ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ. Το βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα είναι ένα ακατάστατο και ενοχλητικό πρόβλημα το οποίο χρήζει άμεσης επέμβασης. Αφορά την ιδιωτική και δημόσια υγεία και μετατρέπεται σε απογοητευτική ενόχληση για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους οι τουαλέτες φράζουν, και είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας. Διαβάστε παρακάτω τους λόγους και τις αιτίες που οδηγούν στο βούλωμα της λεκάνης του μπάνιου σας.

ΒΟΥΛΩΣΕ Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ;

Επικοινωνήστε με την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ».
Σας απαλλάσσουμε άμεσα και υπεύθυνα από το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας σας και οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Δραστηριοποιούμαστε στην απόφραξη λεκάνης, σιφωνίου λεκάνης, καθετής λεκάνης και όλου του αποχετευτικού δικτύου από το 1985. Γνωρίζουμε καλά τις αιτίες, τα συμπτώματα αλλά και τις διαφορετικές μεθόδους που αρμόζουν κατά περίπτωση στην διαδικασία της απόφραξης λεκάνης της τουαλέτας. Καλέστε μας στο 6931 030303.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ - Infographic - ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ αναλαμβάνει την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ και τον καθαρισμό αποχέτευσης της λεκάνης σας με επαγγελματικό και σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΚΑΝΗ – FAQ

Γιατί δεν καθαρίζει η λεκάνη μου όταν τραβάω το καζανάκι ενώ δεν είναι βουλωμένη;

Εάν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται καλά, ενδεχομένως οφείλεται σε ένα από τα παρακάτω προβλήματα:
– Η στάθμη του νερού στο καζανάκι έχει ρυθμιστεί σε χαμηλή στάθμη νερού.
– Κάποιο εμπόδιο φράζει την τουαλέτα, τη φλάντζα ή την αποχέτευση.
– Οι οπές εισόδου είναι μπλοκαρισμένες.

Διαλύει η ασπιρίνη το χαρτί υγείας;

Κανονικά δεν πρέπει να ρίχνουμε χαρτί τουαλέτας στη λεκάνη. Αν όμως συμβεί αυτό και τα χαρτιά εμποδίζουν την αποστράγγιση, δοκιμάστε την ασπιρίνη. Βάλτε μία ασπιρίνη στο καζανάκι. Θα διαλύσει χαρτομάντιλα, χαρτιά τουαλέτας ακόμα και χαρτοπετσέτες. Απλά δοκιμάστε το!

Τι διαλύει γρήγορα τα περιττώματα;

Ξίδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξίδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο λίγο το ξίδι με το νερό για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως.

Μπορώ να ξεβουλώσω την τουαλέτα με ορυκτό αλάτι;

Πάρτε ένα φλιτζάνι ορυκτό αλάτι και προσθέστε 9 λίτρα ζεστό νερό σε έναν κουβά. Διαλύστε τελείως το αλάτι στον κουβά και ρίξτε το αργά στην τουαλέτα. Αφήστε το όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί. Το ορυκτό αλάτι στην αποχέτευση της τουαλέτας θα διασπάσει λίπη και υπολείμματα.

ΑΙΤΙΕΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Η τουαλέτα είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μέρη στο σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι μία βουλωμένη λεκάνη μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές συνθήκες και σε πολύ δυσάρεστο καθαρισμό. Η κατανόηση του γιατί η τουαλέτα βουλώνει θα βοηθήσει για τις μελλοντικές αποφράξεις. Παρατίθενται κάποιες από τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν μία από τις πιο βρόμικες συνθήκες στην τουαλέτα.

Υπάρχει κάτι κολλημένο.

Έχουμε βγάλει πολλά παράξενα πράγματα από τις τουαλέτες όλα αυτά τα χρόνια, πιο συχνά εκ των οποίων είναι τα μικρά παιχνίδια. Για κάποιο λόγο, στα παιδιά αρέσει να ξεκινούν την επιστημονική τους καριέρα πειραματιζόμενα με τα υδραυλικά του σπιτιού. Μερικές φορές βρίσκουμε ακόμα και το ξεβιδωμένο βουρτσάκι της λεκάνης (πιγκάλ). Εάν το νερό από μόνο του αποστραγγίζεται ομαλά, αλλά οτιδήποτε στερεό υλικό (όπως τα περιττώματα) βουλώνει ή κάνει την αποστράγγιση αργή, είναι πιθανό ότι το πρόβλημα είναι κάποιο ξένο αντικείμενο.

Τα γυναικεία προϊόντα υγιεινής είναι επίσης ένας από τους συνηθισμένους ένοχους. Εάν έχετε συχνά επισκέπτες, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει καλυμμένος κάδος απορριμμάτων σε κοντινή απόσταση από την λεκάνη. Είναι πιθανόν μερικές γυναίκες να προσπαθούν να απορρίψουν κάπου προϊόντα υγιεινής και ντρέπονται πολύ να ρωτήσουν.

Τα μόνα πράγματα που πρέπει να κατεβαίνουν στην τουαλέτα είναι τα σωματικά απορρίμματα. Ούτε χαρτιά, ούτε νήμα, ούτε χαρτοπετσέτες, ούτε χαρτομάντιλα μίας χρήσης, ούτε μπάλες βαμβακιού, ούτε οτιδήποτε άλλο.

Η διατροφή σας πιθανόν να χρειάζεται περισσότερες φυτικές ίνες.

Διατροφές που βασίζονται σε κρέας ενδεχομένως να παράγουν περιττώματα πιο σφιχτά από τα κανονικά τα οποία είναι πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα φραγής. Ορισμένα φάρμακα μπορούν επίσης να προκαλέσουν ιδιαίτερη σκληρότητα στα περιττωμάτα. Εάν η τουαλέτα δεν φράζει όλη την ώρα, αλλά όταν τη χρησιμοποιούν κάποιοι συγκεκριμένα, μπορεί αυτή να είναι η αιτία.

Αν προσθέσετε μερικές μερίδες λαχανικά και φρούτα την ημέρα στη διατροφή σας, αυτό θα κάνει καλό και στην αποχέτευση και στο σώμα σας!

Εάν δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε το ζήτημα από άποψη υγείας, ίσως χρειαστεί να προμηθευτείτε μία τουαλέτα υποβοήθησης ενέργειας με περισσότερη δύναμη έκπλυσης. Συχνά βλέπετε τέτοιου τύπου λεκάνες σε δημόσιες τουαλέτες, όπου δεν μπορούν να ρισκάρουν για τσόκαρα. Οι τουαλέτες υποβοήθησης ενέργειας δεν κοστίζουν πολύ περισσότερο από τις κανονικές, αλλά χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο νερό.

Δεν υπάρχει αρκετό νερό στο καζανάκι.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Εάν υπάρχει πρόβλημα με την εισερχόμενη γραμμή παροχής νερού της τουαλέτας, το καζανάκι μπορεί να μην γεμίζει πλήρως. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν πέφτει η σωστή ποσότητα νερού στη λεκάνη όταν τραβάτε το καζανάκι.

Σχεδίαση λεκάνης τουαλέτας.

Όπως και οτιδήποτε άλλο, μία τουαλέτα μπορεί να σχεδιαστεί καλά ή άσχημα. Δεν είναι θέμα κόστους αλλά σχεδιασμού. Ανεξάρτητα από τον ελάχιστο όγκο νερού που χρησιμοποιείται για το ξέπλυμα της λεκάνης, πράγματα όπως το πλάτος του ανοίγματος, ο «λαιμός» της αποχέτευσης της λεκάνης, η γωνία του λεκάνης και άλλες λεπτομέρειες του σχήματός της μπορούν είτε να βοηθήσουν είτε να βλάψουν την κάθε έκπλυση (τράβηγμα στο καζανάκι).

Ζητήματα εξαερισμού.

Το σύστημα αποστράγγισης χρειάζεται ροή αέρα για να λειτουργήσει. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί ο σχηματισμός κενού και η συγκράτηση των λυμάτων στη θέση τους. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σωλήνα εξαερισμού που πηγαίνει στην οροφή σας, η πίεση από μόνη της μπορεί να εμποδίζει μία σωστή έκπλυση. Με την πάροδο του χρόνου, αυτοί οι αεραγωγοί ίσως φράζουν με φύλλα, κλαδάκια και ζωικές φωλιές. Ένας μπλοκαρισμένος αεραγωγός τουαλέτας θα μειώσει τη ροή αποστράγγισης και μπορεί να προκαλέσει τακτικά φραγμούς.

Το νερό είναι πολύ σκληρό ή πολύ χλωριωμένο.

Το σκληρό νερό είναι νερό γεμάτο μέταλλα όπως το ασβέστιο. Με την πάροδο του χρόνου τα ορυκτά εναποτίθενται στο εσωτερικό της λεκάνης και ιδιαίτερα στο εσωτερικό του σωλήνα αποχέτευσης. Στην πόλη, το χλώριο που προστίθεται στο νερό για να σκοτώσει τα βακτήρια μπορεί να έχει κακή επίδραση σε οποιαδήποτε πλαστικά ή ελαστικά μέρη στην λεκάνη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Υπάρχουν πολλοί απλοί τρόποι για να προσπαθήσετε να αποφράξετε μόνοι σας τη λεκάνη, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο ΠΩΣ ΞΕΒΟΥΛΩΝΩ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ. Αν όμως το βούλωμα επιμένει ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6931 03 03 03, και να φθάσουμε άμεσα στον χώρο που θα μας υποδείξετε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα επέμβουν αποτελεσματικά με επαγγελματικές μεθόδους ώστε να αποσυμφορήσουν ταχύτατα την λεκάνη σας αλλά και οτιδήποτε άλλο εμποδίζει την όδευση των λυμάτων στην αποχέτευσή σας.

Χρησιμοποιούμε όλες τις μεθόδους για την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ ανάλογα με την περίπτωση, το σημείο εμπλοκής αλλά και το αντικείμενο που φράζει τον σωλήνα. Έτσι η παραδοσιακή μέθοδος της βεντούζας και ο επαγγελματικός χειρισμός των τεχνικών μας μπορεί να είναι αρκετά για να ξεβουλώσουν τη λεκάνη σας.

Αν όμως το φράγμα επιμένει, έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας να αποφράξουμε οποιοδήποτε βούλωμα.

  • Ηλεκτρομηχανικές ατσαλίνες.
  • Χειροκίνητες ατσαλίνες.
  • Πιεστικά μηχανήματα με υδροβολή.
  • Πολλαπλές κεφαλές υδροβολής ανάλογα με την περίπτωση.
  • Σύνθετο μηχάνημα αναρρόφησης και πίεσης.
  • Ειδικές κάμερες ελέγχου αποχέτευσης.

Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα χωρίς να προκληθεί καμία βλάβη στις σωληνώσεις. Σεβόμαστε τον χώρο σας και προσέχουμε ιδιαίτερα ώστε να μην δημιουργηθεί αναστάτωση.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

1 ΤΗΛΕΦΩΝΟ