Αποφραξεις Κηφισια
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφραξεις Κηφισιά – 24 ώρες – 210 80 000 14

Αποφράξεις Σταματίου Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφραξεις Κηφισιά με παρουσία 40 ετών στον χώρο έχει όλη την εμπειρία που χρειάζεται. Κατά την διάρκεια των εργασιών δεν προκαλούμε την παραμικρή βλάβη στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Εντοπίζουμε και πιθανές βλάβες που πρόκειται να γίνουν. Αυτό το έχουμε καταφέρει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αφού χρησιμοποιούμε κάμερα για τον εντοπισμό της βλάβης, που μπορεί να προήλθε είτε από την παλαιότητα της εγκατάστασης αλλά και πολλές φορές από εισχώρηση ριζών. Για εμάς η καλύτερη «πληρωμή» είναι το χαμόγελο των πελατών μας από τη συνεργασία τους μαζί μας.

Στην Αποφραξεις Κηφισιά είμαστε πολύ περήφανοι που αποτελούμε την νούμερο ένα επιλογή σας στον νομό Αττικής. Δεσμευόμαστε απέναντί σας να παρέχουμε άριστες εργασίες. Δουλεύουμε με προσοχή στη λεπτομέρεια. Εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προσφέροντάς σας ποιοτικές πάντα υπηρεσίες.

Διαθέτουμε τον πιο προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι για να χειριστούν και να αντιμετωπίσουν και το πιο τρομακτικό ζήτημα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Βασικός μας στόχος και σκοπός είναι οι πελάτες μας να μείνουν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την επίσκεψή μας. Είμαστε περήφανοι για την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας σωστά και με ειλικρίνεια. Κάθε επίσκεψη από μέρους μας θα είναι μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία για εσάς.

Καλέστε μας σήμερα για να λύσουμε κάθε σας απορία

Θα σας συμβουλεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε για την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος που σχετίζεται με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Θα συζητήσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας και τους εξηγούμε τι πρέπει να προσέχουν για την προληπτική προστασία του σπιτιού σας. Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία με σημασία και σεβασμό γιατί καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Γνωρίζουμε πόσο ψυχοφθόρα και αγχωτική μπορεί να γίνει μια έκτακτη κατάσταση στο αποχετευτικό σας σύστημα. Να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε για κάθε σας ανάγκη.

Συνολικά, η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνικοί μας αναλύουν σωστά μια κατάσταση και αντιμετωπίζεται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μηχανολογικό εξοπλισμό. Όταν θα αντιληφθείτε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας, γιατί άθελα σας θα δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αφήστε την Αποφραξεις Κηφισιά να επέμβει και να κάνει αυτό που γνωρίζει τόσο καλά. Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση και κάποιος από τους φιλικούς και ευγενικούς μας συνεργάτες θα σας απαντήσει και όχι κάποιος αυτόματος τηλεφωνητής. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, με ευγένεια, επαγγελματισμό και απαράμιλλη εξυπηρέτηση, είναι πάντα εκεί κοντά σας για να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των αποχετευτικών σας δικτύων.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο

Για:

 • αποφράξεις
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμό αποχέτευσης
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • ξεβούλωμα φρεατίου
 • ξεβούλωμα λεκάνης
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη σιφωνιού δαπέδου.

Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

Η Αποφραξεις Κηφισιά ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970 και έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες και πιο σεβαστές εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων σε όλη την περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Χάρη στην εμπιστοσύνη σας και την σκληρή μας προσπάθεια, έχουμε καταφέρει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε μόνο άριστες υπηρεσίες. Οι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι αποκλειστικά από την εταιρία μας και σας φροντίζουν σαν να είστε μέλη της οικογένειάς τους. Δεν θα φύγουν από το χώρο σας αν δεν ολοκληρώσουν την εργασία που έχουν αναλάβει με απόλυτη επιτυχία. Όλα τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας και προηγμένης τεχνολογίας που συνεχώς ανανεώνονται.

Είμαστε υπερήφανοι για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε και τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης στους πελάτες μας. Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί με τα υψηλότερα πρότυπα εξειδίκευσης και ασφάλειας και είναι σε θέση να προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις σε ό,τι πρόβλημα και αν έχετε.

Καλέστε Αποφράξεις Κηφισιά που ειδικεύεται και είναι γνώστης σε τέτοιου είδους ζητήματα γιατί η μικρή ή καθόλου εμπειρία θα κάνει τα προβλήματα να εμφανίζονται ξανά και ξανά. Οι πιο συνήθεις αιτίες που οδηγούν στο φράξιμο αποχετεύσεων σας είναι η συσσώρευση από λίπη, τρίχες, ρίζες και φύλλα δέντρων, είδη υγιεινής περιποίησης και διάφορα άλλα αντικείμενα που μπορείτε να φανταστείτε.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο για εσάς και το περιβάλλον.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να σας προτείνουμε και προγράμματα προληπτικής συντήρησης, έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε είδους κτίρια όπως:

 • εστιατόρια
 • νοσοκομεία
 • γραφεία
 • ξενοδοχεία
 • σούπερ μάρκετ
 • καταστήματα
 • εκπαιδευτικά ιδρύματα
 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες, κ.α.

  ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
  ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Αντιμετωπίζοντας τις υψηλές προσδοκίες όλων των πελατών μας, η Αποφράξεις Κηφισιά έχει γίνει πλέον γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένη, επαγγελματική, άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.

Καλέστε Αποφραξεις Κηφισιά. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλες τις Κυριακές και αργίες. Θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σας, άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΆ

Ενώ η επαγγελματική συντήρηση και καθαρισμός των αποχετεύσεων της Αποφραξεις Κηφισιά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα υγιές σύστημα αποχέτευσης, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να αποφύγετε την εμφάνιση κάποιων εμπλοκών: Πρώτον, αποφεύγετε πάντα να ρίχνετε λίπη στη δική σας αποχέτευση.

Μπορεί να νομίζετε ότι ένα μικρό κομμάτι λίπος δε θα είναι πρόβλημα, αλλά κάθε λίπος που πέφτει στην αποχέτευσή σας μπορεί να οδηγήσει σε πιθανό μπλοκάρισμα. Επίσης, χρησιμοποιήστε τα ειδικά φίλτρα για τους νιπτήρες, τα ντους και τις μπανιέρες. Αυτό θα σταματήσει πολλά από τα απορρίμματα τροφίμων και τις τρίχες που διαφορετικά θα έμπαιναν στον σωλήνα αποχέτευσης.

Αποφραξεις Κηφισιά – Υπηρεσίες

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τους σωλήνες αποχέτευσης σε καλή κατάσταση είναι να προγραμματίστε μια υπηρεσία καθαρισμού και συντήρησης από την Αποφράξεις Κηφισιάς σήμερα. Οι εκπαιδευμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα έρθουν στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και θα βεβαιωθούν ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Θα επιθεωρήσουμε το σύστημα αποχέτευσης και θα κάνουμε επεμβάσεις όταν χρειαστεί. Θα καθαρίσουμε τους σωλήνες αποχέτευσης. Όλα τα μαλλιά, τα λίπη, τα υπολείμματα τροφών και άλλες ουσίες να αφαιρεθούν με ασφάλεια από το σύστημα. Μην περιμένετε έως ότου έχετε έκτακτη ανάγκη με τις αποχετεύσεις σας στην Κηφισιά και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Επικοινωνήστε με την Αποφραξεις Κηφισια τώρα για καθαρισμό και συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων.

ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΡΙΖΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ μπορεί να καθαρίσει ακόμη και τα πιο επίμονα μπλοκαρίσματα με τη χρήση ηλεκτροκίνητων περιστροφικών μηχανημάτων. Αυτά τα μηχανήματα που διατίθενται από την Αποφράξεις Κηφισιά μπορούν να καθαρίσουν σχεδόν όλες τις εμπλοκές.
Όταν χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση των εμπλοκών και την αφαίρεση των ριζών του δέντρου, το αποτέλεσμα είναι σχεδόν 100% αποτελεσματικό, αποκαθιστώντας την πλήρη λειτουργία στις σωληνώσεις. Τα διάφορα μεγέθη και τα σχέδια των κοπτών και των λεπίδων που χρησιμοποιούνται από τους τεχνικούς της Αποφράξεις Λαύριο εξασφαλίζουν ότι τα περιστροφικά μηχανήματα μπορούν να φτάσουν γύρω από τις γωνίες και τις στροφές των σωλήνων, φθάνοντας σε διαφορετικά απρόσιτα σημεία.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 80 000 14 για όλη την Κηφισιά άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Κηφισιά προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης.

Σαράντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Κηφισιάς.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού στην Κηφισιά πιστεύουν ότι μπορούν να χειριστούν τα απλά ζητήματα της αποχέτευσης των κατοικιών τους. Όταν ένα πρόβλημα εμφανίζεται ξανά και ξανά, είναι καιρός να καλέσετε ένα επαγγελματικό τεχνικό. Η ομάδα μας θα ανταποκριθεί γρήγορα και οι αποχετεύσεις σας θα ρέουν κανονικά σε ελάχιστο χρόνο!

Ένα μικρό πρόβλημα αποχέτευσης μπορεί να οδηγήσει σε υπερχειλίσεις πολύ γρήγορα, αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας είναι πλήρως καταρτισμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στις αποχετεύσεις σας, τις τουαλέτες, τις μπανιέρες, τους νεροχύτες και τα φρεάτια.

Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε.

Αφού φτάσατε μέχρι εδώ είστε τόσο κοντά στην μόνιμη λύση του προβλήματος σας. Ένα τηλέφωνο κοντά !!! Καλέστε μας και απολαύστε το επίπεδο ποιότητας στις εργασίες που μας χαρακτηρίζει και μας έχει ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό στον τομέα της απόφραξης και του καθαρισμού φρεατίων αφού ακούσουμε προσεκτικά την εικόνα που έχετε για το πρόβλημα και αφού επιθεωρήσουμε και εμείς τους αγωγούς και την κατάσταση του δικτύου θα σας δώσουμε μια τίμια και ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του και θα σάς ενημερώσουμε για τις επιλογές σας. Είμαστε βέβαιοι ότι η εικόνα που θα σχηματίσετε για την εταιρία μας θα είναι τέτοια που θα μας συστήσετε και σε όποιον άλλο φίλο ή γνωστό σας στο μέλλον.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Κηφισιά όλο το 24ωρο

Από την πρώτη μέρα που λειτούργησε η επιχείρησή μας, συνειδητοποιήσαμε ότι η υπέροχη και επιτυχημένη εξυπηρέτηση των πελατών ξεκινά από τους ανθρώπους μας.

Οι άνθρωποι μας, η ομάδα μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε, είναι ο λόγος που οι πελάτες μας έχουν αναπτύξει μακροπρόθεσμες σχέσεις και μας συστήνουν και σε άλλους.

Έχουμε διαπιστώσει ότι η επίλυση των προβλημάτων του πελάτη δεν είναι μόνο η απόφραξη της αποχέτευσης ή η άντληση των υδάτων. Είναι η έγκαιρη παράδοση των υπηρεσιών με σεβασμό στον προϋπολογισμό και την ιδιοκτησία του κάθε πελάτη.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας θέλουν:

 • απαντήσεις στα ερωτήματά τους και λύσεις στα προβλήματά τους 24 ώρες το 24ωρο.
 • να επικοινωνούν με πραγματικούς ανθρώπους και όχι με έναν αυτόματο τηλεφωνητή και ηχητικά μηνύματα.
 • μια εταιρεία με έμπειρους τεχνικούς και υπερσύγχρονα μηχανήματα
 • να είναι σίγουροι για την επιλογή τους, ώστε να μπορούν να συστήσουν άνετα την εταιρεία μας για την οικογένεια και τους φίλους τους.
 • Ο τεχνικός να αναλύσει τα προβλήματα, τις βασικές αιτίες και για να αντιμετωπίσει επαγγελματικά το θέμα.

Μετά από τόσα χρόνια γνωρίζουμε ότι αυτοί οι στοιχειώδεις κανόνες αποτέλεσαν τη βάση για την επιτυχία μας και συνεχίζουμε να ενσωματώνουμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διασφαλίσουμε ότι ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας.

Αποφραξεις Κηφισια σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Κηφισιά – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Κηφισιά με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Κηφισιάς παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Κηφισιά
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Κηφισιά
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Κηφισιά
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Κηφισιά
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Κηφισιά
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Κηφισιά
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Κηφισιά
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Κηφισιά
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Κηφισιά
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Κηφισιά
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Αποφραξεις – Αντλήσεις Υδάτων Κηφισιά

Όλοι ξέρουμε ότι το αποχετευτικό σύστημα των μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ σε πολλές περιοχές είναι και ουσιαστικά ανύπαρκτο. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν προκαλούνται περαιτέρω προβλήματα εξαιτίας έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως ξαφνικές νεροποντές και σφοδρές βροχοπτώσεις.

Η εταιρεία μας διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων, ακόμα και στις πιο δύσβατες περιοχές.  Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα, μηχανήματα άντλησης νερού και ειδικές αντλίες απορρόφησης είναι τα όπλα μας στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Έτσι, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ανατεθεί, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και τεχνικές και εργαζόμενους με μεράκι και επαγγελματισμό.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εμάς.

Η αποφρακτική εταιρία της Κηφισιάς ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Αποφραξεις Κηφισιά – Για όλα τα προβλήματα της αποχέτευσης

Οι Αποφραξεις Κηφισιά με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Κηφισια καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή.

Αποφράξεις Κηφισιά, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Απόφραξη στην Κηφισιά και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Απόφραξη με ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα

Η απόφραξη με ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα είναι η πρώτη βοήθειά που θα χρειαστείτε από την Αποφράξεις Κηφισιά, αν δεν εφαρμόζονται άλλα μέτρα ταχείας αποκατάστασης, όπως η χρήση εμβόλου. Μπορεί εύκολα να καθαρίσει μικρά προβλήματα φράγματος για να αυξήσει την ταχύτητα ροής του νερού. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση του.

Η άκρη του μηχανήματος είναι μικρή, οπότε η διαδρομή που καθαρίζεται είναι το ίδιο φαρδιά, όσο αυτή. Ενώ χρησιμοποιούμε το περιστροφικό μηχάνημα της Αποφραξεις Κηφισιά, να ξέρετε ότι μπορεί να προκαλέσει πιθανή βλάβη στον αγωγό σας.

Εάν το σπίτι σας είναι αρκετά παλιό, μπορεί να έχετε γαλβανισμένους σωλήνες. Το άκρο του μηχανήματος καθώς γυρίζει η λαβή, μπορεί να ξύσει τις πλευρές των σωλήνων. Όταν εφαρμόζεται δυνατά, ο σωλήνας μπορεί να ραγίσει ή εάν είναι ήδη αδύναμος, μπορεί να σπάσει εντελώς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε ένα περιστροφικό μηχάνημα επειδή το μέταλλο του μπορεί να αφήσει γρατσουνιές στο φινίρισμα πορσελάνης της τουαλέτας.

Μην το κάνετε μόνοι σας

Ανάλογα με τον τύπο του υλικού κάτω από το στρώμα πορσελάνης, οι γρατσουνιές μπορεί να οδηγήσουν σε σκουριά. Τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα μπορεί να φαίνονται απλά αλλά μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό λόγω ακατάλληλης χρήσης από μη εξειδικευμένα άτομα.

Η ενέργεια στο συσπειρωμένο σύρμα μπορεί να το ανατρέψει και να σας χτυπήσει. Ένα ηλεκτροκίνητο περιστροφικό μηχάνημα είναι επικίνδυνο, εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά τη λειτουργία του. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να καθαρίσουμε τα βασικά μπλοκαρίσματα για να αυξήσουμε τη ροή του νερού μέσω των σωλήνων αποστράγγισης.

Μπορεί να ανοίξει μια τρύπα μέσα από το μπλοκάρισμα, αλλά επειδή δεν είμαστε σίγουροι ότι όλα έχουν αφαιρεθεί, μπορεί να έχετε άλλη μία εμπλοκή μέσα σε λίγους μήνες. Ωστόσο στην Αποφραξεις Κηφισιά ελέγχουμε τους σωλήνες σας για να δούμε αν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και να δώσουμε μια πιο αποτελεσματική λύση, πιθανόν με ένα πιεστικό υδροβολής με νερό υψηλής πίεσης. Για κάθε εργασία διαθέτουμε τα απαραίτητα εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές μεθόδους, για να είστε σίγουροι ότι κάθε σας πρόβλημα θα λυθεί οριστικά, αποτελεσματικά και εγγυημένα.

Αποφραξη στην Κηφισια και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 80 000 14

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στην Κηφισιά

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφραξεις Κηφισιά και στα Βόρεια Προαστια

Απόφραξη μπανιέρας Κηφισιά

Μην αφήνετε ένα μπλοκάρισμα στην μπανιέρα σας να εξελιχθεί σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Εάν το σιφόνι της μπανιέρας σας δεν στραγγίζει σωστά, θα θελήσετε να λυθεί γρήγορα, πριν κλιμακωθεί η κατάσταση και πλημμυρίσετε.

Η Αποφράξεις Κηφισιά με την σκληρή δουλειά και την εμπιστοσύνη που εσείς μας έχετε δείξει, έχει καθιερωθεί η νούμερο ένα επιλογή σας στον καθαρισμό αποχετεύσεων, στην συντήρηση και την απόφραξη των αποχετευτικών συστημάτων. Για αυτό και μπορούμε να αποφράξουμε την μπανιέρα σας γρήγορα και εύκολα. Πάντα υπάρχει κάποιο αυτοκινούμενο συνεργείο για να έρθει άμεσα στο δικό σας σπίτι. Οι έμπειροι επαγγελματίες τεχνικοί με τα κατάλληλα εργαλεία θα επιλύσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Εάν λοιπόν έχει βουλώσει η μπανιέρα σας, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Κηφισιά τώρα και σύντομα θα μπορείτε να απολαμβάνετε και πάλι ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Αποφράξεις Κηφισιά … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Κηφισιά … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Κηφισιάς με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στη Κηφισιά για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Κηφισιά από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφραξεις Κηφισια σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφραξεις Κηφισιά η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Κηφισιά – Apofraxeis lekanis Khfisia – Apofraxis lekanis Khfisia – Apofrakseis lekanis Khfisia – Apofraksis lekanis Khfisia

Αποφράξεις Κηφισιά και Πληροφορίες

H Κηφισιά είναι δημοτική ενότητα και ιστορική έδρα του Δήμου Κηφισιάς στο Βόρειο Τομέα του Αθηναϊκού Πεδίου με 43.929 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2001.

Η περιοχή είναι γνωστή για την εμπορική της αγορά, την άρτια ρυμοτομία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων, τους επιβλητικούς πυργίσκους και την αγάπη των κατοίκων της για την ανθοκομία. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και ο συνοικισμός απλώνεται από την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό έως το Πεντελικό.

Τμήμα της Κηφισιάς έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Βόρεια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφραξεις Κηφισιά – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Κηφισιά | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Κηφισιάς μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Κηφισιάς. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Κηφισιάς.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Κηφισιά στο Web 2.0

Αποφράξεις Κηφισιά wordpress

Τοπικές εταιρίες για αποφραξη στην Κηφισιά

Αποφράξεις Κηφισιά