ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ είναι στον τομέα των αποφράξεων εδώ και πολλά χρόνια και σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές μεθόδους και εξοπλισμό για να βρούμε ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις του ακινήτου σας θα αποφραχθούν και θα λειτουργούν πλήρως άμεσα.

Υπάρχουν φορές που είναι προφανές ότι έχετε ένα φράγμα-όπως όταν το νερό δεν αποστραγγίζεται ενώ κάνετε μπάνιο ή ξεπλένετε την τουαλέτα. Άλλα σημάδια είναι “γάργαροι ήχοι” που προέρχονται από τη λεκάνη της τουαλέτας όταν χρησιμοποιείτε το νεροχύτη ή μια δυσάρεστη μυρωδιά που προέρχεται από τις αποχετεύσεις.

Μπορεί να μπορείτε να απομακρύνετε το βούλωμα χρησιμοποιώντας ένα έμβολο μόνοι σας. Αλλά για πιο δύσκολα ζητήματα, χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις Καστέλλα και προσωπικό

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ το προσωπικό μας δεν είναι μόνο εξαιρετικά καταρτισμένο για το πώς να διορθώσει τα προβλήματα, αλλά είναι επίσης ικανό να τα διαγνώσει. Χρησιμοποιούμε επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, για να προσδιορίσουμε την αιτία και την πηγή του φράγματος.

Καλέστε την Αποφράξεις Καστέλλα ανά πάσα στιγμή. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ προσφέρει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο,Κυριακές και αργίες.

Θα βρίσκεται μαζί σας σύντομα μετά από το τηλεφώνημα σας και οι ευγενικοί και φιλικοί τεχνικοί της θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά σεβόμενοι την ιδιοκτησία σας. Όλοι οι τεχνικοί είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι με την υγεία και την ασφάλεια που τηρούνται σε κάθε περίπτωση.
Αν υποψιάζεστε ότι αποχετεύσεις σας μπορεί να έχουν φράξει, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑτο συντομότερο δυνατόν. Θα σας σώσει από πολλά και σοβαρά προβλήματα! Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των τρωκτικών και των παρασίτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – Καλέστε μας τώρα στο 6931030303. Είμαστε πάντα πολύ κοντά σας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις Καστέλλα – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Καστέλλα με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Καστέλλα παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Καστέλλα
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Καστέλλα
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Καστέλλα
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Καστέλλα
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Καστέλλα
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Καστέλλα
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Καστέλλα
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Καστέλλα
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Καστέλλα
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Καστέλλα
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ:

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

  Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Τηλέφωνα Απόφραξης 6931030303 για όλη την Καστέλλα  άμεσα κοντά σας

Οι δυσάρεστες οσμές και τα λιμνάζοντα ύδατα που δημιουργούν οι φραγμένες αποχετεύσεις είναι μια από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού επεμβαίνουμε σωστά και λειτουργικά σεβόμενοι τις σωληνώσεις σας. Στην περιοχή του Μοσχάτου σε αρκετές περιπτώσεις είναι επιβαρυμένες λόγω παλαιότητας.

Η πολυπλοκότητα επίσης του δικτύου λόγω της πυκνής δόμησης σε μερικές περιοχές είναι ένας ακόμα λόγος που η μεγάλη μας γνώση της περιοχής μας βοηθάει να λύσουμε το πρόβλημα σας ταχύτερα και οικονομικότερα. Τίποτα πιο σημαντικό για εμάς από το να δημιουργούμε πελάτες που όταν ξανά αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα ή αν οι ανάγκες τους είναι εκ φύσεως επαναλαμβανόμενες, να μας ξανά προτιμήσουν.

Η Αποφρακτική εταιρία της Καστέλλας, ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ είναι μια επιχείρηση καθαρισμού αποχέτευσης και απόφραξης και εξυπηρετεί το Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές από το 1985. Αφού βρισκόμαστε στον τομέα υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης εδώ και πάνω από 35 χρόνια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για την ταχεία και επαγγελματική επίλυση των προβλημάτων των αποχετευτικών συστημάτων.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Παρέχουμε καθαρισμούς, αποφράξεις, συντηρήσεις και επιθεωρήσεις με κάμερα σε φρεάτια και γραμμές αποχέτευσης και όλα αυτά στη χαμηλότερη τιμή από τους περισσότερους ανταγωνιστές μας. Με υπηρεσίες 5 αστέρων, θα μετατρέψουμε μια δυσάρεστη κατάσταση στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, σε μια ευχάριστη εμπειρία, γλιτώνοντας σας από ταλαιπωρίες και χρήματα από την τσέπη σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισ

κόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Καστέλλα για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

Καθαρισμός αποχέτευσης
Καθαρισμός αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα

αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ριζες που εβγαλαν τεχνικοι μας απο φρεατιο
ριζες που εβγαλαν τεχνικοι μας απο φρεατιο

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

6931030303 Τ.Κ. 18533

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑ λειτουργεί όλο το 24ωρο, παρέχοντάς σας ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Αποφράξεις Καστελλα και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Καστέλλας με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αποφράξεις Καστέλλα για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Καστελλα από την εταιρεία μας εδώ και 35 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση.  Αποφράξεις Καστέλλα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

Αποφράξεις λεκάνης Καστελλα – Apofraxeis lekanis Kastella – Apofraxis lekanis Kastella – Apofrakseis lekanis Kastella – Apofraksis lekanis Kastella

ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Καστέλλα αποτελεί συνοικία του Πειραιά που περιλαμβάνει το περίφημο Μικρολίμανο.

Πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Καστελλα – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Καστέλλα | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα και φθηνά. Οποιαδήποτε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής της Καστέλλας μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Καστέλλας. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Καστέλλας.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

αποφραξη με πιεστικο μηχανημα
αποφραξη με πιεστικο μηχανημα

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ