ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – 210 6032020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – 210 6032020

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – 15 – 35 ευρώ – 210. 6032020

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 6032020

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και αντιμετωπίζουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις απόφραξης των αποχετεύσεων σας με πλήρη επιτυχία.

Η Αποφράξεις Νέο Ψυχικό αναλαμβάνει την απόφραξη εσωτερικών – εξωτερικών αποχετεύσεων και σωληνώσεων με εξελιγμένα μηχανήματα. Με τα μηχανήματα αυτά, ξεβουλώνουμε φρεάτια, κεντρικές αποχετεύσεις, λεκάνες, σιφώνια δαπέδου, νιπτήρες, νεροχύτες κουζινών, κάθετες στήλες, σιφώνια μπαλκονιών, υδρορροές ομβρίων και σχάρες. Επίσης, είμαστε οι ειδικοί στις αντλήσεις υδάτων. Διαθέτουμε μηχανήματα με δυνατότητα άντλησης από υπόγειους χώρους και φρεάτια.

Απόφραξη σε φρεάτιο από την Αποφρακτική Νέου Ψυχικού
Απόφραξη σε φρεάτιο από την Αποφρακτική Νέου Ψυχικού

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλο το Νέο Ψυχικό άμεσα κοντά σας

Η εταιρεία μας, Αποφρακτική Νέου Ψυχικού, προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Νέου Ψυχικού.

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ αμέσως για τις υπηρεσίες των δικτύων της αποχέτευσης. Η 24ωρες υδραυλικές μας υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε κάθε πελάτη και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σας!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλο το Νέο Ψυχικό άμεσα κοντά σας

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις ΝέοΨυχικό – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Νέο Ψυχικό με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Νέου Ψυχικού παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νέο Ψυχικό
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νέο Ψυχικό
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Νέο Ψυχικό
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νέο Ψυχικό
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Νέο Ψυχικό
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Νέο Ψυχικό
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νέο Ψυχικό
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Νέο Ψυχικό
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νέο Ψυχικό
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Νέο Ψυχικό
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
  Καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο
  Καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετευτικών δικτύων. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας.

Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση.

Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Νέο Ψυχικό για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 210 6032020

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Η Αποφρακτική Νέου Ψυχικού, σας καλύπτει όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία, όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση.

Η εταιρεία μας, προσφέρει παροχές εξυπηρέτησης σε οικιακούς και εμπορικούς πελάτες, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 6032020 Τ.Κ. 15451

Αποφράξεις Νέο Ψυχικό και στα Βόρεια Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σας εξυπηρετούμε ολόκληρο το 24ωρο! Αποφράξεις Νέο Ψυχικό και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Νέου Ψυχικού με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις  Νέο Ψυχικό για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ από την εταιρεία μας εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφραξεις Νέο Ψυχικό σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Νέο Ψυχικό – Apofraxeis lekanis Neo Psixiko – Apofraxis lekanis Neo Psixiko – Apofrakseis lekanis Neo Psixiko – Apofraksis lekanis Neo Psixiko

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ και Πληροφορίες

To Νέο Ψυχικό είναι συνοικισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόκειται για μια μικρή συνοικία που αναπτύχθηκε πέριξ της τότε μικρής εκκλησίας της Αγίας Σοφίας. Αρχικά δημιουργήθηκε ως προέκταση του Παλαιού Ψυχικού.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Βόρεια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

45

Για αποφράξεις Αποφρακτική Νεο Ψυχικο – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Νέο Ψυχικό στο Web 2.0

Αποφράξεις Νέο Ψυχικό wordpress

Αποφράξεις Νέο Ψυχικό blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στο Νέο Ψυχικό

Αποφράξεις Νέο Ψυχικό

2 σκέψεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – 210 6032020”

Τα σχόλια είναι κλειστά.