ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ  σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η Αποφράξεις Παλλήνη ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια. Προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της ανατολικής Αττικής. Όπου και αν βρίσκεστε στην ΠΑΛΛΗΝΗ ή τα ανατολικά προάστια. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στην αποχέτευση σας θα το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας. Παράλληλα επενδύουμε και ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά σε ό,τι και αν έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας, χωρίς καμία ενόχληση. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, έχουμε λύσει αμέτρητα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, σε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής και τα αντιμετωπίζουμε χωρίς να μπείτε σε περαιτέρω χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες εργασίες.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας, χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να πληρώσετε παραπάνω χρήματα. Οι τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας από την αρχή έως το τέλος της εργασίας και θα κάνουν τα πάντα για να επανέλθει η καθημερινότητά σας στα φυσιολογικά της πλαίσια.

Απόφραξη με πιεστικό μηχάνημα
Απόφραξη με πιεστικό μηχάνημα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ αντιμετωπίζει με ικανότητα και αποτελεσματικότητα το κάθε πρόβλημα που προκύπτει και σας προτείνει προγράμματα τακτικών, προληπτικών συντηρήσεων έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε όποτε μας χρειαστείτε με κάθε ασφάλεια για την υγεία και την περιουσία σας.

Ξεβουλώνουμε στην Παλλήνη όλες τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες! Ειδικότητά μας οι αποφράξεις και οι καθαρισμοί αποχέτευσης! Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη την Παλλήνη άμεσα κοντά σας

Καλέστε τα συνεργεία μας τώρα και σε 15’ θα βρίσκονται στην πόρτα σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Παλλήνη – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Παλλήνη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Παλλήνης παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παλλήνη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παλλήνη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Παλλήνη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παλλήνη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Παλλήνη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Παλλήνη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παλλήνη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Παλλήνη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παλλήνη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Παλλήνη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΡΙΖΕΣ ΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς καμία καθυστέρηση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε καλέστε Αποφράξεις Παλλήνη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης.Είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ  έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Αποφραξη σε φρεατιο στην περιοχη της Παλληνης
Αποφραξη σε φρεατιο στην περιοχη της Παλληνης

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ , θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Παλλήνη και στα Ανατολικά Προάστια

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη την Παλλήνη άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 15351

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Παλλήνη και ένα πιθανό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις στην περιοχή της Παλλήνης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις Παλλήνη για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Παλλήνη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Παλλήνη – Apofraxeis lekanis Pallini – Apofraxis lekanis Pallini – Apofrakseis lekanis Pallini – Apofraksis lekanis Pallini

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ και Πληροφορίες

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Η πόλη απλώνεται ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού. Αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι“.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας“.

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Παλληνη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Η Αποφράξεις Παλλήνη αναλαμβάνουν:

 • Αποφράξεις και καθαρισμό σιφονιών, αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών και κάθετων στηλών αυτών.
 • Αντλήσεις νερών από κάθε χώρο.
 • Διάγνωση με κάμερα.

Εξυπηρετούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες!

Αποφράξεις Παλλήνη στο Web 2.0

Αποφράξεις Παλλήνη wordpress

Αποφράξεις Παλλήνη blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ