ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Αποφράξεις Ντράφι Διώνη 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Η Αποφρακτική Ντράφι – Διώνη 210 603 20 20 διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Ντράφι – Διώνη για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας.

Οι αποχετεύσεις πρέπει συνήθως να επιθεωρούνται από τον ιδιοκτήτη τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο ή ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε κτηρίου.

ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ποτέ ακούσει για μια κάμερα επιθεώρησης της αποχέτευσης. Ευτυχώς έχουμε ξεφύγει από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η τεχνολογία είναι καταπληκτική! Μπορείτε να μάθετε τι συμβαίνει με ένα σωλήνα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας και μπορούμε να το καταγράψουμε σε ψηφιακό αρχείο. Οι περισσότερες κάμερες έχουν εσωτερικό πομπό που μας επιτρέπει να εντοπίσουμε το σωλήνα ή το πρόβλημα που υπάρχει.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ

Το Ντράφι είναι γνωστή συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Ξεκίνησε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του συνεταιρισμού γεωργικών υπαλλήλων ” Ο ΠΑΝ”.Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειώδων αναγκών.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΔΙΩΝΗ