ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ

Η αρτιότητα εκπαίδευσης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ στις αποφράξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τυπικές παρεμποδίσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις και σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης αντιμετωπίζοντας άμεσα κάθε πρόβλημα.Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ φροντίζουμε πάντα ώστε να χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση κατάλληλων μηχανημάτων για κάθε εργασία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ

Παρέχουμε 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 7 ημέρες την εβδομάδα και ακριβείς εκτιμήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού της αποχέτευσης. Είμαστε ειδικοί στις φραγμένες αποχετεύσεις, με πάνω από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον κλάδο και στόχος μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

Στην Αποφράξεις Κερατέα, είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, εσείς μας κάνετε ακόμη καλύτερους!

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931 030303 για όλη την Κερατέα άμεσα κοντά σας

 

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό. Ειδικοί όλοι στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα πέντε χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Κερατέας.

καθαρος μετα απο αποφραξη νιπτηρας
καθαρος μετα απο αποφραξη νιπτηρας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Κερατέα – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Κερατέα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Κερατέας παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Κερατέα
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Κερατέα
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Κερατέα
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Κερατέα
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Κερατέα
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Κερατέα
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Κερατέα
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Κερατέα
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Κερατέα
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Κερατέα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Κερατέα
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Κερατέα
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Κερατέα
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

  Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

  Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η Αποφρακτική Κερατέας, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης
  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης

  ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

  Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, θα έχετε πλήρη εικόνα των σωληνώσεών σας εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα από την επίπονη διαδικασία ενός ενδεχόμενου καταστροφικού σκαψίματος.

  Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

  Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

  Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις. Λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ  για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ,  μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Έτσι,  θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

καθαρισμος αποχετευτικου δικτυου στην Κερατεα
καθαρισμος αποχετευτικου δικτυου στην Κερατεα

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση. Αποφράξεις Κερατέα και στα Νότια Προάστια

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303για όλη την Κερατέα άμεσα κοντά σας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ.19001

 

 Αποφράξεις Κερατέα και στα Ανατολικά Προάστια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ, θα βρείτε πάντα ανταγωνιστικές τιμές ολόκληρο το 24ωρο! Αποφράξεις Κερατέα και ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Κερατέας με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Κερατέα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ από την εταιρεία μας εδώ και 40 συνεχή χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφραξεις Κερατέα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Αποφράξεις λεκάνης Κερατέα – Apofraxeis lekanis Keratea – Apofraxis lekanis Keratea – Apofrakseis lekanis Keratea – Apofraksis lekanis Keratea

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΕΡΑΤΕΑ και Πληροφορίες

Η Κερατέα είναι πόλη της Αττικής, που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Βρίσκεται στα νότια της Αττικής, χτισμένη στους βόρειους πρόποδες του όρους Πάνειο σε υψόμετρο 190 μέτρων. Απέχει 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα με την οποία συνδέεται μέσω της λεωφόρου Λαυρίου και 16 χιλιόμετρα από το Λαύριο. Επίσης απέχει περίπου οκτώ χιλιόμετρα από τις ανατολικές ακτές της Αττικής. Κοντινότερες παραλίες στην Κερατέα είναι η Παραλία Κακής Θάλασσας και η παραλία Δασκαλειού.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Κερατεα – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Κερατέα στο Web 2.0

Αποφράξεις Κερατέα wordpress

Αποφράξεις Κερατέα blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Κερατέα

Αποφράξεις Κερατέα

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ