Αποφράξεις Λαύριο

Αποφραξεις Λαυριο – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Έχοντας αντιμετωπίσει χιλιάδες περιστατικά από το 1970 φτάσαμε σήμερα να είμαστε μία υγιής επιχείρηση με την στήριξη σας στο χώρο της παροχής υπηρεσιών.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Ξεκινήσαμε από το συνεργείο καθαρισμού και σιγά-σιγά με τη πάροδο των χρόνων καταφέραμε να έχουμε μια αποφρακτική εταιρία με ισχυρή παρουσία στον χώρο των αποχετεύσεων.

Καλέστε την Αποφράξεις Λαύριο και το σύστημα της αποχέτευσης σας θα λειτουργεί και πάλι στην εντέλεια. Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε ολόκληρη την περιοχή του Λαυρίου.
Σας προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων οικιακών και επαγγελματικών χώρων, για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Οι βουλωμένοι σωλήνες και οι αποχετεύσεις απαιτούν επαγγελματικές υπηρεσίες, οπότε είναι σημαντικό να μπορείτε να αναγνωρίσετε σωστά το πρόβλημα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η ροή του νερού σας. Αν το νερό δεν ρέει τόσο ομαλά όσο και η πίεση του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε, το πρόβλημα είναι πιθανότατα ένα βούλωμα.

Η ομάδα των εξειδικευμένων μηχανικών μας καλύπτει την περιοχή του Λαυρίου διαθέτει ένα στόλο από πλήρως εφοδιασμένα οχήματα με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει ριζοκοπτικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής με υψηλή πίεση νερού, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα και ειδικές, έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες ελέγχου της αποχέτευσης.

Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, με συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της παροχής υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων.

Έχουμε επίσης επενδύσει σε προσωπικό

Όλη η τεχνική ομάδα μας έχει εκπαιδευτεί σε εξειδικευμένες τεχνικές και σε θέματα ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Το πελατολόγιο μας έχει μεγάλη ποικιλία καθώς σε αυτό περιλαμβάνονται ιδιοκτήτες και ένοικοι σπιτιών και πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων και εστίασης, δημόσιοι οργανισμοί και υπηρεσίες.

Στα 50 και πλέον χρόνια δράσης μας, το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας είναι απαράμιλλο.

Είμαστε η πρώτη επιλογή για λύσεις σε θέματα αποχετευτικών συστημάτων, όχι απλά επειδή εγγυόμαστε σίγουρα και γρήγορη αποτελέσματα, αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε και αποτελέσματα υψηλού υψηλού επιπέδου και ποιότητας χάρη στο έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Η Αποφράξεις Λαύριο ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960. Έχουμε μια ομάδα από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που χρησιμοποιούν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε εγκαταστάσεις αποχετευτικών συστημάτων.

Η Αποφράξεις Λαύριο μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα έκτακτης ανάγκης άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά καθώς έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτούν τέτοιες καταστάσεις.
Προσφέρουμε 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο τις υπηρεσίες μας, για όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα δίκτυα αποχετεύσεων του Λαυρίου και των γύρω περιοχών.

Αποφράξεις Λαύριο

Με την ειλικρίνειά μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια πλέον είμαστε σε θέση να είμαστε κοντά σας άμεσα, όλο το 24ωρο, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής. Διαθέτουμε μία πλήρη γκάμα οχημάτων με έμπειρο προσωπικό ικανή να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να αντεπεξέλθει σε κάθε περίσταση. Διαθέτουμε ασφαλισμένο προσωπικό και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και πείρα.

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλο το Λαύριο άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Λαύριο προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Λαυρίου.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

Αποφραξεις Λαυριο σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Λαύριο – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Λαύριο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Λαύριο παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Λαύριο
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Λαύριο
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Λαύριο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Λαύριο
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Λαύριο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Λαύριο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Λαύριο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Λαύριο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Λαύριο
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Λαύριο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

Η αποφρακτική εταιρία του Λαυρίου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Λαυριο με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Λαυριο καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Λαύριο, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στο Λαύριο και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη στο Λαυριο και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στο Λαύριο

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Λαύριο και στα Ανατολικά Προαστια

Αποφράξεις Λαύριο … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Λαύριο … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Λαύριο με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Λαύριο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Λαυριο από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Λαύριο σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Λαύριο η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Λαύριο – Apofraxeis lekanis Laurio – Apofraxis lekanis Laurio – Apofrakseis lekanis Laurio – Apofraksis lekanis Laurio

Αποφράξεις Λαύριο και Πληροφορίες

Το Λαύριο (γνωστό κατά τον 19ο αιώνα και ως Εργαστήρια Λαυρίου) είναι μια μικρή πόλη στο νοτιοανατολικό μέρος της Αττικής και έδρα του Δήμου Λαυρεωτικής. Είναι γνωστό από την κλασσική αρχαιότητα για την εξόρυξη ασημιού, που ήταν μια από τις κύριες πηγές εισοδήματος της πόλης-κράτους της Αθήνας, για την παραγωγή νομισμάτων και την χρηματοδότηση του Αθηναϊκού στόλου. Τμήμα της πόλης έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Ανατολικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Λαυριο – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Λαύριο | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής των Λαυρίου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας των Λαυρίου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των Λαυρίου.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Λαύριο στο Web 2.0

Αποφράξεις Λαύριο wordpress

Αποφράξεις Λαύριο blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στο Λαύριο

Αποφράξεις Λαύριο