ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΜΕΣΑ • ΥΠΕΥΘΥΝΑ • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΡΧΙΚΗ » ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – 2109819999

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και τηλεφωνήστε για να σας ενημερώσουμε πως θα απαλλαγείτε μόνιμα από οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης στο αποχετευτικό σας δίκτυο.
6931 03 03 03

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – 2109819999

Περιεχόμενα Εμφάνιση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – 15 – 35 ευρώ – 210 9819999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 9819999.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η εταιρία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ με εξειδικευμένους τεχνίτες και σύγχρονο, κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνει αποφράξεις και καθαρισμούς δικτύων αποχέτευσης, απολυμάνσεις, εκριζώσεις, αντλήσεις και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις σας. Με την εταιρεία μας, έχετε  πάντα με άριστα αποτελέσματα. Σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο και τις αργίες, στο τηλέφωνο 210 981 9999.

Καθαρισμός και πλύσιμο φρεατίου από την Αποφρακτικη εταιρεια Νεο Φαληρο
Καθαρισμός και πλύσιμο φρεατίου από την Αποφρακτικη εταιρεια Νεο Φαληρο

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι ένα σημαντικό μέρος της συντήρησης του συστήματος αποχέτευσης και της παράτασης της διάρκειας ζωής των σωλήνων σας. Μια βουλωμένη αποχέτευση που έχει παραμείνει έτσι για μακρά διάρκεια, δεν είναι απλώς ενοχλητική για την οικογένειά σας , αλλά μπορεί να οδηγήσει σε διαβρωμένους ή ραγισμένους σωλήνες.

Καλέστε τους επαγγελματίες τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ  την επόμενη φορά που θα συναντήσετε μια βουλωμένη ή αργή αποχέτευση. Με την γρήγορη εξυπηρέτηση και την αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση του πελάτη, μπορείτε να βασιστείτε στην Αποφράξεις Νέο Φάληρο για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας και να ρέουν σωστά σε ελάχιστο χρόνο.

Με έδρα το Νέο Φάληρο οι έμπειροι τεχνικοί μας παρέχουν επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και υπηρεσίες καθαρισμού στο Νέο Φάληρο και τις γύρω περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλο το Νέο Φάληρο άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό.Είναι όλοι ειδικοί στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Νέου Φαλήρου.

Αποφρακτικές Υπηρεσίες - Νεο Φαληρο
Υπηρεσίες Αποφράξεων  – Νεο Φαληρο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Νέο Φάληρο – Καθαρισμός αποχέτευσης στο Νέο Φάληρο με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Νέο Φάληρο παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Νέο Φάληρο
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Νέο Φάληρο
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Νέο Φάληρο
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Νέο Φάληρο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Νέο Φάληρο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Νέο Φάληρο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Νέο Φάληρο
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Νέο Φάληρο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

  Απόφραξη με πιεστικό σε φρεάτιο στο Νέο Φάληρο
  Απόφραξη με πιεστικό σε φρεάτιο στο Νέο Φάληρο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η Αποφράξεις Νέο Φάληρο  με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ  ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της αποχέτευσης με JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ έχει  τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή  / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ  – ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ αναλαμβάνουν επίσης επιθεώρηση αποχετεύσεων με κάμερα.  Η εταιρεία Αποφράξεις Νέο Φάληρο καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή, θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

καθαρισμος βουλωμένης αποχέτευσης - αποφράξεις νέο φάληρο
καθαρισμός βουλωμένης αποχέτευσης – αποφράξεις νέο φάληρο

Απόφραξη στο Νέο Φάληρο και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ο εξοπλισμός με κάμερα, μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Η εταιρεία μας, εκτελεί όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ - ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ – ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Ρίζες που έβγαλαν από φρεάτιο οι τεχνικοί των Αποφράξεων Νέο Φάληρο
Ρίζες που έβγαλαν από φρεάτιο οι τεχνικοί των Αποφράξεων Νέο Φάληρο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης με την εταιρία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Νέο Φάληρο και στα Νοτια Προαστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 981 9999 Τ.Κ. 18547

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ  σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά το πρόβλημά σας,  με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στο Νέο Φάληρο για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ εδώ και 30 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Αποφράξεις Νέο Φάληρο σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για την Αποφρακτική Φαλαήρου, η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μια εύκολη υπόθεση. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο, απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση και το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι κοντά σας άμεσα, όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Νέου Φαλήρου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της εταιρίας Αποφράξεις Νέο Φάληρο. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Νέου Φαλήρου.

Οι συνεργάτες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις λεκάνης Νέο Φάληρο – Apofraxeis lekanis Neo Faliro – Apofraxis lekanis Neo Faliro – Apofrakseis lekanis Neo Faliro – Apofraksis lekanis Neo Faliro

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ και Πληροφορίες

Το ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ είναι συνοικία του Πειραιά στην αρχή της περιοχής του Φαληρικού όρμου.

Τα όρια της ξεκινούν από τον Ιερό Ναό Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και τελειώνουν στον Κηφισό ποταμό ενώ συνορεύει ανατολικά με το δήμο Μοσχάτου, βόρεια με τον δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη ενώ προς δυσμάς αποτελεί συνέχεια του Πειραιά. Εκτός του σιδηροδρομικού σταθμού βέβαια κατασκευάστηκε ο παραθαλάσσιος περίπατος, το “Μέγα Ξενοδοχείον του Σταθμού” και το Θέατρο του Φαλήρου.

Επίσης, στο Νέο Φάληρο θα συναντήσει κανείς και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς και τις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

31

Για αποφράξεις Αποφρακτική Νεο Φαληρο – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Νέο Φάληρο στο Web 2.0

Αποφράξεις Νέο Φάληρο wordpress

2 σκέψεις στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – 2109819999”

Τα σχόλια είναι κλειστά.