ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ  διαθέτει ένα άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και έναν τελευταίου τύπου τεχνολογικό εξοπλισμό που μας βοηθά να αντεπεξερχόμαστε γρήγορα, αποτελεσματικά και -κυρίως- επαγγελματικά σε κάθε π

ρόβλημα αποχετευτικού δικτύου. Καλέστε μας οποιαδήποτε στιγμή, 365 ημέρες την εβδομάδα,ολόκληρο το 24ωρο και άμεσα θα είμαστε κοντά σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Ο ιδιοκτήτης ή ο ένοικος ενός κτιρίου, γνωρίζει πιθανώς ότι οι αποχετευτικοί αγωγοί βοηθούν στη μεταφορά λυμάτων από το σπίτι στη δημόσια αποχέτευση. Αν νομίζετε ότι μπορεί να έχετε κάποια εμπλοκή στη γραμμής της αποχέτευσης, πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό. Ο σωλήνας της αποχέτευσης μπορεί να μην είναι ορατός, αλλά μπορεί να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές μέσα σε ένα σπίτι. Εάν πιστεύετε ότι έχετε βουλώσει, κάντε τα εξής:

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε όλες τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων νεροχύτες, ντους, τουαλέτες και άλλα, για να αποφύγετε τυχόν περαιτέρω ζημιές.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό αμέσως για τις υπηρεσίες των δικτύων της αποχέτευσης. Οι 24ωρες υδραυλικές μας υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε κάθε πελάτη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας!

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλο το Παλαιό Ψυχικό άμεσα κοντά σας

Η Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Παλαιού Ψυχικού.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Παλαιό Ψυχικό με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Παλαιού Ψυχικού παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παλαιό Ψυχικό
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παλαιό Ψυχικό
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Παλαιό Ψυχικό
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παλαιό Ψυχικό
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Παλαιό Ψυχικό
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Παλαιό Ψυχικό
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παλαιό Ψυχικό
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Παλαιό Ψυχικό
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παλαιό Ψυχικό
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Παλαιό Ψυχικό
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Παλαιό Ψυχικό
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
   Απόφραξη σε φρεάτιο
   Απόφραξη σε φρεάτιο

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, θα έχετε πλήρη εικόνα των σωληνώσεών σας εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα από την επίπονη διαδικασία ενός ενδεχόμενου καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τ

εχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση.

Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο 6931030303

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Η Αποφρακτική Παλαιού Ψυχικού, καλύπτει όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία, όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ προσφέρει παροχές εξυπηρέτησης στους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα!

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 15452

Αποφράξεις ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο με πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό και  ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά, μόνο με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Παλαιού Ψυχικού με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Παλαιό Ψυχικό σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Αποφράξεις λεκάνης Παλαιό Ψυχικό – Apofraxeis lekanis Palaio Psixiko – Apofraxis lekanis Palaio Psixiko – Apofrakseis lekanis Palaio Psixiko – Apofraksis lekanis Palaio Psixiko

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ και Πληροφορίες

Το Ψυχικό είναι συνοικισμός και έδρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα Αττικής. Ήταν από τις πρώτες περιοχές που κατοικήθηκαν πέριξ του κέντρου της πρωτεύουσας, εξ ου και η μικρή απόσταση που απέχει από την Αθήνα. Οικοδομήθηκε σε μια τοποθεσία πίσω από τα Τουρκοβούνια και, σε συνδυασμό με τη ρυμοτομία της πρότυπης αγγλικής κηπούπολης και το υψηλό εισοδηματικό επίπεδο των κατοίκων του, κατόρθωσε να διατηρήσει το χαρακτήρα της κοινότητας μέχρι και τα πρόσφατα χρόνια. Είναι από τις περιοχές της Αττικής με το περισσότερο πράσινο, ενώ πολλοί είναι οι δρόμοι όπου θα δει κανείς τους κατοίκους να απολαμβάνουν τον περίπατό τους ή μια βόλτα με το ποδήλατο.

Εκτός του χαρακτήρα κηπούπολης, το Παλαιό Ψυχικό, αποτελεί μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας (στατιστικά ο ακριβότερος δήμος από το 1985) λόγω των υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και πολυτέλειας κτιρίων του, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά σε πανελλήνιο επίπεδο.  Το Παλαιό Ψυχικό έχει ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της Αθήνας συγκριτικά με άλλες κηπούπολεις όπως π.χ. η Κηφισιά και η Εκάλη. Στο Δήμο Ψυχικού εδρεύουν πολυάριθμες Πρεσβείες και προξενεία, καθώς και ιδιωτικά σχολεία όπως το Κολλέγιο Αθηνών, το Αρσάκειο και τη Σχολή Μωραΐτη.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Παλαιο Ψυχικο – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό στο Web 2.0

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό wordpress

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στο Παλαιό Ψυχικό

Αποφράξεις Παλαιό Ψυχικό

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ