ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ – 1987 FULL MOVIE

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ – 1987 FULL MOVIE

λεπτομέρειες
Χώρα: Ελλάδα
Γλώσσα : ελληνικά
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1987 ( Ελλάδα )
Επίσης γνωστό ως : για να skatomoutro

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Τάκης Βουγιουκλάκης

Σενάριο: Αλέκος Δραγώνας

Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κριμιζάκης

Ηθοποιοί: Κώστας Τσάκωνας-(Τρύφωνας)
Τάσος Κωστής – (Βασίλης)
Μάγδα Τσαγγάνη – (Στέλλα)
Θωμάς Κωνσταντινίδης – (Γιώργος)
Ευαγγελία Σαμιωτάκη – (Τασούλα)
Δημήτρης Μπάνος
Αλέκος Ζαρταλούδης
Κώστας Φλωράτος
Γιώργος Παληός
Θάνος Παπαδόπουλος – (κλειδαράς)
Φρύνη Αρβανίτη – (Κούλα)
Άγγελος Γεωργιάδης
Ανθή Γούναρη
Βιργινία Ζίνγκλερ
Νικόλ Κοκκίνου
Γιάννης Γούτης
Μάκης Κωστίνης
Γιώργος Παππάς
Λαέρτης Μαλκότσης
Μιχάλης Αρσένης
Δημήτρης Κατσιμάνης
Μάγδα Φλωράτου
Γιώργος Χαδίνης
Κώστας Τριανταφύλλου
Στεφανία Γαλανού

Σχόλια/Πλοκή: Η ιστορία της ταινίας ξεκινάει 43 χρόνια μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πολύ δύσκολα για δυο βιοπαλαιστές, τον Τρύφωνα και τον βοηθό του, Βασιλάκη. Οι δυο τους προσπαθούν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς, αλλά καταστρέφουν με απίστευτο τρόπο τις συσκευές που αναλαμβάνουν να επισκευάσουν, επιδεικνύοντας παράλληλα θρασύτατη
συμπεριφορά στους πελάτες…

Αυτή είναι ίσως η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου ως τότε και πάλι ? Είμαι μόνο 22, οπότε υποθέτω ότι υπάρχει ακόμα χρόνος. Έτσι τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με αυτό ; απλά : είναι αστείο, δεν είναι επειδή τα αστεία είναι αστεία από τους ίδιους -Τι αστεία -, αλλά επειδή δεν υπάρχει φωτογραφία, χωρίς σενάριο, κ.λπ. Δεν duologue, αλλά να είστε προσεκτικοί ;. Αυτό και μόνο είναι κατασκευασμένο για τους Έλληνες και μόνο. για τον υπόλοιπο κόσμο, αυτή η ταινία είναι φοβερή. για εμάς, το απόσπασμα : « κόψτε το πρωί, διότι, θα σας κόψει πρώτος “, εξακολουθεί να είναι συγκινητικό. και ένα τελευταίο πράγμα : Τσάκωνας κανόνες ο άνθρωπος είναι άσχημο, δεν μπορεί να λειτουργήσει, η φωνή του είναι ενοχλητικό, αλλά είναι το πρότυπο του κάθε ” neoellinas ” !. κάθε Έλληνας βρίσκει ένα κομμάτι του εαυτού του σε αυτή την ταινία. αφού είπε ότι, ελπίζω κανείς δεν θα υποστηρίξει ότι η ταινία πραγματικά σημαίνει κάτι για όλα τα περίεργα πλάσματα που ζουν στις παρυφές της Ευρώπης.