ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ΕΥΡΩ σε 15 ΛΕΠΤΑ εξυπηρέτηση!

Μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρήματα με καθαρή αποχέτευση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Τηλεφωνήστε μας στο
6931 03 03 03

ή

Συμπληρώστε την
φόρμα επικοινωνίας

ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Covid Free Team

Το προσωπικό μας υποβάλλεται τακτικά σε Rapid Test και Μοριακό Έλεγχο για Κορωνοϊό.
Θερμομετρείται δε καθημερινά.

Στην «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στις αποφράξεις αποχετεύσεων σε συνδυασμό με τη χρήση του κατάλληλου τελευταίας γενιάς εξοπλισμού, για κάθε εργασία με εγγυημένα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πολύ λογικές τιμές.

Η αρτιότητα εκπαίδευσης και η εμπειρία 35 χρόνων στις αποφράξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από παρεμποδίσεις και βουλώματα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τις αποφράξεις, σας εξυπηρετούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας εκτίμηση του μεγέθους της βλάβης και αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε πρόβλημα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

24
ΩΡΕΣ

365
ΗΜΕΡΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ

Ένα τηλέφωνο 6931 030303

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Στην«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» ο εξοπλισμός CCTV μας επιτρέπει να προβούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση ενός συστήματος αποστράγγισης ή σωλήνα για να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε μια προγραμματισμένη προληπτική σύμβαση συντήρησης της αποχέτευσης για την ελαχιστοποίηση μελλοντικών προβλημάτων. Εκτελούμε όλα τα έργα, ανεξάρτητα από το μέγεθος, με τα υψηλότερα πρότυπα και την μεγαλύτερη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες διαρροών με κάμερα CCTV

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο για τον μηχανικό αποστράγγισης να χρησιμοποιηθεί μία ειδική κάμερα CCTV για να καθορίσει την κατάσταση των σωληνώσεων αποχέτευσης. Αυτό περιλαμβάνει την τοποθέτηση μίας κάμερας αποχέτευσης στην αποφραγμένη περιοχή για την καταγραφή της.

Έρευνες αποχέτευσης με κάμερα CCTV

Υπάρχει η δυνατότητα, εφόσον μας ενημερώσετε πριν την έναρξη των εργασιών, να σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να διαβιβάσει την καταγραφή στις ασφαλιστικές εταιρείες, ως αποδεικτικό στοιχείο, εάν απαιτείται. Επίσης σε περίπτωση επισκευής μπορείτε να μελετήσετε το πρόβλημα μαζί με τον τεχνικό σας για την καλύτερη μέθοδο αντιμετώπισης. Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με υδροβολή υψηλής πίεσης, εξοπλισμό κάμερας με CCTV, μηχανικές και ηλεκτρικές περιστροφικές μηχανές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

 • Καθαρισμός αποχετευτικού δικτύου στο Μπουρνάζι.
 • Αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών στο Μπουρνάζι.
 • Καθαρισμούς δικτύου όμβριων υδάτων και υδρορροών στο Μπουρνάζι.
 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων στο Μπουρνάζι.
 • Καθαρισμός φρεατίων και σιφωνίων στο Μπουρνάζι.
 • Αποφράξεις Μπάνιου, Κουζίνας και Βεράντας στο Μπουρνάζι.
 • Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας στο Μπουρνάζι.
 • Αποφράξεις κατακόρυφων αποχετεύσεων (όρθια στήλη)στο Μπουρνάζι.
 • Κάμερα τηλεοπτικής επισκόπησης της αποχέτευσης και των προβληματικών αγωγών στο Μπουρνάζι.
 • Διάγνωση προβλημάτων αποχετευτικών αγωγών με κάμερα στο Μπουρνάζι.
 • Αποφράξεις υδρορροών σε γραφεία και διαμερίσματα στο Μπουρνάζι.
 • Άντληση Υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους όπως από υπόγεια και γκαράζ στο Μπουρνάζι.
 • Απόφραξη νεροχύτη, Απόφραξη νιπτήρων, Απόφραξη λεκάνης στο Μπουρνάζι.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ.
 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ. (κ.α.)

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Τα συστήματα εκτόξευσης νερού υψηλής πίεσης που είναι εγκατεστημένα σε κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου της«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά. Τα μηχανήματα αυτά έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζουν κάθε είδους εμπόδια που μπορεί να εμφανισθούν μέσα στις αποχετεύσεις σας, από ρίζες δέντρων που έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό των σωλήνων μέχρι το γνωστό πουρί, που προέρχεται κυρίως από τα λίπη, τα έλαια και τα καθαριστικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις.

Όλες οι μέθοδοι απόφραξης και καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δεν δημιουργούν φθορές στις σωληνώσεις. Έχουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό για την κοπή / αφαίρεση των ριζών από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσής σας. Επίσης εμπόδια από χαρτιά και άλλα αντικείμενα που συνηθίζεται να αποφράσσουν τους αγωγούς καθαρίζονται εύκολα από τις ειδικές κεφάλες που περιστροφικά καθαρίζουν τον αγωγό.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Ένα προληπτικό συμβόλαιο συντήρησης της αποχέτευσης με την«ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» σας διασφαλίζει ότι θα έχετε λιγότερα προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σύμβαση μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντάξετε στον προϋπολογισμό σας το σύνολο των δαπανών της συντήρησης σας σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι ένας αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι η αποχέτευσή σας θα παραμείνει καθαρή και σε καλή λειτουργία. Το σύστημα προσφέρει τακτικές επισκέψεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία των βουλωμένων αποχετεύσεων.

Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης απευθύνεται τόσο στο φράγμα όσο και τη συσσώρευση στο εσωτερικό των σωλήνων της αποχέτευσης. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα ακροφύσια που εκτοξεύουν υψηλής πίεσης νερό στο αποχετευτικό σύστημα. Οι πίδακες νερού απομακρύνουν τα έλαια, το λίπος, τη βρομιά και τα ιζήματα από τους τοίχους, αποκαθιστώντας τις αποχετεύσεις σας στην αρχική τους διάμετρο. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος που πραγματικά καθαρίζει και αφαιρεί ολόκληρο το φράγμα.

Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή) έχει πολλά οφέλη για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στο Μπουρνάζι :

 • Λιγότερες πιθανότητες επαναλαμβανόμενων μπλοκαρισμάτων
 • Εγγύηση για την εργασία
 • Αποτελεσματικό καθαρισμό της αποχέτευσης
 • Είναι ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον

Για την «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ – ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ» η επίλυση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου και όλων των ειδών των αποφράξεων είναι μία εύκολη υπόθεση. Για την σωστή ροή της αποχέτευσης μπορείτε μία φορά στα 3 με 4 χρόνια να κάνετε συντήρηση στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού σας.

ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ

Το Μπουρνάζι είναι συνοικία του δήμου Περιστερίου. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του δήμου κοντά στην λεωφόρο Κηφισού. Το Μπουρνάζι ήταν βιομηχανική περιοχή στο παρελθόν. Την τελευταία εικοσαετία όμως η περιοχή γύρω από την πλατεία Μπουρναζίου, μετατράπηκε σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης της δυτικής Αθήνας, καθώς μεγάλο μέρος των παλιών εργοστασιακών εγκαταστάσεων μετατράπηκε σε νυχτερινά μαγαζιά και καφετέριες και η περιοχή ταυτίστηκε με την νυχτερινή διασκέδαση.

Στην περιοχή εξακολουθούν να διατηρούνται κάποιες αποθήκες, ενώ παράλληλα υπάρχει και ανοικοδόμηση κατοικιών. Στο Μπουρνάζι υπήρχαν οι εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Alter, ο οποίος διέκοψε την λειτουργία του το 2012.

Πηγή: Wikipedia

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ