Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφραξεις Αργυρουπολη – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Αποφραξεις Αργυρουπολη. Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1970 και παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην Αργυρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής. Συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε χάρη σε εσάς διατηρώντας ένα ισχυρό και αξιόπιστο όνομα. Νούμερο 1 προτεραιότητα μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι γνωστό ότι παρέχει μια έντιμη διάγνωση του προβλήματός σας και μια δίκαιη τιμή για τον καθορισμό του – όχι για να σας πουλήσει μια λύση που δεν χρειάζεστε.

Σήμερα, ο στόλος μας περιλαμβάνει πλήρως εφοδιασμένα φορτηγά και αποστολή τους είναι να παρέχουν άριστες υπηρεσίες σε δίκαιη τιμή, να παραμένουν αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και να αντιμετωπίζουν με ακεραιότητα και σεβασμό το περιβάλλον.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Είτε το πρόβλημά σας είναι κοινό, όπως τα μαλλιά, τα τρόφιμα ή οι ρίζες των δέντρων, ή ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα όπως το λίπος ή τα μπάζα, η Αποφράξεις Αργυρούπολη έχει τη λύση. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα εκτιμήσουν την κατάστασή σας και θα προτείνουν μόνο ότι είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση των αποχετεύσεων σας.

Αποφραξεις Αργυρουπολη – αποτελεσματικά και οικονομικά

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία, για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που έχετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Είμαστε εταιρεία που σέβεται τον προϋπολογισμό σας χρησιμοποιώντας προηγμένο εξοπλισμό και που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει. Επιπλέον με τα προγράμματα τακτικής προληπτικής συντήρησης σας απαλλάσσουμε από μελλοντικά προβλήματα. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε συμβουλές.

Καθαρισμός αποχέτευσης στην Αργυρούπολη από την Αποφράξεις Αργυρούπολη
Καθαρισμός αποχέτευσης στην Αργυρούπολη από την Αποφράξεις Αργυρούπολη

Με εμπειρία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών, έχουμε την ικανότητα να προσφέρουμε κάθε υπηρεσία σε πλήρως ανταγωνιστικές τιμές. Τα αφοσιωμένα και αξιόπιστα τεχνικά μας συνεργεία είναι οπλισμένα με τεχνογνωσία και εμπειρία για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα σχετικό με την αποχέτευση. Στόχος μας πάντα είναι η ικανοποίηση σε συνάρτηση με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος σας. Έχουμε επενδύσει στις πιο εξελιγμένες μορφές τεχνολογίας που παρέχει ακριβείς εκτιμήσεις και τρόπους αντιμετώπισης σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν να ήταν μέλη της οικογένειάς μας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Οι τεχνικοί μας έχουν άρτια εκπαιδευτεί αποκλειστικά από εμάς και τα μηχανήματα που φέρουν τα οχήματα του στόλου μας είναι προηγμένης τεχνολογίας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την σκληρή δουλειά που μας βοήθησε να καταφέρουμε και χτίσουμε την εταιρεία μας, έχοντας ως σκοπό την 100% ικανοποίησή των πελατών μας.

Αποφραξεις Αργυρουπολη – λύσεις σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης

Γνωρίζοντας και κατανοώντας πόσο αγχωτικό και ψυχοφθόρο είναι όταν ξαφνικά εμφανίζεται πρόβλημα στη γραμμή της αποχέτευσης σας. Διαταράσσεται η καθημερινότητά σας και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρετε την ώρα και την στιγμή που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό το λόγο, μπορείτε να καλείτε την Αποφράξεις Αργυρούπολη όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Έχετε βουλωμένα φρεάτια και νομίζετε ότι έχετε εξαντλήσει όλες σας τις επιλογές για την αντιμετώπισή τους; Έχετε παρατηρήσει ότι η αποστράγγιση του νερού στην μπανιέρα ή το ντους σας γίνεται πολύ αργά; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους τεχνικούς της Αποφράξεις Αργυρούπολη για όλες τις ανάγκες καθαρισμού της αποχέτευσης σας στην Αργυρούπολη και την ευρύτερη περιοχή. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα είναι σε θέση να καθαρίσουν τους σωλήνες σας σε χρόνο μηδέν και να αποκαταστήσουν την ομαλή ροή του νερού.

Μάθετε περισσότερα για το πώς οι υπηρεσίες μας έχουν βοηθήσει τους πελάτες από τη σελίδα με τα σχόλια σας.

Χρειάζεστε Επαγγελματικό Καθαρισμό του δικτύου της αποχέτευσης σας;

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι η αποχέτευσή σας επαγγελματική φροντίδα; Δείτε μερικά κοινά προειδοποιητικά σημάδια:

 • Η αποστράγγιση του νερού στο νεροχύτη, την μπανιέρα ή το ντους γίνεται αργά
 • Η στάθμη του νερού στη λεκάνη της τουαλέτας είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη από τα συνηθισμένα επίπεδα
 • Διακρίνετε δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από το εσωτερικό των αποχετεύσεων σας

Εάν οποιαδήποτε από αυτά τα ζητήματα σας φαίνεται οικείο, τότε μάλλον έχετε μια φραγμένη αποχέτευση. Υπάρχουν διάφορες προσωρινές λύσεις, αλλά αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται τότε ήρθε η ώρα να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια από την Αποφράξεις Αργυρούπολη.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Πως αποφεύγονται στο μέλλον βουλωμένες αποχετεύσεις;

 • Ποτέ μη χύνετε μαγειρικά λίπη ή έλαια στο νεροχύτη ή το νιπτήρα σας. Μόλις κρυώσουν, θα στερεοποιηθούν και θα προκαλέσουν μπλοκάρισμα από κατάλοιπα τροφίμων και άλλα οργανικά υλικά.
 • Μη ρίχνετε οποιοδήποτε υλικό στη λεκάνη της τουαλέτας. Χαρτιά τουαλέτας, είδη make-up, μπατονέτες, μαντηλάκια, τρίχες και λοιπά μπορεί να φράξουν το σωλήνα της λεκάνης.
 • Αποφύγετε να πλένετε οποιοδήποτε τρόφιμο στο νεροχύτη. Μεγάλα κομμάτια τροφίμων μπορεί εύκολα να παγιδευτούν στους σωλήνες της αποχέτευσης και να τη φράξουν. Όποτε είναι δυνατόν αδειάστε τα υπολείμματα των τροφών στον κάδο σκουπιδιών.
 • Αποφύγετε τη φύτευση νέων δέντρων κοντά στη γραμμή των σωληνώσεων των αποχετεύσεων σας. Οι ρίζες των δέντρων επεκτείνονται στην αναζήτηση τους για νερό και μπορεί να εισέλθουν στο εσωτερικό των σωλήνων σας ή να τυλιχθούν γύρω τους.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

 • Η Αποφράξεις Αργυρούπολη δραστηριοποιείται από τη δεκαετία του 1960. Σας παρέχει εξαιρετικές λύσεις στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα.
 • Παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, όλο το χρόνο και αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτη ανάγκη στην οποία βρίσκεστε. Καλέστε τώρα Αποφράξεις Αργυρούπολη και θεωρήστε ότι το πρόβλημά σας έχει ήδη λυθεί.
 • Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε αποφράξεις και στα πιο δύσκολα σημεία. Είτε είναι λεκάνη, είτε νεροχύτης, είτε κάποιο φρεάτιο, ή ένας οποιοσδήποτε σωλήνας τα πιεστικά μηχανήματα σε συνάρτηση με την εμπειρία μας είναι ικανά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με επιτυχία.
 • Στην Αποφράξεις Αργυρούπολη θα βρείτε τους πιο εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι εδώ για να σας παρέχουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για οποιοδήποτε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύτιμη πείρα και γνώση. Καλέστε μας και θα εκπλαγείτε με την αμεσότητα και τον άριστο επαγγελματισμό. Εμπιστευτείτε μας και θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας.

40 χρόνια Αποφραξεις Αργυρουπολη

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη με πολυετή πείρα και υψηλή τεχνογνωσία δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στο τομέα των αποφράξεων έχοντας ως στόχο την οριστική λύση του προβλήματος και όχι τη προσωρινή! Παροχή υπηρεσιών επί 24ωρου βάσεως και για 365 ημέρες το χρόνο, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα ενοχλητικά προβλήματα που προκύπτουν από τις αποφράξεις δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένουν. Με τα εξωτερικά σταθμευμένα συνεργεία που έχουμε στην διάθεση μας στα πιο κομβικά σημεία της Αττικής μπορούμε άμεσα να είμαστε κοντά σας αν παρουσιαστεί ανάγκη. Με άρτιο εξοπλισμό από ειδικά οχήματα αλλά και σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, φροντίζοντας παράλληλα η λύση να είναι οριστική και μόνιμη προς αποφυγή μελλοντικής ταλαιπωρίας.

Ένας βουλωμένος νεροχύτης κουζίνας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ημέρα σας καθώς επηρεάζει τρομερά αρνητικά έναν από τους πιο βασικούς τομείς του σπιτιού σας. Στην Αποφράξεις Αργυρούπολη, ένας από τους τεχνικούς μας μπορεί να σας δείξει το πρόβλημα με την τεχνολογία της διάγνωσης με κάμερα, να αποφράξει την αποχέτευση με εξοπλισμό υψηλής πιέσεως υδροβολής και να παρέχουμε συνεχή μακροπρόθεσμη βοήθεια εναντίον των ριζών δέντρων με τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 981 9999 για όλη την Αργυρούπολη άμεσα κοντά σας

Οι Αποφράξεις Αργυρούπολη προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Αργυρούπολης.Αποφράξεις Αργυρούπολη

Αποφραξεις Αργυρουπολη σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Αργυρούπολη – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Αργυρούπολη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Αργυρούπολη παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Αργυρούπολη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Αργυρούπολη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Αργυρούπολη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Αργυρούπολη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Αργυρούπολη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Αργυρούπολη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Αργυρούπολη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Αργυρούπολη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Αργυρούπολη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Αργυρούπολη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

Η αποφρακτική εταιρία της Αργυρούπολης ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Αργυρουπολη με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Αργυρουπολη καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφραξεις – Αντλήσεις Υδάτων Αργυρουπολη

Ο τρόπος με τον οποίο έχουν κατασκευαστεί οι πόλεις στις οποίες ζούμε, αυξάνει κατά πολύ την πιθανότητα πλημμύρας κλειστών και υπογείων χώρων.

Αιτίες μπορεί να είναι κάποια τεχνική βλάβη, πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσης ή/και ύδρευσης, η δυνατή βροχή κ.α.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η Αποφρακτική Αργυρούπολη με πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις και στην άντληση υδάτων, βρίσκεται στο πλευρό σας φέρνοντας εις πέρας και την πιο δύσκολη περίπτωση. Καλύπτουμε ολόκληρο τον νομό Αττικής με το έμπειρο μας συνεργείο μαζί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό  βρισκόμενοι στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο.

Παρέχουμε αντλήσεις υδάτων από υπόγειους χώρους με ένα απλό τηλεφώνημά σας. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται και σε μηνιαίες συντηρήσεις.

Αποφραξεις Αργυρουπολη – Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στην Αργυρούπολη και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Με ένα τηλέφωνο και με τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης σας από λίπη, ρίζες κ.τ.λ.

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Τεχνικός της Αποφράξεις Αργυρούπολη κάνει απόφραξη στην Αργυρούπολη
Τεχνικός της Αποφράξεις Αργυρούπολη κάνει απόφραξη στην Αργυρούπολη

Έχετε αργή αποστράγγιση στους νεροχύτες και τις αποχετεύσεις σας; Ακούτε έναν παράξενο ήχο που προέρχεται από την τουαλέτα σας: Μην υποθέτετε απλώς ότι ένα μπουκάλι χημικών ουσιών που αγοράσατε από ένα κατάστημα μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να κάνετε περισσότερη ζημιά παρά καλό, δημιουργώντας ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που είχατε στην αρχή. Η Αποφράξεις Αργυρούπολη μπορεί να επιθεωρήσει το αποχετευτικό σας σύστημα, για να καταλάβει τι προκαλεί το μπλοκάρισμα και να το καθαρίσει γρήγορα πριν προκληθεί οποιαδήποτε σημαντική ζημιά.

Αποφραξεις Αργυρουπολη – υπηρεσίες

Στην Αποφράξεις Αργυρούπολης παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων σε όλη την περιοχή της Αργυρούπολης και των νοτίων προαστίων της Αττικής. Παρόλο που η κατάσταση αυτή είναι λίγο δυσάρεστη, μπορούμε να την ολοκληρώσουμε γρήγορα, καθαρίζοντας τις γραμμές αποχέτευσης σας πριν εμφανιστούν σημαντικές ζημιές στο δίκτυο της αποχέτευσης σας. Προσφέρουμε εξειδικευμένες εκτιμήσεις για όλη την εργασία που κάνουμε και εγγυόμαστε 100% για αυτήν.

Εάν οι αποχετεύσεις σας δεν λειτουργούν όπως πρέπει, χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για να ρυθμιστεί η κατάσταση. Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι έτοιμη να αναλάβει την εργασία για εσάς και να φροντίσει αυτό το μικρό μπλοκάρισμα πριν γίνει ένα σημαντικό ζήτημα.

Καλέστε την Αποφραξεις Αργυρουπολης όταν μας χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες, διαθέσιμες τεχνολογίες για να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης!

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Αργυρούπολη

Μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας δεν είναι απλά μια ενόχληση. Είναι αντιαισθητική, οδηγεί σε δυσάρεστες οσμές και αν το αφήσετε, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Αφήστε την Αποφράξεις Αργυρούπολη να αποφράξει την βουλωμένη λεκάνη σας γρήγορα. Θα ερευνήσουμε ποια είναι η αιτία που έχει βουλώσει η λεκάνη και θα την ξεβουλώσουμε.

Έχουμε τον σωστό και κατάλληλο εξοπλισμό για να καταργήσουμε και το πιο επίμονο μπλοκάρισμα. Η ομάδα των τεχνικών μας εργάζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας της βιομηχανίας. Χωρίς αναστάτωση και ανησυχία θα λυθούν όλα.

Είμαστε αποφασισμένοι για την δική σας απόλυτη ικανοποίηση.

Αποφραξη στην Αργυρουπολη και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Οι αποχετεύσεις και οι αγωγοί των αποβλήτων είναι επιρρεπείς σε μπλοκαρίσματα ή μειωμένη ροή λόγω ηλικίας, λίπους, σπασιμάτων, ραγισμάτων, χαρτιών, ρίζες δέντρων και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Στην Αποφράξεις Αργυρούπολη έχουμε όλα τα απαραίτητα μηχανήματα για να εντοπίσουμε και να αποφράξουμε κάθε αποχέτευση με επιτυχία.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Αργυρούπολης να είστε βέβαιοι ότι δεν θα ξεβουλώσει μόνο την αποχέτευση σας, αλλά και θα σας δώσουν συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχετε για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Με τις υπηρεσίες μας, τα προβλήματα σας επιλύονται αποτελεσματικά με την ελάχιστη αναστάτωση.

Στην περίπτωση που μια αποχέτευση φράζει συνεχώς, θα εκτελεστεί πρώτα μια λεπτομερή έρευνα με την κάμερα υψηλής ευκρίνειας για να προσδιοριστεί η έκταση της βλάβης στο σύστημα αποστράγγισης, αλλά και η ακριβής θέση του προβλήματος.

Αποφραξεις Αργυρουπολη – διάγνωση με κάμερα

Η προκύπτουσα καταγραφή από την κάμερα μπορεί να μεταφερθεί σε εξωτερική μνήμη και να σας δοθεί για περαιτέρω χρησιμότητα.

Οι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ χρησιμοποιούν ειδικές, ψηφιακές κάμερες για επιθεωρήσεις της αποχέτευσης για τον εντοπισμό διαρροών και προβλημάτων των σωλήνων των αποχετεύσεων. Αυτές οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σημαίνουν ότι η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ θα προσφέρει στο σπίτι ή την επιχείρησή σας το καλύτερο στον καθαρισμό των αποχετεύσεων!

Κάθε σπίτι ή επιχείρηση έχει αγωγούς αποχέτευσης και φρεάτια. Οι περισσότερες αποχετεύσεις οδηγούν στον κεντρικό αγωγό, ο οποίος απομακρύνει τα απόβλητα από το σπίτι ή την επιχείρηση.

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων είναι ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης. Το βούλωμα προκαλείται από διάφορους λόγους, όπως:

 • Απόβλητα Τροφίμων
 • Λίπη, Λάδια και Λιπαντικά
 • Αναλώσιμα χαρτικά και μαντηλάκια
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Επίδεσμοι και γάζες
 • Ζωικά απόβλητα
 • Βαμβάκι και μαλλί
 • Σκουπίδια
 • Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς
 • Άλατα σκληρού νερού

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στους σωλήνες αποχέτευσης είναι οι ρίζες από τα δέντρα. Καθώς τα δέντρα μεγαλώνουν, οι ρίζες φθάνουν μακρύτερα και μερικές φορές έρχονται σε επαφή με τους σωλήνες αποχέτευσης και διεισδύουν σε αυτούς.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφρακτικής Αργυρούπολης είναι εξαιρετικά εξειδικευμένοι σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 981 9999

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στην Αργυρουπολη

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Αργυρούπολη και στα Νοτια Προαστια

Αποφράξεις λεκάνης Αργυρούπολη – Apofraxeis lekanis Argiroupoli – Apofraxis lekanis Argiroupoli – Apofrakseis lekanis Argiroupoli – Apofraksis lekanis Argiroupoli

Αποφραξεις Αργυρουπολη και Πληροφορίες

Η Αργυρούπολη είναι προαστιακός δήμος, 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά η πόλη έχει ανΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗαπτυχθεί νοτιοανατολικά της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους θέσης πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο “Άγιος Κοσμάς” και το παλιό αεροδρόμιο).

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Νότια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Αργυρουπολη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφραξεις Αργυρουπολη | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Αργυρούπολης μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Αργυρούπολης. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Αργυρούπολης.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανασυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων των οποίων οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Αργυρούπολη στο Web 2.0

Αποφράξεις Αργυρούπολη wordpress

Αποφραξεις Αργυρουπολη … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!

Αποφράξεις Αργυρούπολη … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή του Αργυρουποληου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στην Αργυρούπολη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Αργυρουπολη από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια.
Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφράξεις Αργυρούπολη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Αποφράξεις Αργυρούπολη – Άριστη εξυπηρέτηση

Φιλοσοφία της Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Έχοντας ως γνώμονα αυτό και σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά, έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των αποφράξεων. Οι τεχνικοί μας έχουν άρτια εκπαιδευτεί αποκλειστικά από εμάς. Τα μηχανήματα και τα εργαλεία που διαθέτουν τα φορτηγά των συνεργείων μας είναι προηγμένης τεχνολογίας.

Για τις Αποφράξεις Αργυρούπολη η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο; Απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης. Επίσης μία φορά στα 1 με 2 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.