ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, είναι συνώνυμο της αποκατάστασης των προβλημάτων στις αποχετεύσεις σας.

Αν η κουζίνα, το μπάνιο, οι υδροροές σας παρουσιάσουν κακή λειτουργία λόγω φραγής, να είστε σίγουροι ότι τα έμπειρα συνεργεία μας θα αποκαταστήσουν τη ζημιά αποτελεσματικά και οικονομικά. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  μπορεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή την καλέσετε.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ανά πάσα στιγμή. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, προσφέρει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο,Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Σαλαμίνα
Αποφράξεις Σαλαμίνα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Σαλαμίνα – Καθαρισμός αποχέτευσης στη Σαλαμίνα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η Αποφρακτική Σαλαμίνας παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Σαλαμίνα
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Σαλαμίνα
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Σαλαμίνα
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Σαλαμίνα
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Σαλαμίνα
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Σαλαμίνα
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Σαλαμίνα
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Σαλαμίνα
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
Αποφρακτικές Υπηρεσίες Σαλαμίνας
Αποφρακτικές Υπηρεσίες Σαλαμίνας
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη τη Σαλαμίνα άμεσα κοντά σας

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ είναι μια επιχείρηση καθαρισμού αποχέτευσης και απόφραξης και εξυπηρετεί τη Σαλαμίνα  και τις γύρω περιοχές από τη δεκαετία του 1970. Αφού βρισκόμαστε στον τομέα υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης εδώ και πάνω από 40 χρόνια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για την ταχεία και επαγγελματική επίλυση των προβλημάτων των αποχετευτικών συστημάτων.

Παρέχουμε καθαρισμούς, αποφράξεις, συντηρήσεις και επιθεωρήσεις με κάμερα σε φρεάτια και γραμμές αποχέτευσης και όλα αυτά στη χαμηλότερη τιμή από τους περισσότερους ανταγωνιστές μας. Με υπηρεσίες 5 αστέρων, θα μετατρέψουμε μια δυσάρεστη κατάσταση στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, σε μια ευχάριστη εμπειρία, γλιτώνοντας σας από ταλαιπωρίες και χρήματα από την τσέπη σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι,πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην Αποφράξεις Σαλαμίνα, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Σαλαμίνα  για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Σαλαμίνα

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 18900

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ αναλαμβάνει:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Σαλαμίνα, γνωστή από την αρχαιότητα και ως Κούλουρη, είναι το μεγαλύτερο νησί του Σαρωνικού Κόλπου και το πιο κοντινό στις ακτές της Αττικής. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Σαρωνικού Κόλπου και έναντι του Κόλπου της Ελευσίνας (νοτιοδυτικά του Νομού Αττικής). Πρωτεύουσά της είναι η ομώνυμη πόλη.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ