ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», εδώ και 35 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλες τις περιοχές της Βούλας. Η δουλειά μας είναι απόλυτα εγγυημένη.  Δώστε μας την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε, να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας. Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που αντιμετωπίζει τους πελάτες της με ειλικρίνεια, σεβασμό και εκτίμηση, επιλέξτε εμάς. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στη Βούλα και σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μπορεί η coca-cola να ξεβουλώσει τον νεροχύτη ή τον νιπτήρα;

Για ήπια βουλώματα μπορείτε να δοκιμάσετε την γνωστή σε όλους coca-cola. Ρίξτε ένα μπουκάλι 2 λίτρων (Pepsi, Coca-cola) ή γενικά υποκατάστατα τέτοιου τύπου στην τρύπα του βουλωμένου αγωγού. Αυτού του τύπου τα αναψυκτικά είναι στην πραγματικότητα αρκετά καυστικά και αποτελεσματικά στην απομάκρυνση της συσσώρευσης μαζών των αποχετεύσεων, αλλά είναι πολύ πιο ήπια από τα εμπορικά τοξικά καθαριστικά τα οποία μπορεί να φθείρουν τις σωληνώσεις.

Το ξίδι θα βλάψει τους πλαστικούς σωλήνες PVC;

Τα περισσότερα χημικά καθαριστικά παράγουν θερμότητα στο εσωτερικό του σωλήνα. Το PVC μπορεί να μην αντέξει τη θερμότητα και να αλλοιωθεί ή να φθαρεί η σύνδεση των αρμών των σωλήνων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια οικιακή χημική ουσία απόφραξης, δοκιμάστε ξίδι και μαγειρική σόδα. Δεν δημιουργούν κανένα κίνδυνο στους σωλήνες σας, αρκεί να μην τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με βραστό νερό.

Το Βραστό νερό μπορεί να βλάψει του πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης;

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

Είναι ασφαλές να ρίχνουμε ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας;

Για τη συντήρηση των σωληνώσεων της αποχέτευσης μερικοί προτείνουν να ρίχνετε ζεστό νερό στο νεροχύτη της κουζίνας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της συσσώρευσης που προκαλεί φραγμούς στην εσωτερική επιφάνεια των σωλήνων. Εναλλακτικά, ρίξτε ένα φλιτζάνι ξίδι στο σιφώνι της κουζίνας και αφήστε το να παραμείνει για 30 λεπτά.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Η προηγμένη και εξειδικευμένη τεχνολογία μας, μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας γρήγορα και αποτελεσματικά, καθιστώντας την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» την νούμερο ένα επιλογή για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων. Έχουμε την εμπειρία και ξέρουμε πώς να ολοκληρώσουμε το έργο μας σε ελάχιστο χρόνο και σωστά από την πρώτη επίσκεψη. Έχουμε τα προσόντα να αναλάβουμε την διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας απόφραξης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγεία και την ασφάλειά σας.

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στη Βούλα.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Βούλας.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στη Βούλα.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στη Βούλα.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στη Βούλα.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στη Βούλα.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στη Βούλα.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στη Βούλα.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στη Βούλα.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στη Βούλα.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στη Βούλα.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στη Βούλα.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στη Βούλα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ. (κ.α.)

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όλο το 24ωρο με πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά, με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Βούλας. Με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει.

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Στην εταιρεία μας, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτουμε, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Καλέστε μας για να γίνει σωστά η εργασία κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε μας για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Στην εταιρεία μας, η επί 35 χρόνια δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή. Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση. Προσφέρουμε παροχές εξυπηρέτησης στους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα! Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί και εξυπηρετεί την Βούλα και τα γύρω προάστια.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

καθαρισμος αποχετευσης με πιεστικο
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης γίνεται με τη μέθοδο της υδροβολής. Αν παραμελήσετε τις αποχετεύσεις σας, θα έχετε δυσάρεστες οσμές και τελικά θα βουλώσει. Αυτό θα οδηγούσε σε άλλα προβλήματα. Μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα ντουλάπια, τους τοίχους και τα δάπεδα. Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία, όπως η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», να κάνει έναν λεπτομερή καθαρισμό αποχέτευσης στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα εξαλειφθούν οποιεσδήποτε μυρωδιές ή οι συσσωρευμένες ουσίες που έχουν συγκεντρωθεί στην αποχέτευση του κτιρίου σας. Πράγματα όπως λίπος, πουρί, τρίχες και τρόφιμα μπορεί να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα. Θα γίνουν σκληρές μάζες μετά από λίγο καιρό και πρέπει να απομακρυνθούν από την αποχέτευσή σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Ταχεία εξυπηρέτηση, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες.
Κυριακές και Αργίες.

Λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μας, έχουμε στη διάθεσή μας πληθώρα λύσεων και υπηρεσιών. Έχουμε την ικανότητα να διαμορφώνουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε απλή ή σύνθετη ανάγκη των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας σήμερα και θα χαρούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΒΟΥΛΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ