ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ – 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, είναι μια δυναμική επιχείρηση που εξειδικεύεται στον τομέα των αποφράξεων και καθαρισμών αποχετευτικών αγωγών καθώς και των τακτικών συντηρήσεων αποχετευτικών δικτύων. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο επιτυχώς εδώ και τέσσερις δεκαετίες και κατέχουμε έκτοτε σταθερά την πρώτη θέση εξυπηρετώντας τόσο ιδιώτες όσο και βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Μην διακινδυνεύετε επιπλέον ζημιές στο αποχετευτικό σας σύστημα. Μόλις δείτε τα σημάδια των εμπλοκών της αποχέτευσης στο σπίτι σας, καλέστε τους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ!

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Τα προβλήματα αποχέτευσης μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε σπίτι, αλλά παρόλο που είναι κοινά δεν πρέπει να αγνοούνται: με την πάροδο του χρόνου, τα βουλώματα μπορούν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα, πιο ακριβά προβλήματα για τα αποχετευτικά σας δίκτυα, αν δεν τα διορθώσετε σύντομα.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη τη Φρεαττύδα άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Φρεαττύδα, είναι όλοι ειδικοί στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είναι δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Φρεάττυδας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Φρεαττύδα – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Φρεαττύδα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Φρεαττύδα παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Φρεαττύδα.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Φρεαττύδα.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Φρεαττύδα.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Φρεαττύδα.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Φρεαττύδα.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Φρεαττύδα.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Φρεαττύδα.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Φρεαττύδα.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Φρεαττύδα.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Φρεαττύδα.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Φρεαττύδα.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Φρεαττύδα.
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις στην Φρεαττύδα.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη τη Φρεαττύδα άμεσα κοντά σας

ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αποφράξεις Φρεαττυδα – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Φρεαττυδα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΦΡΕΑΤΙΟ

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ  να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι,πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 18537

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, λειτουργεί όλο το 24ωρο και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Αποφράξεις Φρεαττύδα και ένα πιθανό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Φρεαττύδας, με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις στην Φρεαττύδα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Φρεαττυδα από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, η  Αποφράξεις Φρεαττύδα έχει τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Αποφράξεις λεκάνης Φρεαττυδα – Apofraxeis lekanis Freattida – Apofraxis lekanis Freattida – Apofrakseis lekanis Freattida – Apofraksis lekanis Freattida

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ και Πληροφορίες

Η Φρεαττύδα (αρχ.η Φρεαττύς, της Φρεαττύος) αποτελεί σήμερα σπουδαία τουριστική συνοικία του Πειραιά που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Πειραϊκής χερσονήσου και αμέσως μετά τον λιμένα Ζέας (πρώην Πασαλιμάνι), στην οποία και περιλαμβάνονται ο αρχαίος ομώνυμος όρμος και ο υπερκείμενος λόφος.

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις, Αποφρακτική Φρεαττύδας – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Φρεαττύδα στο Web 2.0

Αποφράξεις Φρεαττύδα wordpress

Αποφράξεις Φρεαττύδα blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Φρεαττύδα

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ