ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» που δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 35 έτη είναι δίπλα σας σε κάθε σημείο της πόλης. Αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα για τυχόν διαρροές και σπασίματα και μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικού δικτύου σε πολύ προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις παντός τύπου σε όλες τις περιοχές της Αττικής 24ώρες το 24ώρο.

Η διαδικασία στις αποφράξεις σωληνώσεων και αποχετεύσεων μπορεί να είναι μία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα εργασία η οποία απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό. Με τον συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό εξοπλισμό μας, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας παρέχουμε άμεση και αξιόπιστη λύση τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα προβλήματα.

Για αποφράξεις στο Χατζηκυριάκειο και ταχεία εξυπηρέτηση
με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα
στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

H «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Χατζηκυριάκειου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Υψηλή ποιότητα χαμηλές τιμές

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Χατζηκυριάκειο
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Χατζηκυριάκειο
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Χατζηκυριάκειο
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Χατζηκυριάκειο
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Χατζηκυριάκειο
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Χατζηκυριάκειο
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Χατζηκυριάκειο
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη) Χατζηκυριάκειο
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Χατζηκυριάκειο
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα Χατζηκυριάκειο
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Χατζηκυριάκειο
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Χατζηκυριάκειο
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης Χατζηκυριάκειο
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ κ.α.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου οικονομική μέθοδο για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Από τη στιγμή που λάβουμε την εντολή σας, αποστέλλουμε άμεσα ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας. Ο άρτια εκπαιδευμένος τεχνικός μας θα αντιμετωπίσει με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο το πρόβλημά σας ώστε να εξασφαλίσει με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους την λύση του.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις. Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Οι κύριες γραμμές των αποχετεύσεων είναι ο τρόπος με τον οποίο τα λύματα του σπιτιού σας εισέρχονται στο σύστημα αποχέτευσης της πόλης ή του δημοτικού αποχετευτικού δικτύου. Αυτές μπορεί να φράξουν λόγω των ριζών δέντρων, των υπερβολικών αποβλήτων ή της χρήσης μη εγκεκριμένων αντικειμένων στο αποχετευτικό σας σύστημα όπως το χαρτί υγείας και τα μωρομάντηλα.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης είναι ένας τρόπος για να δούμε στις σωληνώσεις σας χωρίς να χρειάζεται να σκάψουμε ή να σπάσουμε τους τοίχους. Μπορούμε να εντοπίσουμε την τοποθεσία και τη σοβαρότητα των φραγμάτων και να καθορίσουμε την καλύτερη πορεία δράσης για την επίλυση του προβλήματος. «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» και ηρεμήσατε!

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή αυτής της ειδικής κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ

υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση.

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
6931 030303

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα και φθηνά. Οποιαδήποτε στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής του Χατζηκυριάκειου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Αυτός είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας του Χατζηκυριάκειου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Χατζηκυριάκειου.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Χατζηκυριάκειο αποτελεί συνοικία του Πειραιά και βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της πόλης, καλύπτοντας όλο το δυτικό άκρο της Πειραϊκής χερσονήσου. Η συνοικία οφείλει το όνομα της στον εκ Σμύρνης κτηματία και έμπορο Ιωάννη Χατζή-Κυριακό ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Μαρία (Μαριγώ) Χατζηκυριακού ίδρυσαν το 1889 το Χατζηκυριάκειον Ορφανοτροφείο Θηλέων, το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα υπό την επωνυμία “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας” επί του βορειότερου λόφου της περιοχής.

Στο Χατζηκυριάκειο επίσης υπάρχει η πανεπιστημιακή Σχολή Ναυτικών Δοκίμων από το 1885 καθώς και η Ανωτάτη Σχολή Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, η Σχολή Λιμενοφυλάκων, η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, η Υπηρεσία Φάρων, το άλλοτε “Βασιλικό Περίπτερο”, καθώς και τα πυροβολεία απόδοσης τιμών του Πολεμικού Ναυτικού.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ