ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » Αποφράξεις Μάκρη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

Αποφράξεις Μάκρη

Αποφράξεις Μάκρη 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΗ

Η Αποφράξεις Μάκρη – 210 603 20 20  διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, υπερσύγχρονα μηχανήματα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα διασφαλίζει τη σωστή και εγγυημένη εξυπηρέτηση σε κάθε σπίτι ή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή  Μάκρης για όλες τις περιπτώσεις απόφραξης. Αποφράξεις και ξεβούλωμα αποχετεύσεων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων, είναι  μερικές μόνο  από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Πάντα με την καλύτερη σχέση τιμής / ποιότητας.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Καλέστε τώρα την Αποφράξεις Νέα Μάκρη για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σε σχέση με την αποχέτευσή σας. Υπάρχουν μερικά απλά βήματα που μπορούν να ακολουθήσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της συσσώρευσης απορριμμάτων στις αποχετεύσεις τους και να αποφευχθεί η εμπλοκή. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να διατηρήσετε την ομαλή ροή του νερού:

ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΗ
ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΗ
  • Τοποθετήστε φίλτρα επάνω στις οπές των αποχετεύσεων, για να παγιδεύσετε οποιοδήποτε φαγητό ή τρίχα προτού πέσει στους σωλήνες.
  • Προσπαθήστε να μην ρίχνετε λάδι μαγειρέματος ή λίπη στο νεροχύτη σας
  • Ρίχνετε ζεστό νερό κάτω στις αποχετεύσεις σας, ανά τακτά, χρονικά διαστήματα, για να απομακρύνετε και να ξεπλένετε τα κολλημένα απορρίμματα.
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΗ

Ανδρέας Δημητρόπουλος, Ν. Μάκρη

Άμεση εξυπηρέτηση και ας ήταν αργά το βράδυ, πολύ εξυπηρετικός ο τεχνικός και φάνηκε πως ήταν γνώστης. Το κυριότερο είναι όμως ότι έδωσε οριστική λύση στο πρόβλημα που μας ταλαιπωρούσε με την αποχέτευση μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΚΡΗ