ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να γνωρίσετε ποιες είναι οι ΜΕΘΟΔΟΙ και τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες των αποχετεύσεων για την απελευθέρωση των σωλήνων από βουλώματα και επίμονα φράγματα.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις προκαλούνται συχνά από σαπούνι, τρόφιμα, βρωμιά, τρίχες ή κάποιο άλλο είδος συσσώρευσης υλικού. Αυτή η συσσώρευση μειώνει τη ροή του νερού και μπορεί να οδηγήσει σε μια μυρωδιά μούχλας που αναδύεται στο σπίτι.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ - ΔΥΣΟΣΜΙΑ

Οι αντιδράσεις στη μούχλα περιλαμβάνουν ναυτία και πονοκεφάλους. Επιπλέον, το μολυσμένο νερό μέσα στη βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να συμβάλει σε ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα σε άτομα που υποφέρουν από άσθμα ή αλλεργίες.

Πέραν όμως της αργής αποστράγγισης υπάρχει το ενδεχόμενο να φράξουν πλήρως οι σωληνώσεις με αποτέλεσμα την υπερχείλιση νερών και λυμάτων καθώς επιστρέφουν μέσα στο σπίτι γιατί δε βρίσκουν διέξοδο.

Ευτυχώς, είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και το απαιτούμενο εξοπλισμό για να εφαρμοσθούν όλες οι ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

Παρακάτω θα μάθετε για τους τύπους εργαλείων αποχετευτικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούμε για να προστατεύσουμε το σπίτι σας από τους κινδύνους μιας βουλωμένης αποχέτευσης.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εξωτερική Επιθεώρηση σωλήνων

Οι περισσότεροι τεχνικοί κατά την είσοδό τους στο σπίτι θα πραγματοποιήσουν εξωτερικό έλεγχο σωλήνων. Οι επιθεωρήσεις σωλήνων θα πρέπει να διενεργούνται τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο χρόνια. Οι επιθεωρήσεις σωλήνων δείχνουν στον τεχνικό πώς τρέχει το νερό στο σπίτι. Μπορεί να διαπιστώσει διαρροές ή ανάγκη επισκευής.

Σε περίπτωση φραγής της αποχέτευσης, μία αρχική εξωτερική επιθεώρηση σωλήνων θα δείξει στον τεχνικό τι προκαλεί το βούλωμα.

Εσωτερική Επιθεώρηση σωλήνων με κάμερα

Οι διαρροές ή η ακατάλληλη εγκατάσταση είναι εύκολα προβλήματα που φαίνονται με εξωτερική όψη των σωλήνων. Ωστόσο, όταν υπάρχει δύσκολο βούλωμα στις αποχετεύσεις, βοηθάει αρκετά να υπάρχει και μια εσωτερική άποψη. Γι’ αυτό οι τεχνικοί χρησιμοποιούν τις κάμερες ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης. Πρόκειται για βιντεοκάμερες που είναι συνδεδεμένες σε καλώδιο.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΚΑΜΕΡΑ

Ο τεχνικός θα εισάγει αυτό το εύκαμπτο καλώδιο στους σωλήνες το οποίο μπορεί να καθοδηγήσει με τον κατάλληλο χειρισμό σε όλο το σύστημα αποχέτευσης. Αυτό επιτρέπει να φαίνονται τα εσωτερικά μέρη του σωλήνα που δεν είναι δυνατόν να φανούν διαφορετικά. Με αυτή τη μέθοδο, μπορεί να προσδιοριστεί ποιο εργαλείο είναι το κατάλληλο για να διορθώσει το εκάστοτε φράξιμο.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Έμβολο

Τα έμβολα χρησιμοποιούνται συχνά για να ξεβουλώσουν τις τουαλέτες. Ωστόσο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση ελαφρών βουλωμάτων σε νεροχύτες και ντους. Ο τεχνικός μπορεί να επιχειρήσει πρώτα να αποφράξει μια αποχέτευση με ένα έμβολο.

Εάν αυτό δε λειτουργεί, μπορεί να είναι ενδεικτικό ενός βαρύτερου φράγματος και να απαιτεί διαφορετικό εργαλείο.

Χειροκίνητη ατσαλίνα απόφραξης

Μία χειροκίνητη ατσαλίνα απόφραξης μοιάζει με ένα μακρύ μεταλλικό καλώδιο με ένα άκρο που μοιάζει με τιρμπουσόν. Στο καλώδιο είναι προσαρτημένη μια λαβή που χρησιμοποιείται για να περιστρέφει την ατσαλίνα μέσα στην αποχέτευση. Ο τεχνικός θα τοποθετήσει πρώτα το άκρο του καλωδίου στο άνοιγμα της αποχέτευσης.

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ με ατσαλίνα - ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Θα χρησιμοποιήσει τη μανιβέλα για να σπρώξει και να περιστρέψει την ατσαλίνα μέσα από στην αποχέτευση. Όταν φτάσει στο φράγμα, θα κάνει περιστροφικούς ελιγμούς με την ατσαλίνα μέχρι να σπάσει το φράγμα.

Μηχανοκίνητη ατσαλίνα απόφραξης

Η μηχανοκίνητη ατσαλίνα απόφραξης λειτουργεί με τις ίδιες αρχές με αυτές της χειροκίνητης. Ωστόσο, αυτά τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ χρησιμοποιούνται συχνά σε μεγαλύτερους σωλήνες ή σε πιο επίμονα φράγματα.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΤΣΑΛΙΝΑ

Ο κινητήρας δίνει στον υδραυλικό περισσότερη ισχύ για να σπρώξει τη συσσώρευση των υλικών μέσα στους σωλήνες. Αυτοί οι μηχανισμοί έχουν αυτόματες τροφοδοσίες που διευκολύνουν την κίνηση του καλωδίου. Με ένα κουμπί, ο τεχνικός μπορεί εύκολα να σπρώξει το καλώδιο μέσα στον σωλήνα και το ίδιο εύκολα να το ανασύρει έξω αφού αποφράξει το σωλήνα.

Κοχλίας απόφραξης

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΚΟΧΛΙΑΣ

Ένα εργαλείο παρόμοιο με το φίδι αποστράγγισης είναι ο κοχλίας απόφραξης. Οι ατσαλίνες απόφραξης αποχέτευσης χρησιμοποιούνται κυρίως για την αντιμετώπιση βουλωμένων νεροχυτών και μικρότερων αποχετεύσεων. Οι κοχλίες αποχέτευσης έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερους σωλήνες, όπως αυτοί στη λεκάνη τουαλέτας.

Πιεστικό υδροβολής

Για τα πιο σκληρά φράγματα ή για καθαρισμό αποχέτευσης, ο τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει πιεστικό μηχανισμό υδροβολής, δηλαδή με εκτόξευση νερού.

Αυτό το εργαλείο στέλνει νερό υπό πίεση στους σωλήνες για να διασπάσει τη συσσώρευση μαζών και υλικών στην αποχέτευση. Το πιεστικό υδροβολής είναι συνήθως πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό από την ατσαλίνα αποχέτευσης. Οι πίδακες νερού διασπούν το φράξιμο, αλλά είναι επίσης αρκετά αποτελεσματικοί και για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ - ΥΔΡΟΒΟΛΗ - ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ -

Η πίεση του νερού βοηθά στην αποκόλληση συσσωρευμένων υλικών και υπολειμμάτων από τα τοιχώματα του σωλήνα. Επομένως, αυτό το εργαλείο όχι μόνο διορθώνει μια βουλωμένη αποχέτευση, αλλά αποτρέπει πιο σοβαρές βλάβες του σωλήνα, ιδιαίτερα με τον προληπτικό καθαρισμό.

Αποφρακτήρας τριχών

Οι τρίχες των μαλλιών είναι μία από τις πιο κοινές αιτίες απόφραξης της αποχέτευσης. Ο μέσος άνθρωπος ρίχνει 50 έως 100 τρίχες κάθε μέρα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αποβολής γίνεται στο ντους. Επομένως, η πλειονότητά τους καταλήγει στην αποχέτευση του ντους.

Οι λίγες τρίχες δε θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Αν όμως ένα πλήθος από τρίχες μπλεγμένες μεταξύ τους συσσωρευθούν στην αποχέτευση τότε δημιουργούν το πρόβλημα. Για πιο πολυσύχναστα σπίτια, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, κομμωτήρια, μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο συχνής απόφραξης της αποχέτευσης. Με το εργαλείο του αποφρακτήρα τριχών επιτυγχάνεται η απομάκρυνση τριχών.

ΣΠΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Παρά την ποσότητα των εργαλείων καθαρισμού και απόφραξης αποχέτευσης, ορισμένες μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιούν υλικά που μπορούν να βρεθούν μέσα στο σπίτι. Ένας συνδυασμός μαγειρικής σόδας και ξιδιού παράγει μια αντίδραση φυσαλίδων που μπορεί να λειτουργήσει για να χαλαρώσει ένα φράγμα.

Αφού χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα και ξύδι, είναι καλή ιδέα να ξεπλύνετε την αποχέτευση με ζεστό νερό. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση του φράγματος και των υπολειμμάτων από τους σωλήνες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αν το βούλωμα αποχέτευσης επιμένει
καλέστε μας κι ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα έρθει στο χώρο σας άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΩΛΗΝΕΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να προκαλέσουν μεγάλα δομικά προβλήματα στο σπίτι σας και μπορεί ακόμη και να συμβάλουν σε σωματικές ασθένειες. Μπορεί να είναι δελεαστικό να αντιμετωπίσετε μόνοι σας ένα φράξιμο, αλλά αυτό μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. Όπως μπορείτε να δείτε, οι βουλωμένες αποχετεύσεις απαιτούν μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων, καθώς και επαγγελματίες εκπαιδευμένους στη χρήση τους.

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση, ζητήστε ειδικούς από μια επαγγελματική υπηρεσία αποχετεύσεων. Οι ειδικοί είναι εκπαιδευμένοι να αποφράζουν τις αποχετεύσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι επαγγελματίες τεχνικοί μπορούν να προσφέρουν τακτική συντήρηση και συμβουλές για να προστατεύσετε το σπίτι σας από μελλοντικά προβλήματα αποχετευτικών προβλημάτων.