ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ και γενικότερα στις αποφράξεις παντός τύπου. Είμαστε στο χώρο από το 1985 και διαθέτουμε υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε με ακρίβεια και ταχύτητα να λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης αποτελεσματικά.

Τα βουλωμένα φρεάτια μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα και αυτό είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Τα φρεάτια είναι σημαντικά μέρη των συστημάτων αποχέτευσης. Διατηρώντας καθαρά τα φρεάτια μειώνονται αρκετά οι πιθανότητες να εκδηλωθούν έκτακτες καταστάσεις από μεγάλα μπλοκαρίσματα και πλημμυρισμένους χώρους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΕΑΤΙΟ – FAQ

Από τι βουλώνει το φρεάτιο;

Εάν πρόκειται για φρεάτιο εσωτερικού χώρου, θα μπορούσε να έχει συμβεί λόγω βαρέων υλικών ή αντικειμένων που έπεσαν στην αποχέτευση. Η υπερχείλιση των αποχετεύσεων προκαλείται συχνά από προϊόντα ατομικής υγιεινής, χαρτί υγείας ή άλλα υλικά που αποστραγγίζονται δύσκολα, τα οποία μπορεί να φράξουν τους σωλήνες και να εμποδίσουν τις αποχετεύσεις. Μαντιλάκια, χαρτομάντιλα, μωρομάντιλα ακόμη και τρίχες μπορεί επίσης να είναι οι ένοχοι.

Τι συμβαίνει εάν το κεντρικό φρεάτιο είναι βουλωμένο;

Εάν το κύριο φρεάτιο αποχέτευσης είναι βουλωμένο, ενδέχεται να προκαλέσει πρόβλημα σε όλες τις αποχετεύσεις στο σπίτι, γι’ αυτό ένα τέτοιο φράξιμο μπορεί να είναι αρκετά σοβαρό. Ο βουλωμένος κεντρικός σωλήνας αποχέτευσης μπορεί να δημιουργήσει αναρρόφηση βρόμικων νερών και ακατέργαστων λυμάτων μέσω της αποχέτευσης δαπέδου.

Μπορεί η κύρια γραμμή αποχέτευσης να ξεβουλώσει μόνη της;

Δεν είναι ασυνήθιστο. Αν οφειλόταν σε «μαλακό εμπόδιο», η πίεση του νερού πιθανόν θα μπορούσε να το εξωθήσει και τελικά να το καθαρίσει από τον σωλήνα. Το αν έφθειρε τους σωλήνες εξαρτάται από το τι το προκάλεσε και πόσο καιρό ήταν μέσα στις σωληνώσεις.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν η εξωτερική μου αποχέτευση είναι φραγμένη;

Τα σημάδια που σχετίζονται με μια φραγμένη αποχέτευση μπορεί να περιλαμβάνουν:
Δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από την αποχέτευση. Οι φραγμένες αποχετεύσεις τείνουν να εκπέμπουν δυσοσμία.
– Αργή αποστράγγιση.
– Εάν υπάρχει φραγή στον κεντρικό σωλήνα, τα νερά σε όλα τα σιφώνια θα αποστραγγίζονται αργά.
– Υψηλή στάθμη νερού.
– Περίεργοι ήχοι, σαν γουργούρισμα, που προέρχονται από την αποχέτευση.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΠΩΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Η απόφραξη φρεατίων είναι ένα συχνό φαινόμενο. Συνήθως μπλοκάρει το κεντρικό φρεάτιο του δικτύου, εκεί δηλαδή που είναι ο μηχανοσίφωνας και καταλήγουν τα λύματα από νιπτήρες, νεροχύτες, λεκάνες, μπάνια της πολυκατοικίας και γενικότερα των κτιρίων. Είναι το σημείο πριν την τελική όδευση των λυμάτων προς τον κεντρικό αγωγό του Δήμου.

  • Τα απορρυπαντικά πλυντηρίων, τα μαγειρικά λάδια και λίπη, τα σαπούνια και όλα τα ακάθαρτα λύματα από όλα τα διαμερίσματα συναντώνται καθημερινά στο κεντρικό φρεάτιο. Επίσης χαρτιά, υπολείμματα τροφών και προετοιμασίας μαγειρέματος συσσωρεύονται δημιουργώντας με το χρόνο συσσωματώσεις με αποτέλεσμα το βούλωμα. Και βούλωμα του κεντρικού φρεατίου σημαίνει φράξιμο των σιφονιών σε όλα τα διαμερίσματα.
  • Πολλές φορές λόγω της κακής δομής ή της παλαιότητας των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης υπάρχει η πιθανότητα να γεμίσουν οι σωλήνες που οδηγούν στο φρεάτιο από συντρίμμια δομικών υλικών όπως άμμο, χώμα, τσιμέντο, πέτρες, λάσπη και μπάζα.
  • Ακόμα και οι ρίζες των δένδρων μπορούν να δημιουργήσουν βούλωμα στο φρεάτιο καθώς απλώνονται ψάχνοντας για νερό και τρυπώνουν από οποιαδήποτε ρωγμή ή σπάσιμο σωλήνων.

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ;

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης. Διενεργούμε απόφραξη και καθαρισμό φρεατίων.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Έχουμε την εμπειρία στις αποφράξεις, τα συστήματα αποχετευτικών δικτύων και τις αντλήσεις υδάτων για πάνω από 35 χρόνια. Διαθέτουμε πολύ έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς και τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Καλέστε μας στο 6931 030303.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Χρησιμοποιούμε πιεστικό μηχάνημα υδροβολής τελευταίας γενιάς καθώς και σύστημα ανίχνευσης βουλωμάτων με ειδική κάμερα CCTV. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν αντιμετωπίσει πολλαπλές περιπτώσεις με πλήρη επιτυχία ακόμα και στα πιο επίμονα βουλώματα. ‘Ενας επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης δίνει ιδιαίτερο βάρος στα φρεάτια. Διαθέτουμε ειδικούς ανιχνευτές εντοπισμού φρεατίων για να ανακαλύψουμε τυχόν κρυφά ή σφραγισμένα φρεάτια.

Ο στόλος των κινητών συνεργείων μας διαθέτει εξοπλισμένα οχήματα ώστε οι τεχνικοί μας να μπορούν να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις. Σε κάθε όχημα βρίσκονται ειδικά μηχανήματα και υπερσύγχρονα εργαλεία όπως:

  • Ριζοκοπτικοί μηχανισμοί
  • Ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα
  • Πιεστικά υδροβολής υψηλής πίεσης με πολλαπλές κεφαλές
  • Ειδικές κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης με υψηλή ευκρίνεια και δυνατότητα ψηφιακής καταγραφής σε USB
  • Ανιχνευτές κλειστών φρεατίων.

Μετά την απόφραξη μπορεί να διενεργηθεί και εκτενής καθαρισμός των σωληνώσεων και του φρεατίου ώστε ο μηχανισμός αποστράγγισης του κτιρίου να είναι πλήρως λειτουργικός.

Καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με βουλωμένα φρεάτια μπορούν πάντα να συμβούν. Οι ικανότατοι τεχνικοί μας μπορούν να σας γλιτώσουν από μεγάλα αποχετευτικά προβλήματα. Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες τεχνικούς μας για κάθε απόφραξη που θα χρειαστείτε.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ