ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1985 και παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην Αργυρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής. Συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε χάρη σε εσάς διατηρώντας ένα ισχυρό και αξιόπιστο όνομα. Νούμερο 1 προτεραιότητα μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Σήμερα, ο στόλος μας περιλαμβάνει πλήρως εφοδιασμένα φορτηγά που αποστολή τους είναι να παρέχουν άριστες υπηρεσίες με δίκαιη τιμή.

Είτε το πρόβλημά σας είναι κοινό, όπως τα μαλλιά, τα τρόφιμα ή οι ρίζες των δέντρων, ή ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα όπως το λίπος ή τα μπάζα, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχει τη λύση. Οι έμπειροι επαγγελματίες της, θα εκτιμήσουν την κατάστασή σας και θα προτείνουν μόνο ότι είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση των αποχετεύσεών σας. Πραγματοποιούμε Αποφράξεις και Καθαρισμούς αποχέτευσης στην Αργυρούπολη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Μπορεί το αλάτι να ξεβουλώσει ένα βουλωμένο σωλήνα;

Το αλάτι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό καθαρισμού λόγω των λειαντικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του. Υπάρχει πιθανότητα τα ήπια βουλώματα να ξεβουλώσουν την αποχέτευση με αλάτι. Φτιάξτε ένα διάλυμα αλάτι και νερό 50/50, θερμάνετε μέχρι σχεδόν να βράσει και στη συνέχεια ρίξτε το αλμυρό νερό μέσα στην αποχέτευση. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και στη συνέχεια ξεπλύνετε την αποχέτευση με κρύο νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Το Βραστό νερό μπορεί να βλάψει του πλαστικούς σωλήνες της αποχέτευσης;

ΝΑΙ! Το νερό σε θερμοκρασία άνω των 80 βαθμών Κελσίου είναι ικανό να αλλοιώσει την ανθεκτικότητα των πλαστικών σωλήνων PVC όπως επίσης μπορεί να επηρεάσει τη στεγανότητα των συνδέσμων μεταξύ τους.

Γιατί μυρίζει ο νεροχύτης μου σαν σάπιο αυγό;

Ένας δύσοσμος νεροχύτης προκαλείται συνήθως από βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λίπη και τα τρόφιμα τα οποία πέφτουν μέσα στην αποχέτευση. Αυτά στη συνέχεια κολλάνε στους σωλήνες προκαλώντας τη γνωστή μυρωδιά σάπιου αυγού.

Τι είναι η κάμερα για απόφραξη;

Η επιθεώρηση με κάμερα για απόφραξη είναι πολύ σημαντική για τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Είναι μία μικροσκοπική κάμερα συνδεδεμένη σε μια εύκαμπτη ράβδο. Χωράει σχεδόν σε όλα τα σιφώνια και, χάρη στην ευελιξία της, μπορεί να ταξιδέψει εύκολα στις καμπύλες και τις στροφές της αποχετευτικής γραμμής.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Αργυρούπολη.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή της Αργυρούπολης.
 • Καθαρισμοί δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Αργυρούπολη.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Αργυρούπολη.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Αργυρούπολη.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Αργυρούπολη.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Αργυρούπολη.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) στην Αργυρούπολη.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Αργυρούπολη.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Αργυρούπολη.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Αργυρούπολη.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Αργυρούπολη.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Αργυρούπολη.
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την Αργυρούπολη.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. (κ.α.)

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων μας, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας
στην Αργυρούπολη και όλα τα Νότια Προάστια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό και την απόφραξη της αποχέτευσης, Πιεστικό Μηχάνημα Aπόφραξης. Αυτά είναι συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης και είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας. Επίσης,  είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Τα μηχανήματα που διαθέτει η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας. Από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Η εταιρεία, έχει τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς, καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας

Αφήστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να αποφράξει την βουλωμένη λεκάνη σας γρήγορα. Θα ερευνήσουμε ποια είναι η αιτία που έχει βουλώσει η λεκάνη και θα την ξεβουλώσουμε. Σίγουρα, μια βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας δεν είναι απλά μια ενόχληση. Είναι αντιαισθητική, οδηγεί σε δυσάρεστες οσμές και αν το αφήσετε, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Έχουμε τον σωστό και κατάλληλο εξοπλισμό για να καταργήσουμε και το πιο επίμονο μπλοκάρισμα. Η ομάδα των τεχνικών μας εργάζεται με τα αυστηρότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας της βιομηχανίας. Χωρίς αναστάτωση και ανησυχία θα λυθούν όλα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» να κάνει σωστά τη δουλειά, κάνοντας μια επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με μία ειδική, έγχρωμη, ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Έτσι, πριν από την υπηρεσία καθαρισμού ή απόφραξης  θα εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα γλιτώσετε από τον πονοκέφαλο ενός καταστροφικού σκαψίματος.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα;

Σε συγκεκριμένες περιοχές στο σπίτι σας, υπάρχουν κάποια σημεία πρόσβασης στο αποχετευτικό σας σύστημα. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας, θα βρει τα σημεία αυτά και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσει το αξιόπιστο εργαλείο λήψης βίντεο. Αυτή η κάμερα εισάγεται στους σωλήνες της αποχέτευσης από τον εκπαιδευμένο τεχνικό μας. Η ροή βίντεο μεταδίδεται πίσω στον τεχνικό χρήστη μέσω παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να δούμε την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης και τη σοβαρότητα του προβλήματος αν υπάρχει.

Οφέλη της επιθεώρησης με κάμερα

Με την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, θα είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι το έργο που επιτελέσαμε θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψουμε την αιτία του προβλήματός σας. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε άλλα προβλήματα με αυτή τη διεξοδική επιθεώρηση. Για παράδειγμα, εάν βρισκόμαστε στο σπίτι σας για να διορθώσουμε ένα βούλωμα της αποχέτευσης και παρατηρήσουμε μια διαρροή, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την πίεση του νερού σας και θα μειώσουν το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Ο καθένας κερδίζει με την επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

Καλέστε την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» για ακριβή και αποτελεσματική υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σήμερα! Επίσης, στην εταιρεία μας, υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Καλέστε μας τώρα στο 6931 030303.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Επί 35 χρόνια, η δραστηριοποίησή μας στο χώρο των αποφράξεων και των αντλήσεων υδάτων αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο, δημιουργούν πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις κτιριακές υποδομές των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που εξαιτίας μιας ξαφνικής καταιγίδας πλημμυρίζουν υπόγειοι χώροι και τα αντικείμενα που υπάρχουν σε αυτούς υφίστανται μερική ή ολική καταστροφή.  Η άντληση υδάτων, στις περιπτώσεις αυτές, καθίσταται επιτακτική και επείγουσα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης και καθαρισμού της αποχέτευσης, σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας έτσι, πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας, σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας, επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή, σε κίνηση. Η εταιρεία μας σας  προσφέρει παροχές εξυπηρέτησης στους οικιακούς και εμπορικούς πελάτες μας, για αποχετεύσεις σε τουαλέτες, βρύσες, μπανιέρες, νεροχύτες, σωλήνες και πολλά άλλα!

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931030303
για την Αργυρούπολη και όλα τα Νότια Προάστια.

ΑΙΤΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων είναι ένας φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης. Το βούλωμα προκαλείται από διάφορους λόγους, όπως:

 • Απόβλητα Τροφίμων
 • Λίπη, Λάδια και Λιπαντικά
 • Αναλώσιμα χαρτικά και μαντηλάκια
 • Είδη προσωπικής υγιεινής
 • Επίδεσμοι και γάζες
 • Ζωικά απόβλητα
 • Βαμβάκι και μαλλί
 • Σκουπίδια
 • Προϊόντα Υγείας και Ομορφιάς
 • Άλατα σκληρού νερού

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ – ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ», παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!! Ένα πιθανό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να το διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε αποφράξεις με πλήρη αποτελεσματικότητα και συνέπεια  και στις καλύτερες τιμές της αγοράς  στην  Αργυρούπολη. Παρέχουμε λύσεις για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες.  Η πολυετής εμπειρία μας καθώς και η συνέπειά μας, είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει. Αποφράξεις στην Αργυρούπολη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Αργυρούπολη βρίσκεται 9 χλμ. νοτιοανατολικά της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η Αργυρούπολη και το Ελληνικό έχουν αναδειχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλή προάστια εξαιτίας της προνομιακής θέσης τους θέσης πάνω στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα (τα όρια της Αργυρούπολης φτάνουν μέχρι την αρχή του δάσους όπου η οικιστική ανάπτυξη συνεχίζει ομαλά και υπάρχουν υποδομές, σχολεία και χώροι άθλησης και αθλητισμού, ενώ τα όρια του Ελληνικού φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αθλητικό κέντρο “Άγιος Κοσμάς” και το παλιό αεροδρόμιο).

Πηγή: Wikipedia