιας ζωής. Καθώς έχει τη δύναμη να καταστρέφει τα επίπεδα pH του νερού μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι μπορεί να κάνει στην υδρόβια κοινότητα.

Μία εξαιρετική επιλογή για να μειώσετε τα επίπεδα φωσφορικού οξέως καθώς δουλεύετε για την απόφραξη, είναι το να αναμίξετε την coca – cola με μαγειρική σόδα. Η σόδα έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει τις βλαβερές επιπτώσεις του φωσφορικού οξέως, χωρίς να μειώνει τη δραστικότητά του για τη δουλειά που θέλετε. Έτσι κι εσείς θα νιώθετε πιο καλά.

Ελπίζουμε να σας βοήθησε αυτό το άρθρο για τη γρήγορη απόφραξη της λεκάνης της τουαλέτας σας.

Αν όμως το πρόβλημα επιμένει τότε καλέστε μας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Video

Μπορείτε να ενημερωθείτε σε 3 λεπτά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, για τις δυνατότητες που διαθέτουμε και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε.