Αποφραξεις Παλληνη

Αποφράξεις Παλλήνη – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου Παλληνη – 24 ώρες – 210 603 20 20

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Δοκιμάστε την Αποφράξεις Παλλήνη… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφράξεις Παλλήνη ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια. Προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλη την περιοχή της ανατολικής Αττικής. Όπου και αν βρίσκεστε στην ΠΑΛΛΗΝΗ ή τα ανατολικά προάστια. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στην αποχέτευση σας θα το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Παρέχουμε λύσεις στις αποχετεύσεις σας. Παράλληλα επενδύουμε και ανανεώνουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά σε ό,τι και αν έχει παρουσιαστεί στον χώρο σας, χωρίς καμία ενόχληση. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

Έχουμε επιλύσει αμέτρητα προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα, σε όλες τις περιοχές της ανατολικής Αττικής και τα αντιμετωπίζουμε χωρίς να μπείτε σε περαιτέρω χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες εργασίες. Μπορούμε να διαχειριστούμε και να επιλύσουμε οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει, αγαπάμε και είμαστε παθιασμένοι με την δουλειά μας και θα λάβετε μόνο τα υψηλότερα πρότυπα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών σας, χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να πληρώσετε παραπάνω χρήματα.

Οι τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας από την αρχή έως το τέλος της εργασίας και θα κάνουν τα πάντα για να επανέλθει η καθημερινότητά σας στα φυσιολογικά της πλαίσια. Η Αποφραξεις Παλληνη αντιμετωπίζει με ικανότητα και αποτελεσματικότητα το κάθε πρόβλημα που προκύπτει και σας προτείνει προγράμματα τακτικών, προληπτικών συντηρήσεων έτσι ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε όποτε μας χρειαστείτε με κάθε ασφάλεια για την υγεία και την περιουσία σας.

Καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ μπορείτε να βασίζεστε στο κύρος και της αξιοπιστία μίας μεγάλης εταιρείας που η ποιότητα, τα αποτελέσματα και οι εγγυήσεις των υπηρεσιών της ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο και ανεβάζουν σημαντικά τον πήχη των προσδοκιών σας.

Στοχεύοντας στην κάλυψη ακόμα και των πιο απαιτητικών αναγκών απόφραξης, η εταιρεία μας έχει εξοπλιστεί με σύγχρονα συστήματα για την άψογη εκτέλεση κάθε έργου απόφραξης αναλαμβάνοντας από την πιο απλή εργασία έως και τον πλήρη καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου σας. Γρήγορα, υπεύθυνα και κυρίως οικονομικά, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει αποφράξεις κάθε είδους προσφέροντάς σας άριστη εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Ξεβουλώνουμε στο Πικέρμι όλες τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες! Ειδικότητά μας οι αποφράξεις και οι καθαρισμοί αποχέτευσης! Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Απόφραξη στην Παλλήνη

Όταν σαπούνια, λίπη και υπολείμματα από τρόφιμα πηγαίνουν κάτω από την αποχέτευση της κουζίνας σας, τα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων της κουζίνας μπορούν εύκολα να φράξουν με συσσώρευση, προκαλώντας έτσι ανεπιθύμητη παρεμπόδιση των νερών μέσα στο νεροχύτη.

Μην ανησυχείτε όμως! Για την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ αυτό είναι ένα πρόβλημα που λύνεται εύκολα!

Καλέστε τα συνεργεία μας τώρα και σε 15’ θα βρίσκονται στην πόρτα σας.

Η Αποφράξεις Παλλήνη αναλαμβάνουν:

 • Αποφράξεις και καθαρισμό σιφονιών, αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών και κάθετων στηλών αυτών.
 • Αντλήσεις νερών από κάθε χώρο.
 • Διάγνωση με κάμερα.

Εξυπηρετούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες!

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλη την Παλλήνη άμεσα κοντά σαςΑποφραξεις Παλληνη

Οι Αποφράξεις Παλλήνη προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία της Παλλήνης.

Αποφραξεις Παλληνη σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Παλλήνη – Καθαρισμός αποχέτευσης στην Παλλήνη με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Παλλήνη παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Παλλήνη
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Παλλήνη
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στην Παλλήνη
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Παλλήνη
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Παλλήνη
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Παλλήνη
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Παλλήνη
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Παλλήνη
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Παλλήνη
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Παλλήνη
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Η αποφρακτική εταιρία της Παλλήνης ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Παλληνη με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Παλληνη καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη της κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Παλλήνη, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στην Παλλήνη και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες.

Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

Χρειάζεστε καθαρισμό των γραμμών της αποχέτευσης; Είμαστε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών των δικτύων αποχέτευσης, που παρέχει γρήγορα και αποτελεσματικά καθαρισμό, συντήρηση, επιθεώρηση και απόφραξη του δικτύου της αποχέτευσης από πιστοποιημένους τεχνικούς.

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Εξυπηρετούμε την Παλλήνη, τα Μεσόγεια και τα ανατολικά προάστια της Αττικής

Είμαστε μια επαγγελματική ομάδα που παρέχουμε υπηρεσίες αποχέτευσης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές που εξυπηρετούν όλους τους επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους της περιοχής.

Όλες οι υπηρεσίες των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης παρέχονται με εγγύηση, ώστε να έχετε τη σιγουριά ότι η εργασία σας ολοκληρώνεται σωστά από την πρώτη φορά.

Βρισκόμαστε στην περιοχή της Παλλήνης για περισσότερα από 30 χρόνια και γνωρίζουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές των δικτύων των αποχετεύσεων στην αγορά. Καλέστε μας σήμερα για να πάρετε την καλύτερη τιμή για την υπηρεσία καθαρισμού της αποχέτευσης με υδροβολή.

Οι βουλωμένες και οι βραδέως κινούμενες σωληνώσεις αποχέτευσης είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις στο σπίτι σας, τις βουλωμένες τουαλέτες και είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις.

Για όλες τις ανάγκες σας για τα δίκτυα αποχέτευσης για επαγγελματικές στέγες ή το σπίτι σας, στην Αποφραξεις Παλληνης τα κάνουμε όλα στον ελάχιστο χρόνο και κόστος. Καλέστε μας σήμερα και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Αποτελούμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη επιλογή για της υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης με το χαμηλότερο κόστος! Είμαστε ειδικοί στις υπηρεσίες αποχέτευσης και μπορούμε γρήγορα να διαγνώσουμε το θέμα που σας βασανίζει και να εξηγήσουμε με σαφήνεια τις επιλογές σας για την επίλυση του προβλήματός σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Αποφραξη στην Παλληνη και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Όταν επιλέγετε την Αποφράξεις Παλλήνη για την επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης, μπορείτε να περιμένετε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Οι υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα μας επιτρέπουν να φτάσουμε γρήγορα στη ρίζα του προβλήματος της γραμμής αποχέτευσης σας, ώστε να μπορέσουμε να το επιλύσουμε με τη λιγότερη ταλαιπωρία. Χωρίς την εικασία, το πρόβλημα της γραμμής αποχέτευσης θα καθοριστεί με οικονομικά αποδοτικό τρόπο – και θα επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας χωρίς προβλήματα αποχέτευσης!

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή της .

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στην Παλλήνη

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφραξεις Παλληνη και στα Ανατολικά Προαστια

Αποφράξεις Παλλήνη … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφραξεις Παλληνη … ένα πιθανό πρόβλημα σας ταλαιπωρεί; Μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή της Παλλήνης με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφραξεις στην Παλληνη για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Παλληνη από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα της απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, Αποφραξεις Παλληνη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Παλλήνη η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Παλλήνη – Apofraxeis lekanis Pallini – Apofraxis lekanis Pallini – Apofrakseis lekanis Pallini – Apofraksis lekanis Pallini

Αποφράξεις Παλλήνη και Πληροφορίες

Η Παλλήνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Παλλήνης, έδρας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, μαζί με το Γέρακα και την Ανθούσα.

Εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά των Αθηνών και ο πραγματικός πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (2001). Η Παλλήνη αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια με γοργούς ρυθμούς. Έτσι ο πληθυσμός της για το 2006 υπολογίζεται περίπου στους 25.000 κατοίκους, δηλαδή 1.337 κάτοικοι ανά τ.χμ. Η πόλη απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων, ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού. Αποτελεί ταυτόχρονα κομβικό πέρασμα από το Λεκανοπέδιο στα Μεσόγεια. Θέση της σύγχρονης πόλης αποτελεί το ιστορικό κέντρο του αρβανίτικου οικισμού “Χαρβάτι”, λέξη άγνωστης ετυμολογίας. Κατά μία εκδοχή, οφείλει το όνομά του στον Κροάτη Πασά και μεγαλοτσιφλικά της περιοχής Χαρβάτ.

Καθίσταται προσβάσιμη οδικώς από την αρχαία μαραθώνια διαδρομή (τη Λεωφόρο Μαραθώνος), καθώς επίσης από την Αττική Οδό και τον αυτοκινητόδρομο Σταυρού-Ραφήνας. Επιπλέον εξυπηρετείται από το διπλό σταθμό του Προαστιακού και του Μετρό “Παλλήνη” και το λεωφορειοσταθμό της “Δουκίσσης Πλακεντίας”.

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Ανατολικά Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Παλληνη – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Παλλήνη | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής της Παλλήνης μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος της αποφρακτικής εταιρίας της Παλλήνης. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Παλλήνης.

Οι συνεργάτες της επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανάσυμβεί. Το πρόβλημα της απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Αποφράξεις Παλλήνη στο Web 2.0

Αποφράξεις Παλλήνη wordpress

Αποφράξεις Παλλήνη blogspot

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στην Παλλήνη

Αποφραξεις Παλληνη