Αποφράξεις Ντράφι

Αποφραξεις Ντραφι – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Για αποφράξεις σε όλη την Αττική καλέστε την Αποφρακτική Ντράφι. Η Αποφρακτική Ντράφι δραστηριοποιείται στον χώρο των αποφράξεων εδώ και αρκετά χρόνια δίνοντας λύσεις ποιοτικές και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικές. Στόχος μας η δημιουργία ενός πελατολογίου που είναι ευχαριστημένο πριν και μετά τη συνεργασία μας.

Εάν έχετε οποιοδήποτε θέμα με τα αποχετευτικά σας δίκτυα, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Ντράφι για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στο Ντράφι και τις γύρω περιοχές.

ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ
ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

Η εμπλοκή είναι η πιο συνηθισμένη αιτία για τις απαραίτητες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης. Μπλοκάρισμα μπορεί να συμβεί στην κουζίνα, το μπάνιο ή σε οποιαδήποτε περιοχή του σπιτιού, όπου έχουν συσσωρευτεί λίπη, σαπούνια, τρίχες ή οτιδήποτε άλλο στους σωλήνες αποχέτευσης. Όταν παρατηρήσετε ένα μπλοκάρισμα, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Ντράφι.

Τηλέφωνα Απόφραξης 210 603 20 20 για όλο το Ντράφι άμεσα κοντά σας

Αποφράξεις ΝτράφιΟι Αποφράξεις Ντράφι προσφέρει όλα τα είδη των οικιακών και εμπορικών υπηρεσιών αποχέτευσης σε πραγματικά χαμηλές τιμές, με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, ειδικούς στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Τριάντα χρόνια τώρα, 365 μέρες τον χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα είμαστε δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα του δικτύου σας με λύσεις στις αποφράξεις για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία του Ντραφίου.

Οι ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης απέχουν μια τηλεφωνική κλήση στην Αποφράξεις Διώνη. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή των ανατολικών προαστίων και των Μεσόγειων. Για υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης που υποστηρίζονται από εγγύηση 100% ικανοποίησης πελατών, καλέστε την Αποφράξεις Διώνης. Μπορούμε να φροντίσουμε για κάθε βήμα της διαδικασίας, από την επιθεώρηση των αποχετευτικών αγωγών μέχρι την παροχή οικονομικής λύσης στα ζητήματα αποχέτευσης. Προσφέρουμε επίσης γρήγορη ανταπόκριση σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Καλέστε μας ανά πάσα στιγμή για τον επόμενο καθαρισμό σας.

Με τις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, οι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή εμπλοκών των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης και από σημαντικές επισκευές ή αντικαταστάσεις. Στην πραγματικότητα, με σωστή προληπτική συντήρηση και καθαρισμό της αποχέτευσης προλαμβάνονται πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Χρησιμοποιούμε ασφαλή και αποτελεσματικά μέσα για τον επαγγελματικό καθαρισμό των γραμμών αποχέτευσης και θα περάσουμε μαζί σας τη διαδικασία καθαρισμού, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε. Εγγυόμαστε για όλες τις υπηρεσίες μας, επομένως θα φροντίσουμε για οποιαδήποτε εργασία, για την οποία θα είστε 100% ικανοποιημένοι.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης συμπεριλαμβάνονται σε ένα από τα συμφωνητικά παροχής υπηρεσιών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΙΩΝΗ που συμβάλλουν στη σωστή συντήρηση του συστήματος της αποχέτευσής σας. Μπορούμε να σας δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί ειδικά για τις δικές σας ανάγκες, γι ‘αυτό καλέστε μας την επόμενη φορά που χρειάζεστε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης ή χρειάζεστε μια τακτική, προληπτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου.

Καλέστε τους τεχνικούς της Αποφράξεις Διώνης για υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και απόφραξης αποχετεύσεων, στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε. Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την περιοχή των ανατολικών προαστίων και των Μεσόγειων Αττικής και οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι αφοσιωμένοι στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε συμβουλές από ειδικούς για το πώς να διατηρήσετε τις γραμμές αποχέτευσης σας καθαρές, γι ‘αυτό καλέστε την Αποφραξεις Διωνη για όλες σας τις ανάγκες στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Αποφραξεις Ντραφι σε όλο το εύρος των υπηρεσιών απόφραξης αποχέτευσης :

Αποφράξεις Ντράφι – Καθαρισμός αποχέτευσης στo Ντράφι με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποφρακτική Ντραφίου παρέχει:

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου Ντράφι
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην περιοχή Ντράφι
 • Καθαρισμούς δικτύου ομβρίων υδάτων και υδρορροών στο Ντράφι
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων Ντράφι
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Ντράφι
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Ντράφι
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας Ντράφι
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης των αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Ντράφι
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα Ντράφι
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Ντράφι
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης και ετήσιες συντηρήσεις σε όλη την περιοχή
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΠΙΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Η αποφρακτική εταιρία του Ντραφίου ασχολείται με τις αποφράξεις και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Έχει πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχει αντιμετωπίσει όλες τις αποφρακτικές περιπτώσεις.

Οι Αποφραξεις Ντραφι με ειδίκευση στους καθαρισμούς παντός τύπου, βουλωμένων αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων αποχέτευσης, αποχετεύσεις ομβρίων υδάτων, μπλοκαρισμένες τουαλέτες και βουλωμένους νεροχύτες. Χρησιμοποιούμε υψηλής πίεσης εξοπλισμό υδροβολής, παρέχοντας σας μια γρήγορη, αποτελεσματική και ως εκ τούτου φτηνή μέθοδος για την επίλυση των ζητημάτων σας.

Οι Αποφραξεις Ντραφι καλύπτουν τα πάντα, από μικρά έργα όπως η απεμπλοκή ενός νεροχύτη των κουζίνας σε πλήρη έρευνα με κάμερα CCTV. Απλά δεν υπάρχει δουλειά πολύ μεγάλη ή μικρή. Οι υπηρεσίες αποστράγγισης μας περιλαμβάνουν :

Αποφράξεις Ντράφι, Αναλαμβάνουμε ευέλικτες υπηρεσίες.

Τη στιγμή που έχουμε λάβει την εντολή σας θα αποστείλουμε ένα από τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας με μηχάνημα υδροβολής και κάμερα CCTV τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο μηχανικό για να εξασφαλίσει το πρόβλημά σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό και επαγγελματικό τρόπο.

Απόφραξη στο Ντράφι και καθαρισμός με jet υψηλής πίεσης

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη των τεχνολογίας και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να έχουν εμφανιστεί μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα ελαία και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί κινδύνους για τους ίδιους τους σωλήνες. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικο εξοπλισμό για την κοπη / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό των αποχέτευσή σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφρασουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

Αποφραξη στο Ντραφι και έλεγχος με κάμερα υψηλής ευκρίνειας

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ( που ακολουθείται από μια έκθεση ) ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης των αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος με την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή .

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφική μηχανή CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας κάμερας αποχέτευσης στην αποκλεισμένη περιοχή και την καταγραφή των .

Έρευνες αποχέτευσης με καμερα CCTV

Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ψηφιακή καταγραφή σε DVD και μια πλήρως ολοκληρωμένη γραπτή έκθεση, για μια πλήρη επισκευή και διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει στις ασφαλιστικές εταιρείες, ύστερα από οποιεσδήποτε διαφωνίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόδειξη, εάν απαιτείται . Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, Εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές. Καλέστε μας τώρα στο : 210 603 20 20

Συντήρηση αποχέτευσης και Καθαρισμός στο Ντράφι

Με ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης των αποχέτευσης με την εταιρία μας σας διασφαλίζει ότι έχετε λιγότερα προβλήματα εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών των συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευση σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργιά όσο είναι δυνατόν. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Με την αποτελεσματική διατήρηση των συστημάτων αποχέτευσης των πελατών μας επιτρέπουμε στους πελάτες μας να κρατήσουν την επιχείρησή τους και τα έσοδα που απορρέουν από αυτή σε κίνηση. Αποφράξεις Ντράφι και στα Βορεια Προαστια

Αποφράξεις Ντράφι … σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο!!

Αποφράξεις Ντράφι … ένα πιθανό πρόβλημα που αν ταλαιπωρεί και εσάς, μπορούμε με την μακρόχρονη εμπειρία μας και τον άρτιο εξοπλισμό μας να διευθετήσουμε άμεσα και οριστικά με ένα απλό τηλεφώνημα. Πραγματοποιούμε με απόλυτη συνέπεια αποφράξεις στην περιοχή των Ντραφίου με πλήρη αποτελεσματικότητα και στις καλύτερες τιμές των αγοράς. Παρέχουμε λύσεις και αποφράξεις στo Ντράφι για κατοικίες, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, δήμους και βιοτεχνίες. Αποφραξεις Ντραφι από την εταιρεία μας εδώ και 25 χρόνια. Η πολυετή εμπειρία μας καθώς και η συνέπεια είναι τα 2 βασικά συστατικά που θα κάνουν το πρόβλημα των απόφραξης να μην σας τρομάζει, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, αποφραξεις Ντράφι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες!!!.

Για τις Αποφράξεις Ντράφι η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων. Αν έχει πέσει στην λεκάνη σας κάποιο αντικείμενο απαλλαγείτε από αυτό κάνοντας απόφραξη λεκάνης, επίσης μία φορά στα 3 με 4 χρόνια χρειάζεται συντήρηση το αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

Αποφράξεις λεκάνης Ντράφι – Apofraxeis lekanis Ntrafi – Apofraxis lekanis Ntrafi – Apofrakseis lekanis Ntrafi – Apofraksis lekanis Ntrafi

Αποφράξεις Ντράφι και Πληροφορίες

Το Ντράφι είναι γνωστή συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και νυν δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Ξεκίνησε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του συνεταιρισμού γεωργικών υπαλλήλων ” Ο ΠΑΝ”.Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειώδων αναγκών.

ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ
ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Σήμερα χαρακτηρίζεται “η Εκάλη των Μεσογείων”, καθώς οικοδομούνται στην περιοχή κυρίως πολυτελείς μονοκατοικίες και επαύλεις, χωρίς όμως κάλυψη στοιχειωδών αναγκών, όπως αποχέτευση, και διανομή αλληλογραφίας στις οικίες. Ο οικοδομικός οργασμός της περιοχής εντάθηκε με την εγκατάσταση του γειτονικού αεροδρομίου των Σπάτων, καθώς πολλοί υπάλληλοι του αεροδρομίου αναζητούν κατοικία εκεί. Το οδικό δίκτυο παρουσιάζει ατέλειες, με συχνές στροφές και απότομες κλίσεις. Ωστόσο, αρκετοί δρόμοι είναι πλατύτεροι από τους δρόμους της Διώνης και του γειτονικού Αγίου Σπυρίδωνα, με κατεξοχήν παράδειγμα την οδό Αχαιών που ενώνει το Ντάφι με την Ανθούσα. Για την μετακίνησή τους, οι κάτοικοι του Ντραφίου είτε μεταβαίνουν στο κεντρικό Πικέρμι είτε στην Παλλήνη μέσω της οδού Ελαιώνων.

Έχει απειληθεί από πυρκαγιές κατά το παρελθόν (πληγώθηκε σημαντικά το 1995, το 1998 και το 2009), αλλά εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις υψηλές τιμές του Πικερμίου, αγγίζοντας τα 1.500 ευρώ/τ.μ. δόμησης σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες του 2006, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον παραδοσιακό οικισμό του κέντρου της κοινότητας στα νότια, επί της λεωφόρου Μαραθώνος (900 ευρώ/τ.μ.).

πηγή: Wikipedia

Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών στα Βόρεια Προάστια στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ακολουθεί παρακάτω.

Για αποφράξεις Αποφρακτική Ντραφι – ταχεία εξυπηρέτηση με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα στις χαμηλότερες τιμές των αγοράς που υπάρχουν!

Αποφράξεις Ντράφι | Καλέστε μας όλο το 24ωρο!!!

Κοντά σας άμεσα όλο το 24ωρο με ένα τηλεφώνημα. Με συνέπεια, πείρα, επαγγελματισμό, εξειδικευμένα συνεργεία με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη άμεσα, φθηνό και με τον μέγιστο επαγγελματισμό. Κάθε στιγμή οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχής του Ντραφίου μπορεί να χρειαστεί να λύσουν ένα πρόβλημα απόφραξης του αποχετευτικού δικτύου. Εδώ είναι ο ρόλος των αποφρακτικής εταιρίας του Ντραφίου. Να αντιμετωπίσει όλες τις αποφράξεις που ταλαιπωρούν τους κατοίκους του Ντραφίου. Οι συνεργάτες των επιχείρησής μας θέλουνε πάντοτε το πρόβλημα των κατοίκων να λύνεται οριστικά και ποτέ να μην ξανά συμβεί. Το πρόβλημα των απόφραξης συνήθως δημιουργείται από την προχειρότητα πολλών κατασκευαστών που βάζουν κακούς σωλήνες στην κατασκευή του σπιτιού και καταστρέφονται εύκολα. Η συντήρηση των σωλήνων την οποία οι κάτοικοι που μένουν σε ένα σπίτι δεν την κάνουν σχεδόν ποτέ. Η άσχημη χρήση που γίνεται από τους κατοίκους του σπιτιού προκαλεί το φράξιμο των σωληνώσεων από τα σκουπίδια που πετάνε μέσα σε αυτούς και τους φράζουν.

Τοπικές εταιρίες για απόφραξη στο Ντράφι

Αποφράξεις Ντράφι