ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ σας προσφέρει   μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ είναι στον τομέα των αποφράξεων εδώ και 40 χρόνια και σε όλο αυτό το διάστημα έχουμε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές μεθόδους και εξοπλισμό για να βρούμε ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις του ακινήτου σας θα αποφραχθούν και θα λειτουργούν πλήρως άμεσα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ, εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρει υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλες τις περιοχές της Βούλας. Η δουλειά μας είναι απόλυτα εγγυημένη.  Δώστε μας την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε, να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που αντιμετωπίζει τους πελάτες της με ειλικρίνεια, σεβασμό και εκτίμηση, επιλέξτε εμάς. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στη Βούλα και σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ με την πιο εξειδικευμένη τεχνολογία

Η προηγμένη και εξειδικευμένη τεχνολογία μας, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας γρήγορα και αποτελεσματικά, καθιστώντας την Αποφράξεις Βούλα την νούμερο ένα επιλογή για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή των νότιων προαστίων. Έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε πώς να ολοκληρώσουμε το έργο μας σε ελάχιστο χρόνο και σωστά από την πρώτη φορά. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ έχουμε τα προσόντα να αναλάβουμε την διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας απόφραξης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγεία και την ασφάλεια σας.

jet υψηλης πιεσης για αποφραξη
jet υψηλης πιεσης για αποφραξη

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

Αποφράξεις Βούλα εφαρμογές

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Βούλα σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Αποφράξεις Βούλα εφαρμογές σε:

 •  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 •  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 •  ΓΡΑΦΕΙΑ
 •  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 •  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 •  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 •  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 •  ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 •  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.
τεχνικος μας πραγματοποιει αποφραξη στην περιοχη Βουλα
τεχνικος μας πραγματοποιει αποφραξη στην περιοχη Βουλα

Αποφράξεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Η Αποφράξεις Βούλα, λειτουργεί και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο με πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά, με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βούλας. Με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Αποφράξεις Βούλα για κατοικίες, για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Διενεργούμε Αποφράξεις εδώ και 40 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Αποφράξεις Βούλα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η Αποφρακτική Βούλας, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την Αποφρακτική Βούλας για να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της Αποφράξεις Βούλα, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην Αποφράξεις Βούλας, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Βούλα για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα! Επίσης είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΒΟΥΛΑ

Στην εταιρεία μας, η επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση. Προσφέρουμε παροχές εξυπηρέτησης στους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα! Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί και εξυπηρετεί την Βούλα και τα γύρω προάστια. Αποφράξεις Βούλα και στα Νότια Προάστια

ριζες συσσωρευμενες μεσα σε αποχετευση
ριζες συσσωρευμενες μεσα σε αποχετευση

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης γίνεται με τη μέθοδο της υδροβολής. Αν παραμελήσετε τις αποχετεύσεις σας, θα έχετε δυσάρεστες οσμές και τελικά θα βουλώσει. Αυτό θα οδηγούσε σε άλλα προβλήματα. Μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα ντουλάπια, τους τοίχους και τα δάπεδα. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία, όπως η Αποφρακτική Βούλας, να κάνει έναν λεπτομερή καθαρισμό αποχέτευσης στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα εξαλειφθούν οποιεσδήποτε μυρωδιές ή οι συσσωρευμένες ουσίες που έχουν συγκεντρωθεί στην αποχέτευση του κτιρίου σας. Πράγματα όπως λίπος, πουρί, τρίχες και τρόφιμα μπορεί να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα. Θα γίνουν σκληρές μάζες μετά από λίγο καιρό και πρέπει να απομακρυνθούν από την αποχέτευσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας, έχουμε στη διάθεσή μας πληθώρα λύσεων και υπηρεσιών. Έχουμε την ικανότητα να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απλή ή σύνθετη ανάγκη των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας σήμερα και θα χαρούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο
καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο

Αποφρακτική Βούλας – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 16673

ΒΟΥΛΑ

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα.

πηγή: Wikipedia

Αποφράξεις Βούλα στο Web 2.0

Αποφράξεις Βούλα wordpress

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ