ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – 6931030303

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ σας προσφέρει μηνιαίες συντηρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 6931030303Η Αποφράξεις Αργυρούπολη είναι γνωστό ότι παρέχει μια έντιμη διάγνωση του προβλήματός σας και μια δίκαιη τιμή για τον καθορισμό του – όχι για να σας πουλήσει μια λύση που δεν χρειάζεστε.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1970 και παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην Αργυρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής. Συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε χάρη σε εσάς διατηρώντας ένα ισχυρό και αξιόπιστο όνομα. Νούμερο 1 προτεραιότητα μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας.

Σήμερα, ο στόλος της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, περιλαμβάνει πλήρως εφοδιασμένα φορτηγά που αποστολή τους είναι να παρέχουν άριστες υπηρεσίες σε δίκαιη τιμή.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ λύνει κάθε πιθανό πρόβλημα

Είτε το πρόβλημά σας είναι κοινό, όπως τα μαλλιά, τα τρόφιμα ή οι ρίζες των δέντρων, ή ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα όπως το λίπος ή τα μπάζα, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, έχει τη λύση. Οι έμπειροι επαγγελματίες της, θα εκτιμήσουν την κατάστασή σας και θα προτείνουν μόνο ότι είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση των αποχετεύσεων σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Αποφράξη και Καθαρισμός αποχέτευσης στην Αργυρούπολη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφράξεις Αργυρούπολη παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Αργυρούπολη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Αργυρούπολη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Αργυρούπολη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Αργυρούπολη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Αργυρούπολη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Αργυρούπολη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Αργυρούπολη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Αργυρούπολη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Αργυρούπολη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Αργυρούπολη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

  ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
  ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Εφαρμογές αποφράξεων

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ κ.α.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ JET ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Στην εταιρεία αποφράξεων Αργυρούπολης, χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, jet υψηλής πίεσης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας.Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Καθαρισμός αποχέτευσης με jet υψηλής πίεσης
Καθαρισμός αποχέτευσης με jet υψηλής πίεσης

Τα μηχανήματα αυτά που διαθέτει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

καθαρισμος φρεατιου στην Αργυρουπολη
καθαρισμος φρεατιου στην Αργυρουπολη

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Καλέστε την Αποφρακτική Αργυρούπολης να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός της Αποφράξεις Αργυρούπολης, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Στην εταιρεία αποφράξεων Αργυρούπολης, δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την Αποφράξεις Αργυρούπολη για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα!

Επίσης, στην εταιρεία μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση.  Καλέστε μας τώρα στο : 6931030303

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Επί τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στην Αποφρακτική Αργυρούπολης, ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση. Η εταιρεία μας σας  προσφέρει παροχές εξυπηρέτησης στους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα!

πλημμυρισμενο φρεατιο στην περιοχη Αργυρουπολη
πλημμυρισμενο φρεατιο στην περιοχη Αργυρουπολη

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Αφήστε την Απογράξεις Αργυρούπολη να αποφράξει την βουλωμένη λεκάνη σας γρήγορα. Θα ερευνήσουμε ποια είναι η αιτία που έχει βουλώσει η λεκάνη και θα την ξεβουλώσουμε.

Σίγουρα, μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας δεν είναι απλά μια ενόχληση. Είναι αντιαισθητική, οδηγεί σε δυσάρεστες οσμές και αν το αφήσετε, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Έχουμε τον σωστό και κατάλληλο εξοπλισμό για να καταργήσουμε και το πιο επίμονο μπλοκάρισμα. Η ομάδα των τεχνικών μας εργάζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας της βιομηχανίας. Χωρίς αναστάτωση και ανησυχία θα λυθούν όλα.

40 χρόνια εμπειρία

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων είναι ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης. Το βούλωμα προκαλείται από διάφορους λόγους, όπως:

 • Απόβλητα Τροφίμων
 • Λίπη, Λάδια και Λιπαντικά
 • Αναλώσιμα χαρτικά και μαντηλάκια
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Επίδεσμοι και γάζες
 • Ζωικά απόβλητα
 • Βαμβάκι και μαλλί
 • Σκουπίδια
 • Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς
 • Άλατα σκληρού νερού

Αποφράξεις Αργυρούπολη και στα Νότια Προάστια

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6931030303 Τ.Κ. 16451

Αποφράξεις με ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!

Στην εταιρία αποφράξεων Αργυρούπολης, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απόφρα

τεχνικος μας πραγματοποιει αποφραξη σε βουλωμενη μπανιερα
τεχνικος μας πραγματοποιει αποφραξη σε βουλωμενη μπανιερα

ξηςσε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!! Αποφράξεις Αργυρούπολη και ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις με πλήρη αποτελεσματικότητα και συνέπεια  και στις καλύτερες τιμές της αγοράς  στην  Αργυρούπολη. Παρέχουμε λύσεις και Αποφράξεις Αργυρούπολη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.  Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Αποφράξεις Αργυρούπολη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η Αργυρούπολη βρίσκεται 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους θέσης πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο “Άγιος Κοσμάς” και το παλιό αεροδρόμιο).

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

πηγή: Wikipedia

Για αποφράξεις Αποφρακτική Αργυρουπολη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ