ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – 210 6032020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – 15 – 35 ευρώ – 210. 6032020

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 6032020

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ

 Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, με πολυετή εμπειρία και άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, παρέχει υπηρεσίες απόφραξης υψηλών προδιαγραφών.  Άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα της αποχέτευσής σας. Προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα εργασίας στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές της αγοράς, ενώ πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση της κατάστασης στον χώρο σας.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210. 6032020 για όλο το Ψυχικό άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Ψυχικό – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Ψυχικό με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Ψυχικό παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Ψυχικό
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Ψυχικό
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Ψυχικό
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Ψυχικό
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Ψυχικό
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Ψυχικό
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Ψυχικό
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Ψυχικό
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Ψυχικό
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Ψυχικό
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Ψυχικό
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Ψυχικό
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

αποφραξη φρεατιου με πιεστικο
αποφραξη φρεατιου με πιεστικο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας.

Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση.

Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Ψυχικό για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 210 6032020

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΨΥΧΙΚΟ

Η Αποφρακτική Ψυχικού, καλύπτει όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ προσφέρει παροχές εξυπηρέτησης στους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 6032020 Τ.Κ. 15452

 

Η Αποφράξεις Ψυχικό210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ – ολόκληρο το 24ωρο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ λειτουργεί και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της ολόκληρο το 24ωρο!

Από το 1977 στην ευρύτερη περιοχή του Ψυχικό και στο χώρο των αποφρακτικών υπηρεσιών, δραστηριοποιείται η Αποφράξεις Ψυχικό . Είμαστε δίπλα σας μόνο με ένα τηλεφώνημα, 365 μέρες το χρόνο  για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα των βουλωμένων σωληνώσεων και την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου σας. Στην  Αποφράξεις Ψυχικό σας δίνουμε οριστική λύση και είμαστε δίπλα σας άμεσα και οικονομικά ολόκληρο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Ψυχικό αμέσως για τις υπηρεσίες των δικτύων της αποχέτευσης. Οι 24ωρες υδραυλικές μας υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε κάθε πελάτη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΨΥΧΙΚΟ και πληροφορίες

Το Ψυχικό είναι συνοικισμός και έδρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ήταν από τις πρώτες περιοχές που κατοικήθηκαν πέριξ του κέντρου της Αθήνας. Οικοδομήθηκε και εκτείνεται γύρω από και πάνω στα Τουρκοβούνια. Είναι από τις περιοχές της Αθήνας με το περισσότερο πράσινο και με πολύ καλή θέα, ενώ πολλοί είναι οι δρόμοι όπου θα δει κανείς τους κατοίκους να απολαμβάνουν τον περίπατό τους ή μια βόλτα με το ποδήλατο.

Εκτός του χαρακτήρα κηπούπολης, το Ψυχικό αποτελεί μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας (στατιστικά ο ακριβότερος δήμος από το 1970) λόγω των υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και πολυτέλειας κτιρίων του, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά σε πανελλήνιο επίπεδο.  Το Ψυχικό έχει ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της Αθήνας συγκριτικά με άλλες κηπούπολεις όπως π.χ. η Κηφισιά και η Εκάλη. Στο Δήμο Ψυχικού εδρεύουν πολυάριθμες Πρεσβείες και προξενεία, καθώς και ιδιωτικά σχολεία όπως το Κολλέγιο Αθηνών, το Αρσάκειο και τη Σχολή Μωραΐτη.

Πηγή:Wikipedia