ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – 15 – 35 ευρώ – 210 9819999

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ σας προσφέρει από 15 – 35 ευρώ  μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 210. 9819999.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιχειρήσεων που παρέχουν αποφρακτικές υπηρεσίες. Π

ιθανές κακοτεχνίες, κακή χρήση των σωληνώσεων ή φυσικές καταστροφές που μπορούν να φράξουν τις αποχετεύσεις σας, αντιμετωπίζονται άμεσα και διορθώνονται ταχύτατα. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ και οι φραγμένοι αγωγοί είναι για σας παρελθόν.

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο είναι μια δυναμική επιχείρηση που εξειδικεύεται στον τομέα των αποφράξεων και καθαρισμών αποχετευτικών αγωγών καθώς και των τακτικών συντηρήσεων αποχετευτικών δικτύων. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο επιτυχώς εδώ και τέσσερις δεκαετίες και κατέχουμε έκτοτε σταθερά την πρώτη θέση εξυπηρετώντας τόσο ιδιώτες όσο και βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Χρησιμοποιούμε επίσης καθαρισμό υδροβολής, ο οποίος είναι πολύ αποτελεσματικός για την απομάκρυνση αυτών των φραγμάτων που εμποδίζουν, όπως ρίζες δέντρου ή συσσώρευση λάσπης και ιζήματος. Αν είστε επαγγελματίας, ενδέχεται να έχετε ιδιαίτερη ανάγκη για καθαρισμό με υδροβολή ως μέσο προληπτικής συντήρησης, ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας.

 ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Μικρολίμανο – Καθαρισμός αποχέτευσης  με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Μικρολίμανο
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Μικρολίμανο
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Μικρολίμανο
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Μικρολίμανο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Μικρολίμανο
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Μικρολίμανο
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Μικρολίμανο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Μικρολίμανο
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η Αποφράξεις Μικρολίμανο  με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιώντας υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, σας παρέχει μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι,πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ  για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Μικρολίμανο και στα Νότια Προάστια

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη το Μικρολίμανο άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 981 9999 Τ.Κ. 18533

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ – Πάντα δίπλα σας

Θα είμαστε πάντα εκεί για να βοηθήσουμε, αλλά μπορείτε να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης προβληματικού φράγματος, έχοντας επίγνωση του τι ρίχνετε στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Ποτέ μην ρίχνετε πράγματα όπως προϊόντα γυναικείας υγιεινής, χαρτί υγείας, πάνες ή μωρομάντηλα στους σωλήνες σας.

Αν το επίμονο βούλωμα σας προκαλεί προβλήματα, μην ανησυχείτε. Μια γρήγορη κλήση προς τους αξιόπιστους τεχνικούς της Αποφράξεις Μικρολίμανο θα λύσει το ζήτημα αμέσως. Καλέστε μας σήμερα.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλo τo Μικρολίμανο άμεσα κοντά σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ  προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Μικρολίμανου.

Αποφράξεις λεκάνης Μικρολίμανο – Apofraxeis lekanis Freattida – Apofraxis lekanis Freattida – Apofrakseis lekanis Freattida – Apofraksis lekanis Freattida

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ και Πληροφορίες

Το Μικρολίμανο ή Φανάρι, ή λιμένας Κουμουνδούρου, πρώην Τουρκολίμανο και στην αρχαιότητα Λιμένας Μουνιχίας αποτελεί σήμερα τουριστική τοποθεσία και περιλαμβάνεται στην ευρύτερη συνοικία της Καστέλλας. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Πειραϊκής χερσονήσου συνορεύοντας με την συνοικία του Νέου Φαλήρου. Σήμερα, λόγω των καφετεριών και των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχει δώσει ώθηση στην εντατικοποίηση της νυκτερινής διασκέδασης.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Προάστια Πειραια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

21

Για αποφράξεις – Αποφρακτική Μικρολίμανο – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Μικρολίμανο στο Web 2.0

Αποφράξεις Μικρολίμανο wordpress

Αποφράξεις Μικρολίμανο blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Φρεαττύδα

Αποφράξεις Μικρολίμανο