ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Η αρτιότητα εκπαίδευσης στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» και η εμπειρία 35 χρόνων στις αποφράξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από παρεμποδίσεις και βουλώματα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις, σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε πρόβλημα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε συνδυασμό με τη χρήση του κατάλληλου τελευταίας γενιάς εξοπλισμού, για κάθε εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

Infographic – ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στην Νεάπολη.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στην Νεάπολη.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στην Νεάπολη.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στην Νεάπολη.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στην Νεάπολη.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στην Νεάπολη.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στην Νεάπολη.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)στην Νεάπολη.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στην Νεάπολη.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στην Νεάπολη.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στην Νεάπολη.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στην Νεάπολη.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στην Νεάπολη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ. (κ.α.)

«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ»

Aσχολoύμαστε με τις αποφράξεις, τον καθαρισμό σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου και τις αντλήσεις υδάτων.

 • Έχουμε πολύ μεγάλη πείρα και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αντιμετωπίσει πολλές αποφρακτικές περιπτώσεις.
 • Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες εξελίξεις στις μεθόδους και τεχνικές στον τομέα των υπηρεσιών αποχέτευσης εδώ και 35 χρόνια.
 • Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία που φέρουν τα μηχανήματα των οχημάτων της, οδηγούν στην αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση κάθε εργασίας.
 • Είμαστε πάντα διαθέσιμοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο.

Απλά τηλεφωνήστε μας στο 6931 030303.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

Στην«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου μας είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

Ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

Για την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μία εύκολη υπόθεση. Για την σωστή ροή της αποχέτευσης μπορείτε μία φορά στα 3 με 4 χρόνια να κάνετε συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

ΝΕΑΠΟΛΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗ

Η Νεάπολη είναι συνοικία της Νίκαιας στην Αττική. Βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Αιγάλεω και συνορεύει με το Κερατσίνι και τον Κορυδαλλό. Εκτείνεται από τον λόφο του Αγίου Φίλιππα στα όρια με τη συνοικία Χαλκηδόνα της Νίκαιας και στα σύνορα της πόλης με το Κερατσίνι, έως τον Κορυδαλλό. Περιλαμβάνει επιπλέον και ένα μικρό κομμάτι του Δήμου Κερατσινίου.

Η προηγούμενη ονομασία της συνοικίας ήταν Καραβάς και το 1935 μετονομάστηκε σε Νεάπολη. Η Νεάπολη έγινε σημείο αναφορά για τους Γερμανούς το 1944 κατά τη διάρκεια της Κατοχής και του Μπλόκου της Κοκκινιάς. Στη συνοικία αντάρτες του ΕΛΑΣ διατηρούσαν κρησφύγετο και όταν έγινε αντιληπτό από τους κατακτητές, έκαψαν όλα τα σπίτια της Νεάπολης και προχώρησαν σε συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτών και ανταρτών, σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένης και της Διαμάντω Κουμπάκη την οποία οδήγησαν και εκτέλεσαν στην Μάντρα του Μπλόκου. Μετά τον πόλεμο η περιοχή ήταν Κρανίου Τόπος. Η συνοικία άρχισε να αναπτύσσεται και να αστικοποιείται ξανά τη δεκαετία του 1950. Στην Νεάπολη εγκαταστάθηκαν κάτοικοι από την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ